Ta miała być chyba czerwona...... a przynajmniej ze dwie czerwone na skalniaku sadziłam
Jedna jest tak ciemna ..koło czerwonego nawet nie leżała.....
W zeszłym roku miałam w jednej sasance wszystkie wymienione kolory... poszukam może znajdę foto
Znalazłam
Witam wszystkich. Jestem tu nowa, chciałabym poprosić was o pomoc przy urządzeniu ogródka wokól domu. Niestety jestem zielona w tych sprawach i stąd moja prośba Dodam rysunek działki, może Wy coś wymyślicie Numerami zaznaczyłam miejsca, gdzie chciałabym coś zrobić. W tej chwili nie ma tam nawet trawy...
Aniu gwoli wyjaśnienia to puszkinia, nie cebulica zapisz sobie na przyszłość, ale u Ciebie o wiele cieplej, widać po roślinach, a u mnie śnieg z deszczem dzisiaj , nadal zima, pozdrawiam i idę do roboty dalej przysiadłam na papieroska
A to mi tabliczki pies przestawił...bo my tak mimo woli Ładna ta Puszkinia
A to wypatrzył przed chwilą mój M i musiałąm wpaść na Ogrodowisko i się pochwalić.... wszystko ledwo ziemi wylazi..a tu taka jedna sasanka na skalniaku.... SZOK. Dla Ciebie Anuś...by ciepełko i do ciebie przyleciało....wczoraj jeszcze w czapce chodziłam bo było ze 3 na plus...
A ja się zaraz obrażę na moje Miłkowo, że mi takich rarytasów nie pokazuje aby tyci tyci widać!
Aniko, co prawda, to prawda musiałąm, was rozróżnić, bo obie Anie
Aniu gwoli wyjaśnienia to puszkinia, nie cebulica zapisz sobie na przyszłość, ale u Ciebie o wiele cieplej, widać po roślinach, a u mnie śnieg z deszczem dzisiaj , nadal zima, pozdrawiam i idę do roboty dalej przysiadłam na papieroska
A to mi tabliczki pies przestawił...bo my tak mimo woli Ładna ta Puszkinia
A to wypatrzył przed chwilą mój M i musiałąm wpaść na Ogrodowisko i się pochwalić.... wszystko ledwo ziemi wylazi..a tu taka jedna sasanka na skalniaku.... SZOK. Dla Ciebie Anuś...by ciepełko i do ciebie przyleciało....wczoraj jeszcze w czapce chodziłam bo było ze 3 na plus...