Przeczytałam znowu cały watek i nic
Wyjątkowo mi nic nie idzie, nawet jakiegoś gotowca nie mam. Po prostu nic tu się nie da dopasować. A gdzie na tej mapce jest ten sześciokątny placyk?
Tutaj jest całkiem indywidualny projekt potrzebny, może zacznij coś, ja się nie orientuję w tej mapce, bo nie wiem gdzie jest to co już zrobione.. Co to jest 9 czy g?
Odnośnie tego paska to jest bardzo wąski. Te roślinki tutaj nikną. Potrzebny jest szpaler jednakowych drzew podsadzonych np. lawendą lub trzmieliną, albo nawet bukszpan cięty w żywopłocik.
Mogą też być drzewa (wiśnie Umbraculifera) i pod nimi zgrupowane po 3 te iglaki, które rosną.
Jeszcze kilka moich prac... Te, i kilka bieżników leżą u córki
Komplet: 6 małych i jedna duża
Ja z kolei podziwiam bardzo takie zdolności. Kiedyś moja teściowa potrafiła takie cudeńka haftować, szczególnie riszelie. Trochę przy niej próbowałam się uczyć, żałuję, że niestety nie zdążyłam. Teraz próbuję szydełkowe gwiazdki na choinkę i idzie mi jak po grudzie.
jako że nasionka nadają się i dla ogrodników, i dla rolników, chwalę się moją "ziarnistą" szopką
dzięki swoim gabarytom, zmieści się na każdym stole, nawet najbardziej miniaturowym
Klejoną "temi ręcami"
Te wszystkie rabaty wewnątrz między domem a garażem i chodnikami trzeba poprowadzić linię. Pojedyncze drzewa w trawniku okrążyć kółkiem (może nie wszystkie) ale ładnie będzie i wyciąć trawnik.
A może ktoś jeszcze coś tam widzi na moich rysunkach. Im więcej par oczu tym więcej można zauważyć. Czekam na sugestie i uwagi. Wszystko przyjmę, choć nie wiem czy wszystko zniosę
Powtórzę zdjęcia, żeby nie trzeba było szukać.
W całości: