Gosia, Twój wianek to moje marzenie te różyczki mnie uwiodły swoim urokiem ! zdolniacha Jesteś !!!
no to będzie okazja odwiedzic Danusię i ..... Anulę może w końcu...?
Anula jak będę miała chwile to Ci zrobię. Może na gwiazdkę się wyrobię
Gosia, Twój wianek to moje marzenie te różyczki mnie uwiodły swoim urokiem ! zdolniacha Jesteś !!!
no to będzie okazja odwiedzic Danusię i ..... Anulę może w końcu...?
kochane moje !!! dziękuję po stokroć
melduję, że wróciłam od Danusi przed 22.oo, ale aparatu nie miałam..... zrobiłam wianek, dwa jaja i stroik na święta (do teściowej - dzięi Gosi pomysłowi (zerżnęłam od Niej pomysł, przyznaję bez bicia)). Fotki na odpowiednim wątku.... jutro zrobię fotki swoim aparcikiem i nie omieszkam się pochwalić !
było cudownie, jak zawsze!!! nieprawdopodobne spotkanie, cudowna atmosfera i twórcze pomysły dziękuję!
Hania mówi, że zrobiła z 1000 zdjęć Za chwilkę postaram się je wgrać
Impreza pn. "świąteczne dekoracje i skrzyneczki" jest niesamowita
Jako zagorzała fanka bukszpanów pod każdą postacią rozpoczęłam wiankiem oczywiście z bukszpanu, potem zupełnie inne wianki - ze słomy owinięte zieloną delikatną włókniną - takich nie znacie. Technika wymyslona na poczekaniu
Sa świetne, zobaczycie.
Potem każda z nas złapała swój wianek - Paweł też i zrobiliśmy zdjęcie pamiątkowe
Teraz oklejamy jaja kwiatkami. Wgrywam zdjęcia.
Chciałabym też przy tej okazji zaprosić do kupowania wianków u Kasi, jeśli chcecie mieć niezwykłe, niespotykane i magiczne. Kasia jest moją mistrzynią
Sklep Tendom
Jagna wiosna idzie jak zwykle dużymi krokami
U mnie też patyczki hortensji Limelight puszczają zielone pączki, ale korzonków jeszcze nie mają na 100%. Tylko ich nie wyrzucaj jak bukszpany. Z patykami będzie dużo dłużej. W lecie pilnuj żeby nie wyschły. Sprawdzałam gałązki Limelight, które rok temu przygięłam do ziemi- ukorzeniły się, ale jeszcze nie odcinałam od rośliny matecznej. Poczekam aż się na dobre ociepli.
Justi bez obaw. Dwa razy tego samego błędu nie popełnię. Będę dbała o moje Hortensje.
A na wiosnę czekam. Chcę jeszcze dziś wianek zrobić ale musiałabym znów na to zimno wyjść. No jakoś ciężko mi.
Anula wianek i krokusy śliczności. Miejsce na kawkę na tarasie urocze. A mnie rozbudowa i nadbudowa czeka w tym roku. Zrzucimy stary dach. Już się boję. Ty wymieniałaś dach w swoim domku?
Anula wianek przepiękny ... zazdraszczam pozytywnie zdolności artystycznych i superaśne zakupy ,muszę pojeździć po szkólkach , bo szukam wrzośców a wiem , że one są krótko w sprzedaży , i potrzebuje tych Golden Starlet
Anulka ale się u Ciebie dzieje Wianek cudny, kwiaty na nim jak żywe Krokusiki też się pięknie rozszalały Tarasik gotowy na poranną (i nie tylko) kawkę Mebelki też mi się podobają. Ja co prawda tarasu jeszcze nie mam ale ciągle biję się z myślami... Drewniane czy ratanowe.... ???
Wrzośce też śliczne. Mają takie żywe, wiosenne kolorki Chyba muszę namówić męża na wyprawę do LM...