Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Neska 17:10, 29 mar 2012

Anula wianek i krokusy śliczności. Miejsce na kawkę na tarasie urocze. A mnie rozbudowa i nadbudowa czeka w tym roku. Zrzucimy stary dach. Już się boję. Ty wymieniałaś dach w swoim domku?
anula_wn 18:32, 29 mar 2012

Gabi, ja w życiu w Melonie nie byłam....czas się kiedyś wybrać, bo aż wstyd
ze stawem Paweł chciałby już, ale musi skończyć drewno na poddaszu układać ! za mało czasu na wszystko na jednego faceta, zwłaszcza , jeśli ten chce zrobić wszystko sam

Gosia, to liczę, że i moja będzie pięna pod koniec lata, bujna i pachnąca a w Kubusiowie wszystko rośnie , bo z miłością sadzone! ot co

Ana , wiem co czujesz.....ja też kiedyś zgubiłąm kluczyki , ale w Centrum Handlowym ..... się działo ! mam nadzieję, że już odnalazłaś

Noemi, dziękuję za odwiedziny i dobre słowo znajdziesz w końcu piękne, w końcu to początek sezonu dopiero!

dziękuję Joanko ładny dzionek był na foty !

Bogusiu , dziękuję

anula_wn 18:35, 29 mar 2012

Kasiu / Nesko - na kawkę zapraszam wyciągnę poduchy i będzie laba na całego

co do dachu to tak, jedna z pierwszych rzeczy zrobiona w tym domu to dach (był eternit). Jeszcze nie mieszkaliśmy, f-ma szybko się uwinęła (było nawet na to dofinansowanie) .
Niestety krokwie były za słabe i nie mogliśmy położyć dachówki, więc jest blacha
oto coś co kupiliśmy w 2008

a tak wyglada teraz, lekki lifting dobrze mu zrobił niestety nie mam takiego samego ujęcia...

A Wy z jaki macie dach?
Martek 18:53, 29 mar 2012

Ale metamorfoza ...
An ja mam wielki ,mały problem i tak przymierzam się do porady u ciebie.Chyba wyśle zdjęcia na mejla jak można ?
an_tre 18:57, 29 mar 2012

Anulka jestem pełna zachwytu dla twoich wianuszkowych piękności pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anula_wn 19:08, 29 mar 2012

Martek , wiedzieliśmy czego chcemy grunt to wyobraźnia ! ale przyznam, że znajomi i rodzina jak widzieli "to" co kupiliśmy - byli przerażeni !
jeśli chodzi o poradę - bardzo proszę ! jeśli tylko będę umiała doradzić

Aniu, dziękuję
anula_wn 19:22, 29 mar 2012

dzisiaj dokupiłam jeszcze troszkę kolorowych roslinek. Marzą mi się rabaty pełne kolorów, ale szalenie boję się, że źle zakomponuję - i kolor i czas kwitnienia.... więc , jak widzicie, poruszam się w bielach, różach i foletach, czyli ostrożnie i bezpiecznie

będzie co robić w weekend
Ana 19:45, 29 mar 2012

ale roślinek przybywa, będzie pięknie!! Zawsze masz za plotem Danusię ale ja wiem, że sama świetnie sobie dasz radę!

Kluczyki na szczęście znalazłam...ech...muszę dorobić zapasowe koniecznie...
anula_wn 19:56, 29 mar 2012

Ana, powiem tylko ufff, ja swoich nie znalazłam
i nie jestem pewna czy dam sobie radę - z kolorem troszkę się boję zaszaleć, nie chcę przesadzić....

a u nas takie widoki właśnie za oknem! powiało grozą
an_tre 20:05, 29 mar 2012

anula_wn napisał(a)
Ana, powiem tylko ufff, ja swoich nie znalazłam
ja nie jestem pewna czy dam sobie radę - z kolorem troszkę się boję zaszaleć, nie chcę przesadzić....

a u nas takie widoki właśnie za oknem! powiało grozą
nie ściemniaj Anula to widok z mojego okna teraz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies