Jak już wiosennie Irenko u ciebie. Narcyzy śliczny, na wiosnę. A rudbekia pokaże urodę jesienią. A taki łanik narcyzów by ci się podobał w twoim ogrodzie?
O następna przebywająca za granica sie odezwała i od razu nas znów wiosną bardziej zaawansowana niz u nas uraczyła. Zawsze mi się podobało jak w Anglii rosna te żonkile, w lasach pod drzewami . Piękne.
Justynko, pospacerowałam po Twoim ogrodzie, pooglądałam śliczne i pomysłowe dekoracje. Bardzo mi się podobają i musze przyznać, że ja tez lubię robić własnoręcznie jakieś ozdoby
Natomiast musze przyznać, że to zdjęcie mnie urzekło! Znaczy te czarne kochane nóżki
Romance nie pokazuję bo wczoraj pokazywałam. Kwitna jeszcze posadzone przed laty King ... ( dalej nie wiem) ale sa w tym roku bardzo niziutkie a to sa chyba największe krokusy ze wszystkich. Widac w tym roku zima też im nie sprzyjała.
Jak już wiosennie Irenko u ciebie. Narcyzy śliczny, na wiosnę. A rudbekia pokaże urodę jesienią. A taki łanik narcyzów by ci się podobał w twoim ogrodzie?
Dziękuję Bożenko za dywanik Pewnie, że chciałabym taki .) Tylko miejsce w moim mini ogrodzie niestety ograniczone
A rudbekią będę się chwalić, bo jestem sama ciekawa co z niej wyrośnie
Na kartonikach sa dwa różniw wygladajace Blue Pearl jedne wpadaja w niebieski , drugie we fiolet. W rzeczywistosci obydwa sa jednakowe z odcieniem niebieskiego.