Wybaczcie, że tak z opóźnieniem ale nienajlepiej się czuję ...no w każdym razie podczytuję Was
Chciałam Wam pokazać jaką opaseczkę zrobiłam dla małej Julci (zdjęcie niewyraźne, no i nie widać jak pięknie zgrały się oczki Julci z kolorem kwiatucha)
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,
Miłość, pomyślność i spełnienie
Wszystkich marzeń, a gdy się one już
Spełnią niech dorzuci garść nowych
Marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...
Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziecie... Monteverde
Nowy Rok 2012 przywitajcie w szampańskim nastroju ufając, że będzie wspaniały i przyniesie niezapomniane chwile, spełni wszystkie Wasze marzenia, nie tylko ogrodowe
Ania
Nowy Rok 2012 przywitajcie w szampańskim nastroju ufając, że będzie wspaniały i przyniesie niezapomniane chwile, spełni wszystkie Wasze marzenia, nie tylko ogrodowe
Ania
Oto wszytkie zdjęcia jakie mam z wierzbą w roli głównej i w roli drugoplanowej. Mam ją 4 lata, rośnie jak szalona, tnę ją min. raz w m-cu, ma śliczne, czerwonawe młode przyrosty co rekompensuje małe , niepozorne bazie, dlugo utrzymuje liście jesienią, no i ciekawie wygląda zimą, czyż nie?
Żałuję tylko, że nie ma wyższego pnia,(nie musiałabym jej tak krótko ciąć), bo nie zacieniałaby wtedy roślin rosnących pod nią.
I ja składam najserdeczniejsze życzenia, aby ten nadchodzący nowy rok był jeszcze lepszym od tego co mija, życzę zrealizowania najskrytszych - nie tylko ogrodniczych marzeń, wiele uśmiechu na każdy dzień , żeby się Wam dobrze wiodło no i oczywiście dzikiego melanżu