Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:43, 14 sie 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
ooo ales sobie zaplanowała remont

a co obecnej kuchni dolega ...ze aż taka złość....pokazesz foty i opiszesz pomysł?

O to to to
Ogród z łezką II 20:39, 14 sie 2016

Do góry
Przywrotniki się wpasowały

A gdzie maskotka była podczas zjazdu?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:35, 14 sie 2016

Do góry
A ja głupi mam kosiarkę żyłkową, a kanty sekatorem wycinam, na kolanach... Choć u mnie na obrzeża rośliny się pchają niemiłosiernie, ręczne przycinanie bezpieczniejsze
Mój ogród pod górkę... 20:32, 14 sie 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Ja działam impulsywnie - widzę i kupuję
Pojechałam tylko po korę
Mam nadzieję, że będzie git.

Musi - najwyżej łopatę masz
Mój ogród pod górkę... 20:09, 14 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
No i sobie poradzilas Pasują tam te żurawki

Ja działam impulsywnie - widzę i kupuję
Pojechałam tylko po korę
Mam nadzieję, że będzie git.
Mój ogród pod górkę... 20:04, 14 sie 2016

Do góry
No i sobie poradzilas Pasują tam te żurawki
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:54, 14 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale zmiany! Wow

Cię Sebek proszę-focę najlepsze smaczki z mojej działki. Reszta to mogiła.
Coś jeszcze, coś więcej... 14:45, 14 sie 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Sebek purpury w drzewach uwielbiam. Jak będziesz prowadził pisardi? Swobodnie , w kule , inna forme?

Czy możesz rozrysować te purpury na rabacie? Zdecydowanie najbardziej z nich uporządkowana to Ascot, w tym roku w rankingu wyprzedziła u mnie Munstead Wood. Ascot to zdecydowanie najzdrowsza róza w moim ogrodzie. Mimo codziennego traktowania zraszaczami trawnika nie łapie jenplamistosc a wszystko wkoło chore. MW co roku łapie plamistoscale ale mneij radyklanie niz Williama
Szekspir jest cudowny ale... wielki i u mnie ma wiotkie rozlazłe pędy , na szczęści zaplanowałam dla niego duzo miejsca

Z róz kompaktowych polecam tez Heidi Klum i Old Port, maja nietypowy kolor w lekkim fiolecie i pionowy pokrój. W podobnym kolorze jest rownie purple Eden. Sa mniejsze od Ascot ale dodam tylko, ze Ascot jest malinowa i dopiero potem przechodzi w purpure.
W tym roku moje serce podbił równie JW Goethe za pokroj (pionowy) i ilosc kwiatow na jednym pędzie. Ale jest wyzszy do Ascot.
Testuje tez Gardeners Friend, jest piekna, zwarta ale w drugim seoznie nadal słabo kwitnie. Prince miał byc cudowny ale u mnie choruje 3 rok, musze kupic nową sadzonkę lub go orzesadzić

I wazna rzezc purpury aby byłu odpowiednio wyeksponowane powinny miec jasniejsze tło w plecach np Morning Light lub bladorózowe roze

Pięknie Ci dziękuję za opinie - przydadzą mi się na pewno! Rysunek? Hmmm, nie bardzo teraz mam jak Bom w pracy
U mnie właśnie tłem będą mimiskanty ML i magnolie podsadzone hostami. Przed róże a między bukszpany dałbym żurawke Georgia Peach albo zostawiłbym carex ptasie lapki i wrzosce Golden Starlet.
Kurcze, następna sobotę mam wolną... Może na żywo obejrzę?
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 13:57, 14 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Eee mało tych fot Ale dobrze i to - super Was widzieć

Balam sie ze nawet za te mnie zlinczują
Coś jeszcze, coś więcej... 09:52, 14 sie 2016

Do góry
Sebek purpury w drzewach uwielbiam. Jak będziesz prowadził pisardi? Swobodnie , w kule , inna forme?

Czy możesz rozrysować te purpury na rabacie? Zdecydowanie najbardziej z nich uporządkowana to Ascot, w tym roku w rankingu wyprzedziła u mnie Munstead Wood. Ascot to zdecydowanie najzdrowsza róza w moim ogrodzie. Mimo codziennego traktowania zraszaczami trawnika nie łapie jenplamistosc a wszystko wkoło chore. MW co roku łapie plamistoscale ale mneij radyklanie niz Williama
Szekspir jest cudowny ale... wielki i u mnie ma wiotkie rozlazłe pędy , na szczęści zaplanowałam dla niego duzo miejsca

Z róz kompaktowych polecam tez Heidi Klum i Old Port, maja nietypowy kolor w lekkim fiolecie i pionowy pokrój. W podobnym kolorze jest rownie purple Eden. Sa mniejsze od Ascot ale dodam tylko, ze Ascot jest malinowa i dopiero potem przechodzi w purpure.
W tym roku moje serce podbił równie JW Goethe za pokroj (pionowy) i ilosc kwiatow na jednym pędzie. Ale jest wyzszy do Ascot.
Testuje tez Gardeners Friend, jest piekna, zwarta ale w drugim seoznie nadal słabo kwitnie. Prince miał byc cudowny ale u mnie choruje 3 rok, musze kupic nową sadzonkę lub go orzesadzić

I wazna rzezc purpury aby byłu odpowiednio wyeksponowane powinny miec jasniejsze tło w plecach np Morning Light lub bladorózowe roze
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:51, 14 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Te donice są genialne! Świetny akcent

Stoją z wiankiem w tercecie. a z lewej ilex żółty. miskanty 'Variegatus' i wielka magnolia.
Coś jeszcze, coś więcej... 09:37, 14 sie 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Dzięki Sebek! Widzę, że od rana jesteś w pełnej gotowości
Bodziszki do przemyślenia

Koniecznie - za darmo będą
Za chwilę pędze do pracy, wiec musze być w gotowości
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:36, 14 sie 2016

Do góry
Te donice są genialne! Świetny akcent
Coś jeszcze, coś więcej... 09:14, 14 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Korzeniaste
Tu są na trzecim miejscu po rozchodnikach i astrach. Ruszają bardzo szybko, zima tez potrafią być atrakcyjne póki śnieg ich nie położy.

Dzięki Sebek! Widzę, że od rana jesteś w pełnej gotowości
Bodziszki do przemyślenia
Coś jeszcze, coś więcej... 09:06, 14 sie 2016

Do góry
blyxa napisał(a)
Zmiany, zmiany pędza Pooglądałam zdjęcia. Plany dotyczące śliwowiśni ceikawe

U mnie wszytko musi być cięte - bo się nie zmieści
Coś jeszcze, coś więcej... 09:03, 14 sie 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Oj, czarujesz tymi fotkami! Śliwy fajne i pomysł nietuzinkowy. Hortensje masz piękne

A jakie masz bodziszki, że tak niewinnie zapytam?

Korzeniaste
Tu są na trzecim miejscu po rozchodnikach i astrach. Ruszają bardzo szybko, zima tez potrafią być atrakcyjne póki śnieg ich nie położy.
Mój ogród pod górkę... 22:52, 13 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No tak, przeoczyłem
Może hosty?
Jakbyś chciała duet do cienia to zapraszam do mnie na hakone i hosty - może właśnie to?

Jakby Cię bodziszki kusiły to mogę Ci korzeniaste spakować - idealnie zadarniaja. Nawet Ci je przywiozę, będzie powód by się do Ciebie wreszcie wybrać

Sama jeszcze nie wiem, co chcę. Możesz przyjechać na kawę bez powodu
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 22:37, 13 sie 2016

Do góry
Sebek -U mnie z ciemniejszych sprawdziły się :
Tradescant

Gospel

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:11, 13 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Dobrze wiedzieć - wielkością będą idealnie pasować

Dla Ciebie MUnstead Wood w trawiszczach. Ascot na razie ma przerwę w tłoczeniu a Munstead słynie z nieprzerwanego kwitnienia

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies