Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

20:20, 14 sie 2016
ooo ales sobie zaplanowała remont

a co obecnej kuchni dolega ...ze aż taka złość....pokazesz foty i opiszesz pomysł?

Sebek 20:43, 14 sie 2016

eee_taam napisał(a)

a co obecnej kuchni dolega ...ze aż taka złość....pokazesz foty i opiszesz pomysł?

O to to to
kasja83 20:59, 14 sie 2016

eee_taam napisał(a)

Justynka obecnej kuchni dolega to, że jest starym badziewem (żeby nie robić antyreklamy-z popularnej sieciówki-choć nie mam żalu o jakość, bo służy mi dzielnie 10 lat i w sumie za marnego tysiaka niczego więcej nie mogę oczekiwać) który ma kolor lisi-rudy zwany górnolotnie gruszą "jakąśtam". Ponadto w żaden sposób nie wpisuje się ona w moją loftowo-vintage-nowoczesną estetykę, nie zaspakaja moich potrzeb funkcjonalnych i wreszcie... kcem coś takiego, żeby aż chciało się gotować
kasja83 21:01, 14 sie 2016

Sebek napisał(a)

O to to to

To to tofot w życiu nie będzie, chyba że zrobię nową-a terminy na wiosnę 2017-i wrzucę dla porównania. Teraz to naprawdę mam kuchenne DANCE MAKABRE
Sebek 21:04, 14 sie 2016

Dans makabr Uwielbiam ten obraz, mając okazję obejrzenia przez parę minut się gapiłem w tenże
kasja83 21:10, 14 sie 2016

Sebek napisał(a)
Dans makabr Uwielbiam ten obraz, mając okazję obejrzenia przez parę minut się gapiłem w tenże

Ja zaś nieco przytłoczona przesłaniem dzieła jestem. a jaj lubisz takie creepy klimaty Brodkę sobie puść Santa Muerte-ostatnio mnie zachwycił teledysk. Bardziej kocham Klimta. No i ba! Mój młody jak mi kiedyś stolik kawowy namalował i mamę z taaaaakimi rzęsami (co tylko te rzęsy pozwoliły mi się odróżnić od eMa namalowanego obokto w samozachwyt wpadłam, że takie Pikaso mi wyrasta
nawigatorka 21:17, 14 sie 2016

Co jak co ale kuchnie swoją trzeba lubic.ją lubię i taki stan polecam
21:29, 14 sie 2016
kasja83 napisał(a)

To to tofot w życiu nie będzie, chyba że zrobię nową-a terminy na wiosnę 2017-i wrzucę dla porównania. Teraz to naprawdę mam kuchenne DANCE MAKABRE

no to poczekamy ...do wiosny nie daleko ...ale przedtem i potem to obowiązek pokazać

dominika_ 11:11, 15 sie 2016

Widzę, że gambiony pokończone, busz ogarnięty, teraz czas na nasadzenia
AgataP 13:09, 15 sie 2016

kasja83 napisał(a)

Ba! Sciany będę jeszcze do tego przestawiać,aż dziw, że eM nie bucha złością

NO to poleciałaś z tematem, czemu ściany przestawiasz? Sama zaprojektowałaś kuchnię czy dajesz wykazać się firmie ?