Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Typografia ogrodu 07:41, 10 lis 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

co jeden to piękniejszy masz MEGA TALENT!

aż się nie mogę doczekać co jutro pokarzesz
teraz przerwa.nic nie pokaże bo weekendowa się mam zamiar
Typografia ogrodu 23:34, 09 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Stroik był taki

co jeden to piękniejszy masz MEGA TALENT!

aż się nie mogę doczekać co jutro pokarzesz
Na zielonej... trawce :) 23:26, 09 lis 2016

Do góry
U mnie to samo w sumie siadam tylko wieczorem przed tv jak w salonie się zluzuje
Właśnie te pierwsze odcinki z Majdanami wszystkie obejrzałam, po odpadnięciu już jakby mniej ale też kukne.

ps. Za to laptop też głównie mój
Anna i Ogród 23:20, 09 lis 2016

Do góry
Nie ma fotki z hakuro na pierwszym planie na początku wątku trzecie zdjęcie z wrzosowiskiem w oddali są widoczne - wielgaśne kule. Ja swoim pozwoliłam mocno się rozrosnąć i teraz jest problem. W lutym zmniejszyłam o połowę, a i tak sporo urosły mimo częstego cięcia (chyba na drożdżach są ) Na przyszłorocznym przed sezonem będę musiało sporo je zredukować.
Miałam jeszcze dwie przy tarasie, ale coś je złapało i do wywalenia były. Ogólnie słyszałam że to dość chorowite drzewa. W każdym razie jeśli te na froncie wypadną, posadzę umbry
Anna i Ogród 23:11, 09 lis 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Witam się tym razem u Ciebie

bardzo dojrzały Twoje rabaty, pięknie się wszystko rozrasta. Taras śliczny, te koryta przy nim także

ps. Na początku wątku dojrzałam na froncie chyba, wierzby hakuro. Jesteś z nich zadowolona?
Moje już mają 6 lat i strasznie mnie denerwują, w sezonie co 2 tygodnie trzeba je ciąć, a są spore więc co 2 tygodnie powtórka z rozrywki pod tytułem drabina.

Hakuro szybko rośnie ale tnę dwa razy w sezonie bardzo mocno bo nie chcę by były większe. Za ciasno tam by się zrobiło. Tnę zostawiając kilkucentymetrowe kikuty.
Na razie nie narzekam i nawet mi tam teraz pasują choć nie był to mój ideał w to miejsce ale eMowi się podobały.

Ps. Nie zoczyłam u Ciebie tych hakuro. Przegapiłam gdzieś.
Na zielonej... trawce :) 23:07, 09 lis 2016

Do góry
A masz funkcje nagrywania? To problem się rozwiąże Tylko pamiętać znów trzeba aby włączyć to nagrywanie
Anna i Ogród 23:06, 09 lis 2016

Do góry
Witam się tym razem u Ciebie

bardzo dojrzały Twoje rabaty, pięknie się wszystko rozrasta. Taras śliczny, te koryta przy nim także

ps. Na początku wątku dojrzałam na froncie chyba, wierzby hakuro. Jesteś z nich zadowolona?
Moje już mają 6 lat i strasznie mnie denerwują, w sezonie co 2 tygodnie trzeba je ciąć, a są spore więc co 2 tygodnie powtórka z rozrywki pod tytułem drabina.

Na zielonej... trawce :) 22:58, 09 lis 2016

Do góry
W sobotę są powtórki
Na zielonej... trawce :) 22:45, 09 lis 2016

Do góry
To świerk
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 22:42, 09 lis 2016

Do góry
Wpadłam zaglądnąć również do Ciebie. Sliczne jesienne kadry.

Piekny staw. Zaznaczam do podglądania.

Pozdrawiam
Na zielonej... trawce :) 22:39, 09 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Super gratuluje )))

dziękować
Na zielonej... trawce :) 22:39, 09 lis 2016

Do góry
Pawlus napisał(a)
Przepiękne jesienne ujęcia traw i przy okazji wielkie gratulacje Taki ogród zasługuje na pokazanie w czasopiśmie.

dziękuję, zerknęłam w Twój wątek, piękne jesienne fotki
Na zielonej... trawce :) 22:38, 09 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
tez podobieństwo dostrzeglam

jesteś druga

ps. a właśnie ją oglądam w Azja Ekspress
Na zielonej... trawce :) 22:37, 09 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Witam się gorąco. Trafiłam tu od Aśki (pewnie jak większość) i nie mam słów jak opisać to co zobaczyłam bo wszystko już ludziska powiedzieli. Nie dziwię się że jesteś dumna ze swojego ogrodu bo też bym był. To kolejny ogród do zgapienia.

Na początku od razu myślałam że firma wszystko zrobiła ale zaraz rozwiały się moje domniemania gdy przeczytałam że ktoś tam był ale oprócz sprowadzenia roślin to nie wiele się popisał. Dobrze że trawnik dobrze zrobili.

Od razu zauważyłam wydmuchrzycę. Nie da się jej nie poznać i znowu mi się spodobała. Nie dobrze, nie dobrze

Mam pytanie co do iglaka o błękitnych igłach w nogach hortek. Czy to świerk Glauca Globosa czy karłowa sosna Glauca?

Oczywiście gratuluję artykułu i zaznaczam wątek.

Ps. Jak zobaczyła awatarka u Asi to pomyślałam że to Agnieszka Włodarczyk. Podobna jesteś do niej na tym zdjęciu.

Witam Aniu

dziękuję za miłe słowa

Co do wydmuchrzycy fajnie rozjaśnia rabaty, ma piękny kolor, jako pierwsza z traw staruje na wiosnę, ba nawet bardzo szybko wypuszcza kłosy ALE... jest bardzo ale to bardzo ekspansywna. Po pierwszym roku rozrosła się kilkukrotnie, mało tego przy próbie usunięcia części kępy, z zerwanych pędów w ziemi wyrastają kolejne i kolejne... Wiosną tego roku bardzo z nią walczyłam. Wykopałam całe kępy, usunełam kiełkujące pędy w ziemi i zadołowałam tylko niewielką sadzonkę w dużej donicy. Wygląda na to, że co wiosnę będę musiała znów wysadzać z donic i zostawiać tylko niewielką część i tak rok w rok

Wpadaj jak najczęściej, zapraszam

ps. Do Agnieszki Włodarczyk jeszcze nikt mnie nie przyrównał Pozdrawiam

Ogród Mirelli 22:14, 09 lis 2016

Do góry
Mirello widziała Twój ogród w metamorfozach. Jestem pod ogromnym wrażeniem.

W zeszłym tygodniu zaznajomiłam się z początkiem Twojego wątku (sporo tego i do zmian jeszcze nie doszłam), walczyłaś z rabatą frontową - tą skarpą. Teraz wygląda niezwykle elegancko. Zresztą nie tylko ona. Podziwiam
Na zielonej... trawce :) 22:09, 09 lis 2016

Do góry
O dziękuję dziewczyny

Prosiłam Panią Redaktor o wersję elektroniczną, ale niestety nie mogą takich materiałów wysyłać, a szkoda - wydrukowałabym sobie na jakimś fajnym papierze.
W każdym razie na pewno pamiątkowo temat ogarnę. Możliwe, że zawiśnie na ścianie
Na zielonej... trawce :) 22:06, 09 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
podobno do traw najlepsze trytytki.wiesz co to?
Sznurek często się zsuwaba trytytki nie.będę testować w tym roku.

Już wiem, wygooglowałam sobie tzn znam to ale nie wiedziałam, że tak to się nazywa

proszę o opinię na wiosnę jak zdały egzamin

a ja zobaczę jak moje sznurki się sprawdzą
Lawendowy zawrót głowy 21:46, 09 lis 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Fakt śliczny jest i uniwersalny...

Mowisz uniwersalny haha swietne ))))
Typografia ogrodu 21:44, 09 lis 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Jakie to piękne, normalnie siedzę z otwartą buzią. Myślicie dziewczyny o świętach już na całego.
Wszyscy śmieją się ze świątecznych reklam tv, ale każdy już w głowie plan układa
chyba nie ma w tym nic złego jeśli tyle uśmiechów wywołuje
Na zielonej... trawce :) 21:34, 09 lis 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

moje na tyłach też zielone powoli sznurek mi się kończy, trza dokupić

Poproszę całą taką jesień... słoneczną śnieg w grudniu na święta
podobno do traw najlepsze trytytki.wiesz co to?
Sznurek często się zsuwaba trytytki nie.będę testować w tym roku.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies