Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 22:11, 18 paź 2016

Do góry
Noo teraz sobie wyobrażam!osz ty
Pan co wybiera to przesuwa
A nie trzeba by powtórzyć gdzieś jeszcze?
Jak oboje zwykłą blacha to pomalować czy zostawić? Zardzewieje jak corten?
Ogród z pergolą 22:06, 18 paź 2016

Do góry
Szambo Napewno M tam wrzuca co 3m-ce bakterie.
Wiesz ja poprostu nie mam przed oczami jakby ta donice miała wyglądać.a te pokrywy sobie znalazłam i mi tak jakoś utkwily
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:35, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
no Marta jest moc!
ale ja standardowo z prośbą bo wiesz jakbym chciała coś bezczelnie skopiować to ja z różnych stron bym chciala oblukać plis en face twoją frontową z umbrami
a na rózance poza Artmisami co masz? pokażesz?
Chyba wszystko
Bo to taki mini przechowalnik mi się zrobił, ale na wiosnę zrobię z nią porządek Teraz tam rośnie perovskia, stipa, szałwia, orliki, werbena, ML, krater, przetacznikowce i trzcinniki

Front postaram się zrobić jutro Wstydzę się, bo muszę z aparatem pod oknami sąsiadów biegać
Ogród pod lasem 21:26, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

wow to aż tyle roboty z tymi cisami? ja sie sama na nie szykuję planuję tak, najpierw wiekszy dołek przekopać z obornikiem swiezym przysypać ziemią rodzimą z kompostem i w to cisy

Ania, u nas to była cała ciężarówka, kilkadziesiąt sztuk z wielkimi bryłami. Ja nie byłam w stanie nawet przesunąć ich po trawie, a nie jestem jakąś mimozą. Do załadunku pomoc była, ale wyładunek już samodzielnie. Mój małżonek ma parę w łapach, ale umordował się straszliwie, tak zmęczonego go jeszcze nie widziałam. Kopanie, przekopywanie już nawet pomijam. W każdym razie cała operacja CIS zajęła nam jakieś 2 tygodnie. Bałam się o nie bardzo, bo akurat upał i sucho strasznie, ale dały radę.
Ogród z pergolą 21:13, 18 paź 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
buhaha.no fakt u mnie jakoś z nasadzeniami mniej szaleństwa.ale wiesz-roślinki to zawsze takie już ukoronowanie i przysłowiowa kropka nad i.

u mnie kropeleczunia nad i
Ogród z pergolą 21:12, 18 paź 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

Ja tez nie lubię
Idę fotek szukać

ło bozie nawet ja nie pamiętam kiedy były doła mam ogrodowego, nic mi sie u mnie nie podoba, fotek ładnych nie robie i wogóle do d... wszystko i dopiero za 3 lata pokaże jak to to porośnie i jak w totka wygram i aparat se kupię
sadzę tylko i jeszcze tym sie wkur... bo ziemię mam do d... i mega pracy wymaga co mnie też dołuje
ech...dobra chyba sie napiję...
Kasia rozkleiłam sie przez Ciebie
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:08, 18 paź 2016

Do góry
no Marta jest moc!
ale ja standardowo z prośbą bo wiesz jakbym chciała coś bezczelnie skopiować to ja z różnych stron bym chciala oblukać plis en face twoją frontową z umbrami
a na rózance poza Artmisami co masz? pokażesz?
Ogród z pergolą 21:01, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Kasia Ty baaardzo dużo zrobiłaś w tym sezonie i to rzeczy ktorych efekty sa widoczne! ja pierdu pierdu sadzę sobie setki tego wszystkiego a efektu brak...ręce z majtkami opadają
buhaha.no fakt u mnie jakoś z nasadzeniami mniej szaleństwa.ale wiesz-roślinki to zawsze takie już ukoronowanie i przysłowiowa kropka nad i.
Ogród z pergolą 21:00, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
a teraz bukszpanów jednak nie lubię
!

Ja tez nie lubię
Idę fotek szukać
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:55, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Kasia zaje...!!!! woow naprawdę bajka
u ciebie dopiero roboty zrobionej masa
i skarpy masz, no ciekawe co Ci na nich zaprojektują
jak jeszcze zywoplot grabowy dojdzie to zobaczysz.. klękajcie narody
a między gabionem a tarasem to chyba bym szpaler ml widziała i tyle

Dzięki Aniu.A powiem Ci,że właśnie myślałam o np grackach przed gabionem np.Ale na planowisko to zostawiam sobie zimę.
Ogród z pergolą 20:55, 18 paź 2016

Do góry
a teraz bukszpanów jednak nie lubię
Tyś wizjonerka moja!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:54, 18 paź 2016

Do góry
chryste ile cebul, oszalałaś??
ja myslałam że z roku na rok coraz mniej trzeba bo przeciez zostają z lat poprzednich

Rododendronowy ogród II. 20:51, 18 paź 2016

Do góry
Ogród z pergolą 20:50, 18 paź 2016

Do góry
żyję tą myślą..
Ogród z pergolą 20:45, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

naprawdę tak myslisz? bo ja to mam wrażenie że wszyscy działaja szybciej niż ja..
cierpliwosci mi brakuje..sadze, sadze i słabo wierzę ze wyjdzie mi tak jak sobie to wyobrażam :/
teraz pierwsza część cisow, na wiosne z Agata jeszcze zamówię bo chce duuużo cisowych kostek

Naprawde tak myśle . Jestem pewna ze bedzie pięknie ale poczatki najtrudniejsze , pracuje sie sadzi , kupuje i ciagle efektu nie widac ale jak juz roslinki ruszą to wszystko sie zmieni i bedzie pięknie.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:40, 18 paź 2016

Do góry
Kasia zaje...!!!! woow naprawdę bajka
u ciebie dopiero roboty zrobionej masa
i skarpy masz, no ciekawe co Ci na nich zaprojektują
jak jeszcze zywoplot grabowy dojdzie to zobaczysz.. klękajcie narody
a między gabionem a tarasem to chyba bym szpaler ml widziała i tyle
Ogród z pergolą 20:34, 18 paź 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
No to ja chyba za wcześnie spasowałam z sadzeniem...za dużo chyba mi zeszło z układaniem kamulców.

Kasia Ty baaardzo dużo zrobiłaś w tym sezonie i to rzeczy ktorych efekty sa widoczne! ja pierdu pierdu sadzę sobie setki tego wszystkiego a efektu brak...ręce z majtkami opadają
Ogród z pergolą 20:31, 18 paź 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Aniu nie myslałam że jeszcze w tym roku kupisz te cisy. Zaglądam czesto choc nie piszę bo młodsi Ci doradzaja super ale żebys Ty tak szybko to wszystko robiła to jestem pełna podziwu.

naprawdę tak myslisz? bo ja to mam wrażenie że wszyscy działaja szybciej niż ja..
cierpliwosci mi brakuje..sadze, sadze i słabo wierzę ze wyjdzie mi tak jak sobie to wyobrażam :/
teraz pierwsza część cisow, na wiosne z Agata jeszcze zamówię bo chce duuużo cisowych kostek
Rododendronowy ogród II. 20:30, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

hahahahhaha naprawdę? o boszę to przepraszam...............
jezu Ty to mnie zawsze ubawisz babo

Fajnie ze Cie ubawiłam ale to prawda
Ogród z pergolą 20:29, 18 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
zamówiłam wkońcu 80szt baccata
jakoś to będzie
No to ja chyba za wcześnie spasowałam z sadzeniem...za dużo chyba mi zeszło z układaniem kamulców.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies