Fajny pomysł pokazała Jankosia.
Ania, ja się zastanawiam nad tym przykryciem szamba.
1. W pustą donicę na pokrywie szamba możesz powstawiać rośliny w doniczkach większych.
Łatwiej będzie do wystawienia...
albo
2. Donicę zrobić przed szambem. A płytę szamba zakryf korą tak jak rabatę. Ja mam przed posadzoną runiankę, a właz zakryty korą. Łatwa opcja przy wywozie...
już zrobiłam, wczoraj akcja róże była
jezu jak się umęczyłam, znowu mi w plecach trzaslo i lewa strona boli :/
przesadzanie róż jest meeega straszne! Artemisek sama nie dalam rady wytargać, M musial pomóc. ukorzenily się baaardzo.
teraz cisy, może jutro się coś uda
a wiesz że ja dzisiaj się szykowałam poprosić Cię o jakąś radę myślami Cię ściągnęłam
znalazłam jakąś starą fotke tego szamba, teraz nie robiłam bo non stop mi sie nie podoba. tujek danica już nie ma
a tu zaznaczyłam gdzie sa świdośliwy
albo osadzić cisami tylko wtedy gdzie dać jeszcze powtórzenie takiej zimozielonej kostki?
rabata podzielona jest na kwadraty 1,5x1,5 ze względu na nasadzenia ale te kostki zimozielone niewiem czy chce takie duże, chyba wolalabym cos jak tu https://pl.pinterest.com/pin/166422148710231410/
Aniu nie myslałam że jeszcze w tym roku kupisz te cisy. Zaglądam czesto choc nie piszę bo młodsi Ci doradzaja super ale żebys Ty tak szybko to wszystko robiła to jestem pełna podziwu.
naprawdę tak myslisz? bo ja to mam wrażenie że wszyscy działaja szybciej niż ja..
cierpliwosci mi brakuje..sadze, sadze i słabo wierzę ze wyjdzie mi tak jak sobie to wyobrażam :/
teraz pierwsza część cisow, na wiosne z Agata jeszcze zamówię bo chce duuużo cisowych kostek
Kasia Ty baaardzo dużo zrobiłaś w tym sezonie i to rzeczy ktorych efekty sa widoczne! ja pierdu pierdu sadzę sobie setki tego wszystkiego a efektu brak...ręce z majtkami opadają
Naprawde tak myśle . Jestem pewna ze bedzie pięknie ale poczatki najtrudniejsze , pracuje sie sadzi , kupuje i ciagle efektu nie widac ale jak juz roslinki ruszą to wszystko sie zmieni i bedzie pięknie.