Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anna_t 20:50, 18 paź 2016

żyję tą myślą..
jazzy 20:54, 18 paź 2016

Tyle baccaty! Wow! No widzisz, a tak nie lubiłaś cisów
anna_t 20:55, 18 paź 2016

a teraz bukszpanów jednak nie lubię
Tyś wizjonerka moja!
Kasya 21:00, 18 paź 2016

anna_t napisał(a)
a teraz bukszpanów jednak nie lubię
!

Ja tez nie lubię
Idę fotek szukać
kasja83 21:01, 18 paź 2016

anna_t napisał(a)

Kasia Ty baaardzo dużo zrobiłaś w tym sezonie i to rzeczy ktorych efekty sa widoczne! ja pierdu pierdu sadzę sobie setki tego wszystkiego a efektu brak...ręce z majtkami opadają
buhaha.no fakt u mnie jakoś z nasadzeniami mniej szaleństwa.ale wiesz-roślinki to zawsze takie już ukoronowanie i przysłowiowa kropka nad i.
anna_t 21:12, 18 paź 2016

Kasya napisał(a)

Ja tez nie lubię
Idę fotek szukać

ło bozie nawet ja nie pamiętam kiedy były doła mam ogrodowego, nic mi sie u mnie nie podoba, fotek ładnych nie robie i wogóle do d... wszystko i dopiero za 3 lata pokaże jak to to porośnie i jak w totka wygram i aparat se kupię
sadzę tylko i jeszcze tym sie wkur... bo ziemię mam do d... i mega pracy wymaga co mnie też dołuje
ech...dobra chyba sie napiję...
Kasia rozkleiłam sie przez Ciebie
anna_t 21:13, 18 paź 2016

kasja83 napisał(a)
buhaha.no fakt u mnie jakoś z nasadzeniami mniej szaleństwa.ale wiesz-roślinki to zawsze takie już ukoronowanie i przysłowiowa kropka nad i.

u mnie kropeleczunia nad i
jankosia 21:40, 18 paź 2016

Jezu, jak mi się nie podoba że teraz powiadomienia nie przychodzą na maila. Nigdzie już nigdy nie będę na bieżąco
Ania, a dlaczego nie chcesz żeby to były donice? Będzie mniej ciężko wtedy
I czy jesteś pewna, że to co pokazałaś to szambo? A nie studzienka wodociągowa?
I nie dołować mi się proszę. Tak jak Bogdzia pisze, ani się obejrzysz a będzie busz. I problem bo nie masz miejsca
jankosia 22:05, 18 paź 2016

Ania zobacz, a jakby to tak spróbować? Nie wiem czy widać? Pusta skrzynia czyli pospawana rama ustawiona nad tym szambem. W środku przyspawane kątowniki. Drga część to nastawiana tacka. Pięć centymetrów ziemi to aż nadto dla niektórych roślinek, a można byłoby nawet do dwóch zejść jakbyś się uparła. Tylko, że nawet te dwa centymetry przy takiej wielkości kwadratu to i tak będzie niemiłosierny ciężar. Dlatego pytałam jak często to podnosicie wiesz? I mi to nie wygląda na pokrywę szamba. Przyjeżdża szambowóz i oni tą ciężką betonową płytę przesuwają? Jeśli tak to współczuję ludziom
A, mogłabyś słuchaj nawet mech tam posadzić Ładnie, zielono a bez pielęgnacji Tylko nie taki naszarpany z lasu bo by się umęczył a zabrany ze słonecznego suchego stanowiska Wyobrażasz sobie?
anna_t 22:06, 18 paź 2016

Szambo Napewno M tam wrzuca co 3m-ce bakterie.
Wiesz ja poprostu nie mam przed oczami jakby ta donice miała wyglądać.a te pokrywy sobie znalazłam i mi tak jakoś utkwily