Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Moja "przyziemna" :) pasja 18:58, 12 mar 2016

Do góry
Juzia napisał(a)
Choiny chyba podrosły

A z tyłu te słupki to co????

Przyłaczam sie do pytania o słupki z tyłu. Choiny świetnie wygladaja a małego płotka nie widac. Tylko czarny sie tak wtapia w tło, nawet sznurki do roslin Danusia poleca czarne a nie zielone.
Typografia ogrodu 18:56, 12 mar 2016

Do góry
Idelanie krawężniki ułożone. Wisnia znalazła fajna miejscowkę a na graby poczekamy. Będe u ans szukac ale dopiero po świetach, jakby co dac cynk?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:44, 12 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Skorupkom milo bardzo ze kopiowac chcialas mi tym bardziej.
Matulu juz sie nie moge tych Twoich grabow doczekac.tak jak swoich tylko czekam na pytanie M: po ile? A wlasnie ile u Was takie wieksze ok2,5 m okazy kosztuja? Tak dla orientacji?

A co do traw:tak moja droga kochasz trawy i ciagle chcesz sie zatrawkowywac przypomnisz sobie o ich atutach kiedy inne rosliny w sezonie trzeba bedzie pryskac,ciac,skubac z kwiatow,wywalac bo opuchlaki zjadly a trawy beda wtedy eleganckie i bezobslugowe

Graby o takich wymiarach są u nas po 100-150 zł, rozstrzał duzy w zaleznosci od okazałości korony a nie tylko od wzrostu

Wiem kocham tarwy i fajnie te piuropusze po cieciu wygladaja ale obie ręce mnie bolą i syf w ogrodzie. Jak sobie przypomniałam idelany żwirek u Oli to mi sie płakać chciało. Normalnie nigdy takiego porządku miec nie będę...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:41, 12 mar 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
To będę zaglądała jutro, żeby zakupy obejrzeć

Madżenko jak głoopia się cieszę, że mech kupiłam. Dzisiaj do stokrotek i hiacyntów ułożyłam, fajnie to wygląda

Uwielbiam mech, zakupiłam dzisiaj cały wielki worek. Mam nawet mech w tulipanach , jutro pokaze jak je pionowo poustawiałam tylko musze lecieć po bazie
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 18:38, 12 mar 2016

Do góry
Juzia wyslac Ci stokrotki kurierem?
Ja tez mam nadzieje pojeżdzic na nartach na świeta. Tylko jak zmobilizować teściów aby pierwszy raz od wielu lat zrobili u siebie świeta???
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:34, 12 mar 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Marzenko znalazłam białe lampy na wypadek jakby z czarnymi było źle. Mocno wbiłam sobie do głowy Twoje słowa o wylocie czarnych Fotki u mnie

Kacha Juzia juz napisła, ze u mnie we wnętrzach dominują biele zatem białe lampy to naturalna konsekwencja. U Ciebie chyba dokładnie odwrotnie. Ogladałam dzisiaj Twoje zdjecia i wydaje mi sie ze powinnam zostać orzy czarnych ewnetulnie z
Czarne szkło z kryształkami.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:31, 12 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Pokazuj wszystko szybciutko.
Je tez pazury co rowne dwa tygodnie robie i da sie znalezc czas.teraz to one nawet betonu sie nie boja i zawsze wygladaja nienagannie.to lubie.nie przepadam za makijażem ale paznokcie lubie
Macham zatem pazurami

Ja też co 2 tyg robię i jestem mega zadowolona. Dłubię w ogrodzie a ręce w pracy wyglądają po ludzku.
Pojechałam na giełdę aby Twoje skorupki skopiować i tak się zagadałam, ze zapomniałam kupić....

Zjęcia Asiu jutro,
Dziewczyny nie pozowliły mi grabów z tyłów przesadzać. Postanowiłam, ze kupię nowe na front
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:28, 12 mar 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
smutek zielony?

zazdraszczam spotkania
na gieldzie jeszcze nigdy nie bylam, nawet nie wiem gdzie jest. Warto?

Iza zapomniałam, ze Ty bywasz we Wrocławiu. Giełda jest na ul. Giełdowej / boczna Karmelkowej . Warto dla kwiatów, dodatków i donic. Dzisiaj przytargałyśmy z Karabela betonowe korytka Polnix. Karabela juz pokazała jak je obsadziła
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:26, 12 mar 2016

Do góry
Gabi, Janeczka, Karabela robić zakupy w takim towarzystwie to przyjemność. Ostatnie pieniadze mozna z Wami stracić
Ale coś za drewniane te latarenki na mój front, musze je lekko przetrzeć białym lub jasnym szarym, albo poczekam na spatynowanie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:24, 12 mar 2016

Do góry
Fotek nie ma Margo. Jeśli jutro nie pojadę na narty to jutro wstawię,
Lało jak cholera. Sorki za wyrażenia ale ja juz mam na ten deszcz nerwa. Ale w deszczu zaczełam cięcie traw..... Nadgrastki odmówiły mi posluszeństawa. Ale niemal 90% tarw wycielam... I dlatego fotek nie ma bo niedawno skończyłam. Resztki traw walają sie po całym ogrodzie.

Czy ja pisałam keidyś że lubie trawy?? chyba na głowe upadłam! Kto to widziała cztery weekendy ciac trawy??? Posadze tuje i tarwnik i basta.
Sekator do wyrzucenia i mam 10 worków bio a odbióru do świat nie ma.

Ps. Jeszcze mi zostały wszystkie carex morrowi vareigata. Ale na te potwory to ja musze nowego Fiskarsa zakupic.
Eksperymentarium 18:18, 12 mar 2016

Do góry
Czyli zawsze musimy sezon zakupowy w okolicach 12 marca zaczynać

Piekne te jaskry, ale ja juz naorawdę nie mam miejsca w doniczkach.... Koryto standardowo obsadzilam narcyzami i tarwami
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 18:15, 12 mar 2016

Do góry
Hi hi ten deszcz dizisja potrzebny coby łupy w domu wykorzystać

Masz rację że sie tak nakręciliśmy, że mam zaspas cebulowych i hortensji na najblizszy miesiąc
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 18:13, 12 mar 2016

Do góry
No nareszcie takie piekne zdjęcia.
Nawet nie wiedziałam ze hortensje kupiłaś
Mój ogród pod górkę... 18:06, 12 mar 2016

Do góry
I ja głosuję na trójkę
A przy Twoich ciemnych meblach czarne lampy pasuja. Przecież Ty ńie masz nic białego to do czego ta biel u Ciebie? Jakieś szklane, kryształowe do Twoich stylizowanych mebli ok, ale białe? Nie do konca rozumiem co projektant miał na mysli. Chyba ze coś radyklanie zmieniasz?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 17:57, 12 mar 2016

Do góry
Wzorocowe wysiewy.

Trejaż pieknei wyszedł, ciekawa jestem efektu z rózami

U mńie perovskia jeszcze nie ruszyła więc nie obawiałbym sie mrozu. Nawet lepiej ze taka powolna ta wiosna, to rosliny nie szaleją jeszcze
"W kolorze blue" 13:32, 12 mar 2016

Do góry
Foch z przytupem. Na giełdę do Wrocławia wpadaj w kazdej chwili
Typografia ogrodu 13:30, 12 mar 2016

Do góry
Mam nadzieje, ze mimo pogody prace juz postepują
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:27, 12 mar 2016

Do góry
Super te jajka. Ja sie też tak zagadałam, ze miałam kupic betonowe jajka i wróciłam bez...
Lawendowy zawrót głowy 13:25, 12 mar 2016

Do góry
Myslalam ze dzisiaj znów na giełdzie szalejesz?
Moja "przyziemna" :) pasja 13:23, 12 mar 2016

Do góry
Czekam na plotek
Fajne sa takie wspólne zakupy giełdowe, lubię to
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies