Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Gabisia 15:16, 12 mar 2016

Madżen, to Ty wróciłaś jeszcze po te latarenki? Fariatka
Zagajanka 15:28, 12 mar 2016

Wróciła i juz ostatnie pieniądze tam zostawiła
Karabela 15:29, 12 mar 2016

Gabisia napisał(a)
Madżen, to Ty wróciłaś jeszcze po te latarenki? Fariatka

Margo 16:54, 12 mar 2016

Zakupy fajne, ale gdzie fotki ?
Madzenka 18:24, 12 mar 2016

Fotek nie ma Margo. Jeśli jutro nie pojadę na narty to jutro wstawię,
Lało jak cholera. Sorki za wyrażenia ale ja juz mam na ten deszcz nerwa. Ale w deszczu zaczełam cięcie traw..... Nadgrastki odmówiły mi posluszeństawa. Ale niemal 90% tarw wycielam... I dlatego fotek nie ma bo niedawno skończyłam. Resztki traw walają sie po całym ogrodzie.

Czy ja pisałam keidyś że lubie trawy?? chyba na głowe upadłam! Kto to widziała cztery weekendy ciac trawy??? Posadze tuje i tarwnik i basta.
Sekator do wyrzucenia i mam 10 worków bio a odbióru do świat nie ma.

Ps. Jeszcze mi zostały wszystkie carex morrowi vareigata. Ale na te potwory to ja musze nowego Fiskarsa zakupic.
Madzenka 18:26, 12 mar 2016

Gabi, Janeczka, Karabela robić zakupy w takim towarzystwie to przyjemność. Ostatnie pieniadze mozna z Wami stracić
Ale coś za drewniane te latarenki na mój front, musze je lekko przetrzeć białym lub jasnym szarym, albo poczekam na spatynowanie
Madzenka 18:28, 12 mar 2016

Basilikum napisał(a)
smutek zielony?

zazdraszczam spotkania
na gieldzie jeszcze nigdy nie bylam, nawet nie wiem gdzie jest. Warto?

Iza zapomniałam, ze Ty bywasz we Wrocławiu. Giełda jest na ul. Giełdowej / boczna Karmelkowej . Warto dla kwiatów, dodatków i donic. Dzisiaj przytargałyśmy z Karabela betonowe korytka Polnix. Karabela juz pokazała jak je obsadziła
Madzenka 18:31, 12 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
Pokazuj wszystko szybciutko.
Je tez pazury co rowne dwa tygodnie robie i da sie znalezc czas.teraz to one nawet betonu sie nie boja i zawsze wygladaja nienagannie.to lubie.nie przepadam za makijażem ale paznokcie lubie
Macham zatem pazurami

Ja też co 2 tyg robię i jestem mega zadowolona. Dłubię w ogrodzie a ręce w pracy wyglądają po ludzku.
Pojechałam na giełdę aby Twoje skorupki skopiować i tak się zagadałam, ze zapomniałam kupić....

Zjęcia Asiu jutro,
Dziewczyny nie pozowliły mi grabów z tyłów przesadzać. Postanowiłam, ze kupię nowe na front
Madzenka 18:34, 12 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
Marzenko znalazłam białe lampy na wypadek jakby z czarnymi było źle. Mocno wbiłam sobie do głowy Twoje słowa o wylocie czarnych Fotki u mnie

Kacha Juzia juz napisła, ze u mnie we wnętrzach dominują biele zatem białe lampy to naturalna konsekwencja. U Ciebie chyba dokładnie odwrotnie. Ogladałam dzisiaj Twoje zdjecia i wydaje mi sie ze powinnam zostać orzy czarnych ewnetulnie z
Czarne szkło z kryształkami.
MirellaB 18:36, 12 mar 2016

To będę zaglądała jutro, żeby zakupy obejrzeć

Madżenko jak głoopia się cieszę, że mech kupiłam. Dzisiaj do stokrotek i hiacyntów ułożyłam, fajnie to wygląda