Fotek nie ma Margo. Jeśli jutro nie pojadę na narty to jutro wstawię,
Lało jak cholera. Sorki za wyrażenia ale ja juz mam na ten deszcz nerwa. Ale w deszczu zaczełam cięcie traw..... Nadgrastki odmówiły mi posluszeństawa. Ale niemal 90% tarw wycielam... I dlatego fotek nie ma bo niedawno skończyłam. Resztki traw walają sie po całym ogrodzie.
Czy ja pisałam keidyś że lubie trawy?? chyba na głowe upadłam! Kto to widziała cztery weekendy ciac trawy??? Posadze tuje i tarwnik i basta.
Sekator do wyrzucenia i mam 10 worków bio a odbióru do świat nie ma.
Ps. Jeszcze mi zostały wszystkie carex morrowi vareigata. Ale na te potwory to ja musze nowego Fiskarsa zakupic.
Gabi, Janeczka, Karabela robić zakupy w takim towarzystwie to przyjemność. Ostatnie pieniadze mozna z Wami stracić
Ale coś za drewniane te latarenki na mój front, musze je lekko przetrzeć białym lub jasnym szarym, albo poczekam na spatynowanie
Iza zapomniałam, ze Ty bywasz we Wrocławiu. Giełda jest na ul. Giełdowej / boczna Karmelkowej . Warto dla kwiatów, dodatków i donic. Dzisiaj przytargałyśmy z Karabela betonowe korytka Polnix. Karabela juz pokazała jak je obsadziła
Ja też co 2 tyg robię i jestem mega zadowolona. Dłubię w ogrodzie a ręce w pracy wyglądają po ludzku.
Pojechałam na giełdę aby Twoje skorupki skopiować i tak się zagadałam, ze zapomniałam kupić....
Zjęcia Asiu jutro,
Dziewczyny nie pozowliły mi grabów z tyłów przesadzać. Postanowiłam, ze kupię nowe na front
Kacha Juzia juz napisła, ze u mnie we wnętrzach dominują biele zatem białe lampy to naturalna konsekwencja. U Ciebie chyba dokładnie odwrotnie. Ogladałam dzisiaj Twoje zdjecia i wydaje mi sie ze powinnam zostać orzy czarnych ewnetulnie z
Czarne szkło z kryształkami.