Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:41, 13 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

a ja nie mam złego doświadczenia ani z biedronką ani z Lidlem, za to wszystkie angelique kupione w benexie okazały się nie angeliquami... Wcześniej jednak nie miałam złych doświadczeń z benexem, nawet jak miałam braki w paczce to dosyłali

Mnie kiedys w Benexie policzyli pomyłkowo o prawie 50 zł więcej niz powinni a ja policzyłam dopiero po otrzymaniu przesyłki że źle podsumowali . Zadzwonilam i bez problemu natychmiast oddano mi pieniadze na konto. Moim zdaniem to dobra firma a pomyłki zawsze moga sie zdarzyc,szkoda tylko ze sadzonki sprzedaja tak samo jak inni bardzo małe ale pewnie muszą sie mieścic w cenach.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:17, 13 sie 2014

Do góry
dziękuję, za wszystkie ochy. Dzisiaj przeglądałam fotki z ubiegłego sierpnia i powiem Wam, że jestem w szoku, jak rośliny się rozrosły przez ten roczek
Ogród niby nowoczesny ale... 21:15, 13 sie 2014

Do góry
Magda a dlaczego u Ciebie nie ma żadnych nowych zdjęć, ja pytam????
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:52, 13 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

na fotce którą zacytowałaś to zwykła rozplenica

No pacz nie poznałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:47, 13 sie 2014

Do góry
dorciabe napisał(a)

Ana co to za trawa w donicy?

Pięknie jest i na froncie i za frontem

na fotce którą zacytowałaś to zwykła rozplenica
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:45, 13 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Ana co to za trawa w donicy?

Pięknie jest i na froncie i za frontem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:42, 13 sie 2014

Do góry
Bogda napisał(a)
podwiązujesz czymś hortensje?czy takie sztywne są u ciebie?
Limki i Pinki Whinki nie są podwiązane, nie maja podpór. Vanilki musiałam podeprzeć bo tak jak pokazywałam wcześniej leżały na ziemi po nawałnicy...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:40, 13 sie 2014

Do góry
AlKa napisał(a)

Zdjecia z wyjazdu bomba, ciekawi mnie na co swojego eM chcesz namówić. Jakiś element wodny?

oczywiście
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:39, 13 sie 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Poprostu śliczne a jak zwykle ukrywasz ta rabate wiesz która hi hi hi
bo facet od kamienia telefonu nie odbiera... drań! a tam są braki kamienia czujny jesteś...
a tak na marginesie to moja siostra szuka z koleżankami mieszkania w Krakowie w okolicach AGH, w tym roku mieszkała dość daleko od uczelni... może wiesz coś o jakimś ciekawym lokum? Byli umówieni na podpisanie umowy z jakimś gościem i ktoś ich ubiegł... została bez mieszkania...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:15, 13 sie 2014

Do góry
i kilka obrazków architektury ogrodowej z wyjazdu

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:02, 13 sie 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...ogród zachwyca bardzo...rozchodniki mi się po nocach śnią...muszę je miec...
miej bo warto, mam też przy placu zabaw inną odmianę, ale ją eksmituje bo się pokłada... może kupie tam te czekoladową
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:01, 13 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Jeju chyba nie będę do Ciebie wchodzić do czasu przekwitnięcia vanilek...wiesz dlaczego...serce mi krwawi jak patrzę na pinky....
A w ramach poprawienia nastroju pogapię się dzisiaj na moje róże , nowe nabytki zaczynaja kwitnąć.... Ale fotek nie bo nadal maluje.....

Ale z tym trawnikiem tak myśle od dwóch dni i nie daje mi spokoju. Przecież wody mu u ciebie nie brakuje.... Nawozu chyba też nie czy nasz przyjaciel przez telefon się nie myli?
Bo na moim grabie, postawil krzyżyk a on wypuszcza liście.....

no fiesz.... pinki też mają swój urok, duże kwiaty chociaz są jakby bardziej ażurowe.
Przjaciel to nie ten o którym myślisz od jakiegoś czasu z nim nie rozmawiałam... Trawa u mnie ma i nawóz i wodę... może przyczyną było brak koszenia przez dwa tygodnie... i się obraziła
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:58, 13 sie 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Macham na bieżąco...nadrobiłam zaległości.

Aniu, mam ochotę na jakąś rozplenicę. Czy możesz polecić jakąś odmianę, czy wszystkie są śliczne?
Buziaki przesyłam
mam różne i najbardziej podobają mi się te duże odmiany - chociaż nazwami Ci nie sypnę bo kupowałam oczywiście w odmianach , nie wspomnę o tych czerwonych (niestety jednorocznych)
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:56, 13 sie 2014

Do góry
limki pod thujami w tym roku jakieś mizerne...

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:51, 13 sie 2014

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:46, 13 sie 2014

Do góry
a wczoraj nie pokazywałam jeszcze frontu...

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:27, 13 sie 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Marzenko jak ja nie moge sie doczekać twoich zakupów różanych i przemeblowanie zeby je posadzić ale przyznam sie za ja tez bede robił zakupy różane hi hi hi hi
też dumam o różach na miejscówkę po rh ale przeraża mnie wymiana ziemi na metr w głąb i wszerz...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:21, 13 sie 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)

...tylko Benex...a w biedronce nie kupię ani jednej cebuli....

a ja nie mam złego doświadczenia ani z biedronką ani z Lidlem, za to wszystkie angelique kupione w benexie okazały się nie angeliquami... Wcześniej jednak nie miałam złych doświadczeń z benexem, nawet jak miałam braki w paczce to dosyłali
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:31, 13 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

hahah musiałam to zacytować jest boskie, ba chyba skopiuje i będę u siebie zamieszczać, jak będę robiła złe rzeczy

idę oglądać to co poniżej...

Kopiuj do woli
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:39, 12 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Obiecana nowa porcja zdjęć Na początek dzisiejsze zmiany na rabatach
Ostrzeżenie!!! Prezentowane treści są niedpowiednie dla ogrodników, którzy książkowo podchodzą do uprawiania ogrodów. Działania, które zostaną przedstawione poniżej wykonane były przez ogrodomaniaka amatora, który do wiosny by nie wytrzymał. Nie próbujcie tego w domu

hahah musiałam to zacytować jest boskie, ba chyba skopiuje i będę u siebie zamieszczać, jak będę robiła złe rzeczy

idę oglądać to co poniżej...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies