Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 10:01, 13 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jeju chyba nie będę do Ciebie wchodzić do czasu przekwitnięcia vanilek...wiesz dlaczego...serce mi krwawi jak patrzę na pinky....
A w ramach poprawienia nastroju pogapię się dzisiaj na moje róże , nowe nabytki zaczynaja kwitnąć.... Ale fotek nie bo nadal maluje.....

Ale z tym trawnikiem tak myśle od dwóch dni i nie daje mi spokoju. Przecież wody mu u ciebie nie brakuje.... Nawozu chyba też nie czy nasz przyjaciel przez telefon się nie myli?
Bo na moim grabie, postawil krzyżyk a on wypuszcza liście.....

no fiesz.... pinki też mają swój urok, duże kwiaty chociaz są jakby bardziej ażurowe.
Przjaciel to nie ten o którym myślisz od jakiegoś czasu z nim nie rozmawiałam... Trawa u mnie ma i nawóz i wodę... może przyczyną było brak koszenia przez dwa tygodnie... i się obraziła
ana_art 10:02, 13 sie 2014

baraga1904 napisał(a)
...ogród zachwyca bardzo...rozchodniki mi się po nocach śnią...muszę je miec...
miej bo warto, mam też przy placu zabaw inną odmianę, ale ją eksmituje bo się pokłada... może kupie tam te czekoladową
ana_art 10:15, 13 sie 2014

i kilka obrazków architektury ogrodowej z wyjazdu

agata19762 10:19, 13 sie 2014

obejrzałam kolejny już raz ten ogród i jedno powiem cudny !!!
szacunek dla Ciebie ogrodniczko
Kondzio 10:23, 13 sie 2014

Poprostu śliczne a jak zwykle ukrywasz ta rabate wiesz która hi hi hi
AlKa 10:27, 13 sie 2014

Ana ale foteczki super. Zawijaskową tak skrycie pokazujesz. Stożki trawki i kuleczki.
Zdjecia z wyjazdu bomba, ciekawi mnie na co swojego eM chcesz namówić. Jakiś element wodny?
Mirka 10:30, 13 sie 2014

Ana jak zwykle zachwycasz ogrodem limki pod tujami wydają się dorodne rzyłączam się do Kondzia o tą rabatę ukrywaną kiedy nam ja pokażesz podziwiam Cię serdecznie
Matka 10:35, 13 sie 2014

podwiązujesz czymś hortensje?czy takie sztywne są u ciebie?
ana_art 10:39, 13 sie 2014

Kondzio napisał(a)
Poprostu śliczne a jak zwykle ukrywasz ta rabate wiesz która hi hi hi
bo facet od kamienia telefonu nie odbiera... drań! a tam są braki kamienia czujny jesteś...
a tak na marginesie to moja siostra szuka z koleżankami mieszkania w Krakowie w okolicach AGH, w tym roku mieszkała dość daleko od uczelni... może wiesz coś o jakimś ciekawym lokum? Byli umówieni na podpisanie umowy z jakimś gościem i ktoś ich ubiegł... została bez mieszkania...
ana_art 10:40, 13 sie 2014

AlKa napisał(a)

Zdjecia z wyjazdu bomba, ciekawi mnie na co swojego eM chcesz namówić. Jakiś element wodny?

oczywiście