Ania pytanie czy Angelique to była po myłka z Benex? Bo ja w ubiegłym roku skusiłam się na tanie angelique i była wtopa, czyli pomieszane i jakieś niepełne.
W Benex zamawiam od 2011 roku i do tej pory żadnych niespodzianek nie miała, a co najważniejsze nigdy nie było pomyłek. Zatem złego słowa o nich powiedzieć nie moge. O innych trpudno mi coś napisać, bo wszyscy mają takie same nazwy cebulecośtam.pl i dlatego miesza mi się kto co wysłał. Tylko Benex kojarzę, bo zawsze wyszukuję ich w google po nazwie i mają odpowiednio oznaczone paczki nazwą firmy... coż znajomosc marki robi swoje

toż to marketing w czystej postaci

A ja przez ten marketing wczorajw robocie do 22 siedziałam zatem ani prace w ogrodzie ani przy elewacji nie pracowalm...
Co do Biedronki i Lidla to też żadnych pomyłek nie miałam. Nie wiem czy ja w czepku urodzona jestem?
Praktycznie od 2011 wyłacznie przez internet zamawiam, bo ceny sa minimum 30% niższe niż w centrach ogrodniczych i zawsze wszystko mi wykielkuje... W realu kupowalam ostanio cebule u Kapisow, Finki i w dyskontach i też było wszystko ok.
Tylko w ubiegłym roku skusiłam się w sklepie internetowym, ktorego nazwy nie pamietam na angelique po 30 gr... I już wiem, ze cebule dobrej jakości nie mogą tyle kosztowac.....
W tym roku zamówiłam wyłacznie jakieś egzotyczne pełne w necie i zwroce uwage co, od kogo i gdzie sadzę. Szalenstw w cebulach jednak nie bedzie.
Macham i i życzę slonecznego dnia.... U nas wczoraj cały dzien lało....