Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Kondzio 08:34, 13 sie 2014

Marzenko jak ja nie moge sie doczekać twoich zakupów różanych i przemeblowanie zeby je posadzić ale przyznam sie za ja tez bede robił zakupy różane hi hi hi hi
ana_art 09:21, 13 sie 2014

baraga1904 napisał(a)

...tylko Benex...a w biedronce nie kupię ani jednej cebuli....

a ja nie mam złego doświadczenia ani z biedronką ani z Lidlem, za to wszystkie angelique kupione w benexie okazały się nie angeliquami... Wcześniej jednak nie miałam złych doświadczeń z benexem, nawet jak miałam braki w paczce to dosyłali
ana_art 09:27, 13 sie 2014

Kondzio napisał(a)
Marzenko jak ja nie moge sie doczekać twoich zakupów różanych i przemeblowanie zeby je posadzić ale przyznam sie za ja tez bede robił zakupy różane hi hi hi hi
też dumam o różach na miejscówkę po rh ale przeraża mnie wymiana ziemi na metr w głąb i wszerz...
monteverde 09:36, 13 sie 2014

Marzenko a jak z dostawą u Ciebie od Benex dużo pomyłek?
Luki 09:38, 13 sie 2014

No nie i znowu zaczyna się kuszenie cebulami, a ja mam taką słabą wole w tych sprawach
aage 09:49, 13 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja od kilku lat w. Benex. Zamawiam też u innych ale róznie, w tym roku na razie tylko w Benex

Czy ze zgodnością odmianową jest ok?
Bogdzia 21:41, 13 sie 2014

ana_art napisał(a)

a ja nie mam złego doświadczenia ani z biedronką ani z Lidlem, za to wszystkie angelique kupione w benexie okazały się nie angeliquami... Wcześniej jednak nie miałam złych doświadczeń z benexem, nawet jak miałam braki w paczce to dosyłali

Mnie kiedys w Benexie policzyli pomyłkowo o prawie 50 zł więcej niz powinni a ja policzyłam dopiero po otrzymaniu przesyłki że źle podsumowali . Zadzwonilam i bez problemu natychmiast oddano mi pieniadze na konto. Moim zdaniem to dobra firma a pomyłki zawsze moga sie zdarzyc,szkoda tylko ze sadzonki sprzedaja tak samo jak inni bardzo małe ale pewnie muszą sie mieścic w cenach.
ana_art 22:35, 13 sie 2014

ja w Benexie zamówiłam kilka tysięcy cebul i poza angeliquami (300szt) i kilkoma małymi zmyłami było wszystko ok mogę szczerze polecić
malgorzata_s... 22:38, 13 sie 2014

Marzenko Buziaki zostawiam
Madzenka 06:42, 14 sie 2014

Ania pytanie czy Angelique to była po myłka z Benex? Bo ja w ubiegłym roku skusiłam się na tanie angelique i była wtopa, czyli pomieszane i jakieś niepełne.
W Benex zamawiam od 2011 roku i do tej pory żadnych niespodzianek nie miała, a co najważniejsze nigdy nie było pomyłek. Zatem złego słowa o nich powiedzieć nie moge. O innych trpudno mi coś napisać, bo wszyscy mają takie same nazwy cebulecośtam.pl i dlatego miesza mi się kto co wysłał. Tylko Benex kojarzę, bo zawsze wyszukuję ich w google po nazwie i mają odpowiednio oznaczone paczki nazwą firmy... coż znajomosc marki robi swoje toż to marketing w czystej postaci
A ja przez ten marketing wczorajw robocie do 22 siedziałam zatem ani prace w ogrodzie ani przy elewacji nie pracowalm...

Co do Biedronki i Lidla to też żadnych pomyłek nie miałam. Nie wiem czy ja w czepku urodzona jestem?
Praktycznie od 2011 wyłacznie przez internet zamawiam, bo ceny sa minimum 30% niższe niż w centrach ogrodniczych i zawsze wszystko mi wykielkuje... W realu kupowalam ostanio cebule u Kapisow, Finki i w dyskontach i też było wszystko ok.
Tylko w ubiegłym roku skusiłam się w sklepie internetowym, ktorego nazwy nie pamietam na angelique po 30 gr... I już wiem, ze cebule dobrej jakości nie mogą tyle kosztowac.....

W tym roku zamówiłam wyłacznie jakieś egzotyczne pełne w necie i zwroce uwage co, od kogo i gdzie sadzę. Szalenstw w cebulach jednak nie bedzie.

Macham i i życzę slonecznego dnia.... U nas wczoraj cały dzien lało....