Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:25, 19 maj 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ogród z lustrem ma spory i dobry wpływ na ogrody z ogrodowiska. Zakątków z brzozami himalajskimi nie zliczę

Oj zgadza się, zgadza... w moim ogrodzie zakątki brzozowe są nawet dwa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:00, 15 maj 2015

Do góry
Ogrodowisko śledzę ok dwóch lat, praktycznie każdy dzień zaczynam od śniadania w towarzystwie Ogrodowiska ale dla tego ogrodu niedawno postanowiłam się zarejestrować, aby zostawić swój wpis pełen zachwytu,
Ogród nie tylko bukszpanowy to mój ulubiony, jest przepiękny, niezwykle elegancki, dopracowany w każdym calu.

Daniusiu śledzę wszystkie Twoje realizację jestem pod ogromnym wrażeniem nie tylko wiedzy, profesjonalizmu, ale też przeogromnej życzliwości do ludzi. A o tą życzliwość jakże trudno w dzisiejszych czasach...

Co do książki - długo zastanawiałam się czy zamówić, ponieważ dopiero co jestem po rewolucji w swoim ogrodzie, inspirowanej oczywiście Ogrodowiskiem, a zapewne po lekturze byłaby kolejna Nie wytrzymałam i kupiłam, dziś przyszła - będzie prezentem dla mojej mamy z okazji Dnia Matki ale i tak przewertowałam każdą strone

Pozdrawiam
Metamorfozy ogrodowe 20:52, 30 kwi 2015

Do góry
Dziękuje bardzo, mi też się bardzo podoba a o własnym wątku pomyślę
Metamorfozy ogrodowe 22:26, 29 kwi 2015

Do góry
Witam, moje zmiany oczywiście inspirowane Ogrodowiskiem

przed

po

Odnowa, regeneracja (wertykulacja, aeracja) trawnika 13:39, 05 mar 2015

Do góry
Dziękuję bardzo za odpowiedź
Trawę mam bardzo gęstą, więc filcu jest sporo, zwłaszcza po zimie gdzie mróz ściął źdźbła.

Co do wertykulatorów spalinowych zdecydowanie lepsze od elektrycznych - tym bardziej przy dużym trawniku, do zeszłego roku miałam 500m2 trawnika raz tylko korzystałam z elektrycznego, kolejny sezon zaopatrzyłam się w porządny spalinowy - dużo wygodniej i sprawniej.
Dziś mój trawnik zmalał do 250m2, ale mimo wszystko nie piszę się na reczny
Odnowa, regeneracja (wertykulacja, aeracja) trawnika 11:23, 05 mar 2015

Do góry
Od września jestem posiadaczką trawnika z rolki, czy już teraz mogę zrobić wertykulację czy za wcześnie i wstrzymać się jeszcze sezon?

Zadałam pytanie w temacie Trawa z rolki, ale może tutaj ktoś odpowie
z góry dziekuję
Pozdrawiam
Trawnik z rolki 11:02, 02 mar 2015

Do góry
Witam,

to moj pierwszy post, choc poczytuje forum od ponad roku We wrzesniu zeszlego roku robilam totalny renament na ogrodzie, zdecydowalam sie na trawe z rolki - faktycznie warto prawdziwy dywan zastanawia mnie tylko czy juz na wiosne powinnam robic wertykulację czy jeszcze za wczesnie i odczekac sezon?

Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies