Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

boguslaw_r_ 14:53, 15 maj 2015

Ten widok z okna jest zawsze bajeczny, pozdrawiam.
ren133 15:28, 15 maj 2015

Danusiu
Mogłabyś zajrzeć do mnie i doradzić mi w sprawie wąskiej rabaty w cieniu
Gardenarium 20:35, 15 maj 2015

Kochani nie wyrabiam na zakrętach Przepraszam, muszę ciągnąć robotę.

Instagram Ogrodowiska
AngelikaX 22:00, 15 maj 2015

Ogrodowisko śledzę ok dwóch lat, praktycznie każdy dzień zaczynam od śniadania w towarzystwie Ogrodowiska ale dla tego ogrodu niedawno postanowiłam się zarejestrować, aby zostawić swój wpis pełen zachwytu,
Ogród nie tylko bukszpanowy to mój ulubiony, jest przepiękny, niezwykle elegancki, dopracowany w każdym calu.

Daniusiu śledzę wszystkie Twoje realizację jestem pod ogromnym wrażeniem nie tylko wiedzy, profesjonalizmu, ale też przeogromnej życzliwości do ludzi. A o tą życzliwość jakże trudno w dzisiejszych czasach...

Co do książki - długo zastanawiałam się czy zamówić, ponieważ dopiero co jestem po rewolucji w swoim ogrodzie, inspirowanej oczywiście Ogrodowiskiem, a zapewne po lekturze byłaby kolejna Nie wytrzymałam i kupiłam, dziś przyszła - będzie prezentem dla mojej mamy z okazji Dnia Matki ale i tak przewertowałam każdą strone

Pozdrawiam
Gardenarium 08:09, 16 maj 2015

Zapraszam na spotkanie autorskie dzisiaj o godz. 14-15 na Warszawskich Targach Książki w stoisku MULTICO nr 4/D1.

Miejsce Stadion Narodowy - Warszawa.

Pozdrawiam serdecznie.

Instagram Ogrodowiska
deszczowymaj 10:26, 16 maj 2015

Danusiu przesyłam gorące Pozdrowienia
U Ciebie jak zawsze
Przecudnie
Ensata 10:27, 16 maj 2015

A, ja cały czas czekam na zdjęcie na którym kwitną rh przy oczku
Olili 10:32, 16 maj 2015

Macham
Jagodaa 13:00, 16 maj 2015

Danusiu, niestety wczoraj zauważyłam, że w kupionych zeszłej jesieni cisach mam larwy opuchlaków. Dwa pozbawione są korzeni, reszta ma bryły przerośnięte, ale widoczne są puste korytarze i zaschnięte drobne korzonki, po rozerwaniu korzeni wypadła larwa. Co w takiej sytuacji zrobić? Czy mogę wyczyścić korzenie z ziemi i posadzić, czy takie posunięcie i tak zniszczy rośliny? Z drugiej strony świadome zostawianie szkodników w ziemi jest zupełnie pozbawione sensu. Ale sobie narobiłam
Gardenarium 08:32, 17 maj 2015

Podlać nicieniami Larvanem.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies