Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:09, 06 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie wiem czy bardziej zachwycać się psem czy ogrodem

Aaa zachwytu nigdy za wiele możesz jednym i drugim
Czasem słońce czasem deszcz 23:18, 05 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Spotkanie na pewno da Ci kopa Jak nie to któraś z Wrocławianek niech Ci kopa zapoda

Mogę dać kopa , bo ja takiego w pracy w tym tygodniu dostałam , ze mam ochotę oddać

Do jutra, podładuje y baterie i będziemy działac. Ja mam zawsze latem kryzys w ogrodzie, przemęczenie robotą, upałami, chwastami. A potem wraca energia
Typografia ogrodu 22:10, 05 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Farriaty!

Ja dziś zaliczyłem kino (Iluzja 2- polecam), teraz dopijam wino truskawkowe - o dziwo lepsze niż białe? Za to jak w domu jestem zasuwam tak samo jak Wy Leniwy weekend mam- jutro w pracy tylko do 21
wiesz ja w ciąży z pierwsza corka intensywnie chodzilam z eM do kina intensywnie.chyba czulam ze pozniej (do dzis) bedzie to prawie niewykonalne.ale uwiez mi w moim gminnym miescie jest wypozyczalnia dvd
Oby Ci zatem jutro szybko minelo.macham rozowym winem
Typografia ogrodu 22:01, 05 sie 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Bardzo ciezki dzien.doslownie.
Rano malowanie raz. Po poludniu kopanie dziur pod powojniki wymiana ziemi,wywozka kilku taczek piachu i kamieni i przywiezienie dobrej ziemi.a ma koniec wymyslilismy ze jutro mamy jeszcze sporo pracy wiec kamienie na plac przytargamy dzis...w ulewie.
I powiewm Wam raz jeszcze ze uwielbiam sie tak sponiewierac w ogrodzie.od razu wino lepiej smakuje i kolacja bez wyrzutów o kalorie a ze jeszcze w towarzystwie M co juz bezcenne.

Farriaty!

Ja dziś zaliczyłem kino (Iluzja 2- polecam), teraz dopijam wino truskawkowe - o dziwo lepsze niż białe? Za to jak w domu jestem zasuwam tak samo jak Wy Leniwy weekend mam- jutro w pracy tylko do 21
Moja codzienność - ogród Oli 21:57, 05 sie 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Odwiedzam w oczekiwaniu na fotki

bbb napisał(a)

ja także chętnie zobaczę

będą jak będę miała na to czas

Sebek napisał(a)
Dawno zdjęć nie było

oj Ty systematycznie co dwa tygodnie wrzucam sporą dawkę fotek
The Hannah Peschar Sculpture Garden. 21:40, 05 sie 2016

Do góry
Niby angielski, ale jakże inny Piękny w swojej naturalności
Czasem słońce czasem deszcz 16:57, 05 sie 2016

Do góry
Spotkanie na pewno da Ci kopa Jak nie to któraś z Wrocławianek niech Ci kopa zapoda
Coś jeszcze, coś więcej... 16:40, 05 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeżówki to jedne z mniej problemowych roślin jakie mam - właściwie w ogóle nie mam z nimi problemów Choć zauważyłem, że warto ich... NIE nawozić Te na słabej ziemi rosną sztywne i mocne, a te rozpieszczone kompostem kłaniają się

Fairy - polubicie się Co prawda one u mnie zakwitają najpóźniej (lipiec), ale kwitną do mrozów - i to ciężkich, -5 nie robi na nich wrażenia Chyba 2 lata temu jeszcze w grudniu kwitły, na święta

Moje jeżówk odmianowe słabo przyratają.
A nawet żadnych nie nawoziłam.
to fajnie,że Fairy taka twardzielka.W czerwcu i lipcu i tak duzo kwitnie ładnych róz.to niech póżniej kwitnie
Coś jeszcze, coś więcej... 15:55, 05 sie 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A signum mialo byc na trzcinnika czy zle kojarze? Jesli tak to tez o link poprosze

Signum na bukszpany akurat - ale trzcinniki też przy okazji pokropię
Coś jeszcze, coś więcej... 15:51, 05 sie 2016

Do góry
2014 - chwilę przed kolejnym przerzucaniem (wklejane ostatnio )

2015

I 2016

Także jak widzicie... ewoluowałem W jakimś tam stopniu
Coś jeszcze, coś więcej... 15:47, 05 sie 2016

Do góry
Kwiecień 2013 - coś nie teges, kopiemy dalej

Po przerzuceniu znów niemal wszystkiego w maju jest tak (na zdjęciu przy pierwszym rzucie oka widzę wyciepane bukszpany, przesadzone lawendy, trzykrotki, irysy, kocimiętki, przywrotniki, orliki, dosadzone róże, floksy, bodziszki )

Wiosna 2014 - jest już nieźle

Coś jeszcze, coś więcej... 15:43, 05 sie 2016

Do góry
Wiecie co? Jeszcze Was pomęczę bylinówką Ale tym razem... od początku - czyli wracamy się do roku 2010 Przypatrzcie się na siatkę, będzie dobrym odnośnikiem

2011 - zrobił się płot Zakładam wątek w dziale projektowanie, czas na kopanie (po co mi to bylo, skoro i tak nie wyszło? )

Kwiecień/ maj 2012 - rabata zwie się Caritas. Wszystko co kupiłem i co ktoś miał w nadmiarze bądź też nie ląduje tutaj (pozdrawiam darczyńców ). Rabaty się przekopały - po trawniku zostaje tylko ścieżka.

Coś jeszcze, coś więcej... 15:25, 05 sie 2016

Do góry
asiak napisał(a)
Po obejrzeniu wizytówki, stwierdzam, że ogród masz cudowny
Pozwól, że będę odwiedzać i podglądać

Wizytówka ciut nieaktualna - muszę poszukać bardziej aktualne zdjęcia i powklejać tam co nieco
Zezwalam Nawet więcej - zapraszam, będzie mi bardzo miło
Coś jeszcze, coś więcej... 15:24, 05 sie 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

No to jeszcze eM musiałby wiedzieć o niespodziewanej wizycieA przez O.to Ty na Śląsk jeździsz tak?

Dokładnie To go ostrzeż przede mną
Coś jeszcze, coś więcej... 15:22, 05 sie 2016

Do góry
anabuko1 napisał(a)
Piękne kępy jezówkowe.I piękny ogród, rabaty, kolorowe.Podoba mi się u ciebie
The Fairy ładna.Ja ją dopiero na wiosnę kupiłam i mam.zobaczymy jak ona się u mne będzie sprawować

Jeżówki to jedne z mniej problemowych roślin jakie mam - właściwie w ogóle nie mam z nimi problemów Choć zauważyłem, że warto ich... NIE nawozić Te na słabej ziemi rosną sztywne i mocne, a te rozpieszczone kompostem kłaniają się

Fairy - polubicie się Co prawda one u mnie zakwitają najpóźniej (lipiec), ale kwitną do mrozów - i to ciężkich, -5 nie robi na nich wrażenia Chyba 2 lata temu jeszcze w grudniu kwitły, na święta
Coś jeszcze, coś więcej... 15:17, 05 sie 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Napisali mi, że Sportak Alpha jeszcze naprzemiennie warto zastosować. Nie mogę znaleźć sklepu internetowego, który toto sprzedaje...gdybyś przypadkiem się natknął, daj linka

Przekopałem internety (a kopać umiem ) i nie ma... Musisz spróbować czymś innym, u mnie chyba działało Dithane na tego grzyba też...
Coś jeszcze, coś więcej... 11:43, 05 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie widzę problemu Napisz mi numer na pw, bo ja jeżdżę co chwile przez O. - nawiedze Cię niespodziewanie

No to jeszcze eM musiałby wiedzieć o niespodziewanej wizycieA przez O.to Ty na Śląsk jeździsz tak?
To tu- to tam- łopatkę mam ! 11:19, 05 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja z kuchennego okna widzę tuje, świerki serbskie, garaże Jednak taki widok bardziej by mnie zachwycił, bez dwóch zdań

Sebek, te widoki to takie perełki, które trafiają się, kiedy 3/4 sąsiadów wyjeżdża na urlop
W Kruklandii 11:07, 05 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

A jak ciepło to narzekacie, że podlewać trzeba

No tak!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies