Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Kawa 13:42, 04 sie 2016

Sebek piękna ta rabata
kasia_w 13:51, 04 sie 2016

A ja będę wbrew i powiem a po co Ci to? znaczy porzerzucanki na bylinówce. Jest urocza
podoba mi się zestawienie delikatne różowych begonii i starca w donicach. U mnie Pan za takie begonie w moim ulubionym kolorku chciał chyba z 10 zł (!)że niby jakieś inne,specjalne na słońce...a może na cień Nie pamiętam, nie kupiłam
kasja83 14:06, 04 sie 2016

kasia_w napisał(a)
A ja będę wbrew i powiem a po co Ci to? znaczy porzerzucanki na bylinówce. Jest urocza
podoba mi się zestawienie delikatne różowych bergenii i starca w donicach. U mnie Pan za takie begonie w moim ulubionym kolorku chciał chyba z 10 zł (!)że niby jakieś inne,specjalne na słońce...a może na cień Nie pamiętam, nie kupiłam

DokładniePięknie już masz.Byś koleżance po sąsiedzku przyjechał pomóc w ogródku
Sebek 21:33, 04 sie 2016

Kawa napisał(a)
Sebek piękna ta rabata

Teraz jakaś taka umęczona - no i niektóre rośliny za bardzo się rozpanoszyly, niektóre odwrotnie
Sebek 21:37, 04 sie 2016

kasia_w napisał(a)
podoba mi się zestawienie delikatne różowych begonii i starca w donicach. U mnie Pan za takie begonie w moim ulubionym kolorku chciał chyba z 10 zł (!)że niby jakieś inne,specjalne na słońce...a może na cień Nie pamiętam, nie kupiłam

Kasia - te przerzucanki to z czystego lenistwa Najbardziej mnie wkurzają przywrotniki, które zajmują połowę przejścia i musze je za każdym razem dodatkowo podpierać przy koszeniu (jak ruszaja wiosna wbijam juz między nie gałęzie).

Begonie i starzec - zestawienie łatwe i tanie - u mnie są po 1 zł, dodatkowo zawsze biorę większą ilosc, a właścicielka szklarni mnie lubi i mi daje zniżkę studencka
Sebek 21:44, 04 sie 2016

kasja83 napisał(a)

DokładniePięknie już masz.Byś koleżance po sąsiedzku przyjechał pomóc w ogródku

Nie widzę problemu Napisz mi numer na pw, bo ja jeżdżę co chwile przez O. - nawiedze Cię niespodziewanie
Kindzia 09:09, 05 sie 2016

Napisali mi, że Sportak Alpha jeszcze naprzemiennie warto zastosować. Nie mogę znaleźć sklepu internetowego, który toto sprzedaje...gdybyś przypadkiem się natknął, daj linka
anabuko1 10:51, 05 sie 2016

Piękne kępy jezówkowe.I piękny ogród, rabaty, kolorowe.Podoba mi się u ciebie
The Fairy ładna.Ja ją dopiero na wiosnę kupiłam i mam.zobaczymy jak ona się u mne będzie sprawować
kasja83 11:43, 05 sie 2016

Sebek napisał(a)

Nie widzę problemu Napisz mi numer na pw, bo ja jeżdżę co chwile przez O. - nawiedze Cię niespodziewanie

No to jeszcze eM musiałby wiedzieć o niespodziewanej wizycieA przez O.to Ty na Śląsk jeździsz tak?
asiak 13:58, 05 sie 2016

Po obejrzeniu wizytówki, stwierdzam, że ogród masz cudowny
Pozwól, że będę odwiedzać i podglądać