Sebciu , o co cię spytał? czy o to czy jesteś jeszcze na lekcji ciałem i duchem ? Wcale ci się nie dziwię że już masz lenia, zawsze tak miałam o tej porze roku i chyba nie ja jedna. Jak to mówił mój kuzyn jeszcze tylko wpie..l i wakacje
Na fizyce gościu o jakieś układy inencjalne i nieinencjalne(przepisałem z zeszytu ).
Ja na fizyce to zazwyczaj tak wyglądam:, ale coś tam wyklekotałem
w sumie zostały jeszcze dwa dni nauki, jeden dzień z wyjściem i zakończenie - ale chyba jutro nie pójdę do szkoły - bo po co
A dziś na ostatnich lekcjach to już nic nie robiliśmy - a się wyspałem - jak nigdy
Mam prarę nowych zdjęć. Róże się ślimaczą jak wszystko na mojej wywianej ziemi. Większość wciąż nie kwitnie.
Piękny Louise Odier
Cudowne masz róże
A wiesz, że dzisiaj właśnie kupiłam Louise Odier, zaglądam do Ciebie i widzę tą pięknotkę Jeszcze jest w donicy, ale jutro posadzę ją obok ławki w ogrodzie Przed chwilą poczytałam o niej, jest to stara odmiana z 1851 roku, trochę też informacji uzyskałam w szkółce. Jak się sprawuje u Ciebie?
Czas powrócić do rzeczywistości Witam Wszystkich po dwutygodniowej nieobecności .
Było B O S K O ! Spotkanie z Haneczką i Jej psiakiem króciutkie , ale przemiłe