Szczęściara Mieliśmy przyczepkę długie lata, ale że nie była używana to poszła do brata. A ostatnimi czasy byłoby jak znalazł
To wiesz co, daj mi namiar na tę szkółkę na priv bo karteczkę z nazwą wyrzuciłam jak powiedziałaś mi jakie małe brzózki mają. Będzie w wiadomościach to nie zginie a może przy okazji i ja podejrzę co tam mają
Do ładnych miskantów dorzuciłabym odmianę Krater. Chociaż sama nie posiadam to u innych mnie zachwyca - bardzo ładny pokrój
Podgadam sobie te śliczności u Ciebie, nowe nabytki super
Pogoda faktycznie niezbyt przyjazna, jakiś ładny tydzień mógłby jeszcze być na pace ogrodowe
Jak tak szkółkowo a ty chyba z okolicy lub niedalekiej okolicy - nie wieli tam czasem Milorzeba Marikena ?? nie rzucił ci sie moze taki wyższy w oczy ?? bo ja już nie wiem gdzie szukąć bo albo mają niziutkie albo koszmarnie drogie - szukam takiego PA 160-180 cm
Nie ma lepszego sposobu spędzania takich dni jak dziś jeszcze tylko winko do kompletu
Za graby dziękuję Trochę je jednak podetnę
Dzisiaj muszę dokonczyć lekturę przejmującej dyskusji u Ciebie na wątku
Byłam osobiście Przecież musiałam sam wybrać Dobrze wyczuwasz, ze bardzo się ciesze z tego zakupu. Było brzydko jak tam bylismy nie obejrzałam wszystkiego dokładnie, zamówiliśmy tam jeszcze smaragdy na drugą dzialkę i juz nie było czasu przygladac się reszcie A ja nie wiem czy oni mają transport ... my bylismy z przyczepka