Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 17:45, 05 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

Justyna a może się skusisz wcześniej, 10 ponoć zostało, ja potrzebuje 5 szt i już Pana z tej szkółki zagaduję

A jeszcze przecież AniaCh planowała je u siebie na wiosnę
jankosia 17:45, 05 paź 2016

Renia, w tych odpowiedziach to cofnij się jeszcze do moich pytań - dużo ich zadałam parę stron temu

Ty się przy kominku grzejesz a ja wyskoczyłam posadzić jedno drzewko i omal nie zamarzłam - masakra jakaś na zewnątrz
ren133 17:47, 05 paź 2016

admete napisał(a)
Piękne graby

A Twoje jakie wysokie są?
ren133 17:48, 05 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Wielkie słowa.zbyt wielkie.teraz to nie mogę sie pomylic.ale przecież z tych samych drzew robi się grabowy zywoplot

Ja nawet nie biorę pod uwagę opcji, że Ty mogłabyś się pomylić
ren133 17:49, 05 paź 2016

anulajda napisał(a)
Reniu cudnie a ja myślałam że pociągniesz dalej formowane graby...

Aniu, ale to sa fastigiaty ... będę je formowac
ren133 17:56, 05 paź 2016

admete napisał(a)
Cześć kochana, nadrobiłam
i nie mogę sie napatrzeć!!!!!

cudnie jest!!!!
piękne kompozycje tworzysz!!!!!

chciałam jeszcze napisać że bardzo się ciesze że się spotkałyśmy w w realu

i dopiero teraz widzę molinię, o ja głooooooooopia że w Wojsławicach nie dopytałam Ciebie co to za jedna , gdy mówiłaś że idziesz jej szukać.........
bo już wiem że i ja ją chce, że to strzał w dziesiątke na jedną z traw do liliowcowej, ale na spotkaniu byłam tak zakręcona, chciałam wszystko na raz i z Wami pogadac i kupowac i oglądac i robić zdjęcia
i w konsekwencji wróciłam tylko z kilkoma trawami

wychodzi na to że weekend razem wsadzałyśmy buksy i razem walczyłyśmy z linią kroplującą - ja tylko w jednym miejscu

pięknie Ci to wszystko wyszło!!!!
efekt powala i moim zdaniem jest katalogowy!!!!!
ja coś czuję że u mnie efekt będzie dopiero jak rośliny sie powiększa jeszcze z dwa razy tyle i jak im powiększę rabaty hahahahahaha

buziaki zostawiam

Katalogowy efekt jakie to budujące!!! dzieki wielkie
Dobrze, że w Wojsławicach w ogole się zorientowałam, ze Ty to Ty Molinie mialam juz wcześniej zamówione Podobają mi się chociaż najpiekniejszy efekt jest wtedy kiedy rosną na większej płaszczyźnie i u Ciebie taki efekt jak najbardziej do osiągiecia
Musze zajrzeć w takim razie i obejrzeć efekt Twoich sobotnich prac
U Ciebie już jest pięknie cuuuudnie
ren133 17:57, 05 paź 2016

admete napisał(a)
Reniu jeszcze Cię zapytam, planuję rabatę dla koleżanki, i chciałam dac jej też z 3 rodzaje miskantów, ja kilka mam, ale oczywiście bez nazw, bo albo zgubione kartki, albo nie zapamiętane nazwy, co polecisz z tych co masz?

Bezapelacyjnie:
1/ Morninght Light
2/ Ferner Osten
3/ Gracillimus (ten mam pomylony ale jest piękny)
ren133 17:58, 05 paź 2016

Monka napisał(a)

ogród cuuudo zazdraszczam pozytywnie ostatnio jestem zakręcona na werbenę i Twoje połączenie bardzo mi się podoba, coś w podobnym stylu chcę mieć u siebie

Dziękuję bardzo
A w którym miejscu planujesz u siebie?
ren133 18:01, 05 paź 2016

jankosia napisał(a)
Renia, ty to jesteś szybki Bill normalnie. Pyk i już graby kupione Coś czuję że wczoraj skakałaś z radości bo taki nastrój daje się wyczuć z twoich odpowiedzi na wątku A w ogóle fajna ta szkółka? Byłaś tam czy tylko ema wysłałaś? Mają duży wybór w dużych drzewach czy raczej takie popularniejsze gatunki? Niby tych szkółek kurczę u nas pełno ale jak człowiek czegoś konkretnego szuka to jak na złość ni ma Napiszesz mi na priv ile u nich transport? No i pokaż te drzewka jak wsadzisz

Byłam osobiście Przecież musiałam sam wybrać Dobrze wyczuwasz, ze bardzo się ciesze z tego zakupu. Było brzydko jak tam bylismy nie obejrzałam wszystkiego dokładnie, zamówiliśmy tam jeszcze smaragdy na drugą dzialkę i juz nie było czasu przygladac się reszcie A ja nie wiem czy oni mają transport ... my bylismy z przyczepka
ren133 18:02, 05 paź 2016

AgataP napisał(a)

Reniu kiedyś sadzono tak owocowe drzewa, ja mam taką śliwkę - trzy do dołka, nic się z nią nie dzieje, jak nie powiem, nikt nie wie że tam są trzy sztuki myślą że jedna z tyloma pniami Będzie dobrze

Pocieszyłas mnie dziękuję