a to moje nożyce na akomulatorek, mają 2 kółeczka, można z trzonkiem lub bez się nimi posługiwać,fajnie tną obrzeża trawnika jak i trawę przy drzewkach i krzewach
Nie pochwalam,ale zdarzają się różne napisy,muszę poszukać w archiwum,niektóre niezłe są,tylko drzew szkoda.......
\
Co do Góry Piaskowej,trochę się uspokoiło,młodzież zaczęła doceniać walory miejsca ,dosadzono trochę sosenek młodych dla wzmocnienia osuwiska,ale deszcze i wiatry swoje robią.
Bardzo dziękuję za miłe słowa .Już nie mogę się doczekać wiosny, żeby zrobić nowe zdjęcia i podzielić się nimi z Wami ! Nareszcie znalazłam grono przyjaciół, którzy rozumieją i podzielają moją pasję !Większość moich znajomych mówi tylko ; no tak, ładne te kwiatki , ale po co tyle tych zdjęć i : strasznie dużo koło tego robooootyyyy.....
Jak wchodzę na Ogrodowisko to czuję się jak u siebie w domu ,ale także jak bym była w innym świecie tyle tu pozytywnej energii , słońca i pięknych kwiatów ........ Gorąco wszystkich pozdrawiam
Basiu ja też widzę jak na mnie sąsiedzi patrzą z góry ,a okien.A bliżej słyszę ,że trawa jedzenia nie daje...
To co robisz jest nie tylko piękne,ale i potrzebne Tobie i innym.Jakbyś na tym zarabiała to inaczej by patrzyli.Masz duszę wrażliwą na piękno ,duszę artysty ,widzisz więcej niż inni ludzie ,nie muszą Cię rozumieć,byleby Ci tego świata nie odbierali ,nie niszczyli
Bardzo dziękuję za miłe słowa .Już nie mogę się doczekać wiosny, żeby zrobić nowe zdjęcia i podzielić się nimi z Wami ! Nareszcie znalazłam grono przyjaciół, którzy rozumieją i podzielają moją pasję !Większość moich znajomych mówi tylko ; no tak, ładne te kwiatki , ale po co tyle tych zdjęć i : strasznie dużo koło tego robooootyyyy.....
Jak wchodzę na Ogrodowisko to czuję się jak u siebie w domu ,ale także jak bym była w innym świecie tyle tu pozytywnej energii , słońca i pięknych kwiatów ........ Gorąco wszystkich pozdrawiam
Jolu,
dziękuję za wsparcie,w temacie :
Ile tu kwiatów! O ja cie!
Żeby owoce,nasiona były
trzeba by owady je zapyliły!
Czynią to pszczoły,muchy i trzmiele,
różne błonkówki,ważki,kolibry,ćmy!
A nawet pracując co dzień w ogrodzie
Swoje roślinki zapylamy i my!