Podlasie :)
23:39, 14 lut 2011
W dalszej części działki znajduje się obszerny trawnik no i kolejne niezbyt udane nasadzenie cyprisików Lawsona o niebieskim zabarwieniu. Może niektórych to zdziwi, ale straszliwie mi pomarzły i w tym roku to samo. Ogród jest zbyt duży żebym mogła tam wszystkiego dopilnować, okryć rośliny. W ciągu roku akademickiego w domu bywam rzadko, co nie ułatwia sprawy. Na szczęście przed nimi posadziłam pigwowiec japoński, więc chociaż trochę zasłoni nieatrakcyjne otoczenie od strony sąsiadów.
Następnie znajduje się ogród warzywny, który kiedyś zajmował bardzo dużą część działki. Aktualnie jego powierzchnia z roku na rok jest coraz mniejsza. Tu zdjęcie z wiosny. Po środku rośnie papierówka, a za nią od ulicy także jabłoń. Dom znajduje się po prawej stronie.
Teraz przybliżenie na białą wiechę
Oczywiście rabarbar (do ok. 2m). Jednak przyznajcie o poważnych rozmiarach. W dzieciństwie parasole z rabarbaru to była przednia zabawa.
A tutaj moja wersja - przepraszam za słabą jakość.
Następnie znajduje się ogród warzywny, który kiedyś zajmował bardzo dużą część działki. Aktualnie jego powierzchnia z roku na rok jest coraz mniejsza. Tu zdjęcie z wiosny. Po środku rośnie papierówka, a za nią od ulicy także jabłoń. Dom znajduje się po prawej stronie.
Teraz przybliżenie na białą wiechę
A tutaj moja wersja - przepraszam za słabą jakość.
zmienić ten front ,może coś podpowiecie