Ciekawe jak finalnie będzie wyglądać galeria Krupówki... Jak obłożą plastikiem to będzie makabryła roku
Hmm... ale wiesz, co mnie zastanawia w tym szpalerku... One nie mają owoców... Może to jednak nie są platany...
do takiej kawiarenki mogę jechać choćby dziś ... posiedzieć, podumać...cudnie
Dziekuje za linki, poszperalam troche ale znalazlam inne tez ladne u nas buduja molochy, ja pracuje w fabryce dzieci bleeee
Cukiernia... aż mi się oczka zaświeciły, a ja unikam słodkiego Piękna architektura i ta spójność przestrzeni o której piszesz...ah. Co do wiosny u mnie dzisiaj w cieniu było 14 stopni i słoneczko świeciło bez wiatru, cieplutko i przyjemnie może zamiast żurawek poszukać ciekawych berberysów, jest sporo nowych odmian, może coś ciekawego spasuje kolorem i przede wszystkim nie za szybkim wzrostem?
oglądam i ja ...Tyrol zachwyca to urokliwe miejsca ...ale muszę powiedzieć jak ostatnio byłam na Krupówkach to pojawia się już nowa góralska zabudowa w nowoczesnym wydaniu ...wolno idzie ujednolicenie stylu ale...
Drzewo - nie chcę Cię martwić, ale... cmokałam dzisiaj pod koroną mojego AG...
Ha, wiedziałam, że do zmroku dłubałaś Styl z alpejskich kurortów to chalet. Wrzuć w pinta. Nie ma nic wspólnego ze scandi, choć użyte materiały są podobne. Architektura piękna. Misterna robota! Żurawki - ja dzisiaj oskalpowała swoje. Opuchlaków nie mają, ale urodą też nie grzeszą. Zajrzałaś swoim w korzenie? Były paskudy? Nie wiem, na co je wymienisz, ale ja uznałam, że ostatecznie posadzę begonie o bordowych liściach Tanio, całosezonowo i bez dylematu, że coś je podjada, bo i tak trzeba wymienić