Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka 15:44, 13 paź 2021

Do góry
Ładny obrazek na poprawę humoru . Róże wciąż chcą kwitnąć, wciąż pojawiają się nowe pąki!
Ogród... 15:43, 13 paź 2021

Do góry
beamilusia napisał(a)
Trawki w jesiennych barwach.

I jak pięknie .
I werben pełno
Działka prawie w Borach Tucholskich 15:42, 13 paź 2021

Do góry
ale skąd wziąć wilgotną glebę w korzeniach jak po tygodniu intensywnych opadów dalej się sypie

taczka pełna skarbów

teraz maja lepszy podkład , bedzie odpowiednie strzyżenie plus nawóz to szybko się zagęści

powoli zataczam pełen okrąg wokół domu bo kawałek w prawo będą jeżyny i maliny a dalej jest drewutnia i brama

a za bramą (w prawo) już luzik, kamyki kora i święty spokój (no prawie)

Zacisze Alicji 15:41, 13 paź 2021

Do góry
Alija napisał(a)

Paprocie okazałe.
horki jeszcze kolorów w pełni nie utraciły.No super.
Jeszcze wszystko pięknie ci się trzyma
Doświadczalnia bylinowo-różana 15:31, 13 paź 2021

Do góry
Ando, Ty chyba wiosną chciałaś kupić sobie osakazuki, prawda? Wtedy pokazywałam Ci te takie gołe gałązki, nie uschnięte ale gołe. Tak to wygląda pod koniec lata. Wkurzające zwłaszcza z bliska. No ale może mojemu coś tu nie pasuje?! Choć inne klony nie narzekaja!

Podwórkowa rehabilitacja 15:30, 13 paź 2021

Do góry
ryska napisał(a)
Budujemy hotel dla wszelakich stworzeń. W okolicy malin, minikiwi i jagody kamczackie.

Dynie

Cukinie

O super budowla dla owadów.Fajny pomysł
dyńki też fajne.
Ja już swoje pozabierałam z ogrodu
Ogród Basi 15:27, 13 paź 2021

Do góry
basia3012 napisał(a)

Cudnie
Bordowe listki robią duże wrażenie
Ogród Basi 15:26, 13 paź 2021

Do góry
basia3012 napisał(a)

Wszystko pięknie , Basiu
A ta lilijka to takie jesienne słoneczko
hortensje bardzo ładnie ci sie jeszcze trzymają
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 15:24, 13 paź 2021

Do góry
nicol21 napisał(a)
Daliowy spam
Chyba one najlepiej mnie naucząć ciąć kwiaty. Za chłodno na siedzenie w ogródku albo za ciemno. A taki bukiet zerwany w deszczową pogodę jak wczoraj jest extra. Zdecydowanie komponowanie bukietów nie jest moją mocną stroną, ale i tak cieszy.
Ogromne kwiaty są trudniejsze w komponowaniu bukietów.
Różowy pompon to Sandra, bardzo mi się podoba i kolor i regularność.
Cafe au lait, oczywiście piękna.
Co do Pinelands Princess to nadal muszę się przekonać czy lubię takie postrzępione.
Zółte były częścią paczki pt "pastel mix" wiec nie wiem co to jest. Żółty to nie mój kolor, ale ten jest akceptowalny i dobry żeby mieć różnorodność w bukiecie.

Kurcze wszystkie piękne.
Koloryt, kształty,,no piękne połączenia
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 15:23, 13 paź 2021

Do góry
nicol21 napisał(a)
Dalie... ehhhh. zapisałam się do grupy i to był błąd! Lista chciejstw jest już ogromna, a jeszcze czas sprzedaży bulw się nie zaczął.

A tymczasem, tzw talerzowa Cafe au lait, krzak ładny,ale obfitość kwitnienia nie powala. Ponoć taka jej uroda.

Druga to Sir Alf Ramsay, nadal czekam na ten pierwszy kwiat. Ma mega mocny pien! bo to już pien jest . Po powrocie zastałam złamaną gałązkę z pąkami i przyszło mi czekać miesiąc aż coś zacznie się pojawiać. Czekam cierpliwie, choć cierpliwość się konczy. Zobaczymy czy się polubimy!

Piękne dalijki .
A tą Cafe au lait już wcześniej sobie zapisałam.I będę jej szukać aby kupić na wiosnę
Ponoć ma bardzo wytrzymałe kwiaty ?
Mój ogrodowy pamiętnik 15:18, 13 paź 2021

Do góry
Nowa12 napisał(a)
Miałam już schować zabawki, łopatki i grabki ale samo wpadło do koszyka .

Na Amelie polowałam od zeszłego roku ale nie była dostępna. A że mam teraz fisia na punkcie herbaciano-morelowo-pastelowych róż to jak mogłam nie kupić .
I zaś trzeba ziemię kupić .

Czyli skusiłaś się na piękne róże.
Super!
Żółciutki miłorząb też piękny n
Spełnione marzenia 14:50, 13 paź 2021

Do góry
Moja konsekwencja w dotrzymywaniu sobie słowa, ze nic nie kupię w sensie roślinkowym jest na poziomie zero... Wracałam z pracy i jakoś zamiast skręcić w lewo do domu, skręciłam w prawo, a tam jak byk szkółka pełna skarbów no i przywiozlam ile się zmieściło w bagażniku. Jeszcze nie wszytsko zrobione wiec tylko taka zajawka. Ogólnie postawiłam na kulki danica, troszkę cisów, ilex, zawilce japońskie i szałwia caradonna. Do tego będą ukochane trawki i tylko czekac na przyszłą wiosnę ❤️
Zieleń, drewno i antracyt 14:20, 13 paź 2021

Do góry
antracyt napisał(a)

To dla Ciebie jeszcze pióropuszniki

Dziękuję ale mają kolor
Ogród Małej Mi 2017 12:38, 13 paź 2021

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Pamiętasz, że to Bezik Teraz jest to Szogun co uprzykrza życie Luśce Taki prawdziwy Szogun.... czasem zwany gangsterem. Ale pomimo tego usposobienia to bardzo łagodny kot, jeszcze nigdy nie wyciągnął do mnie pazura nawet w zabawie. Za to cały czas by psocił.

Kocie biuro super...pomagają z całych sił
Połowa działki - czyli mam powoli dość część II 12:13, 13 paź 2021

Do góry
zawitka napisał(a)
Dla Mirki -----ta się nie przebarwia i nie mam nazwy to pewnie Gred Star

Ona to raczej Hortensja Kyushu. Gret Star ma inne płatki .
To moja.

A zobacz tu https://www.podkarpackiesady.pl/pl/p/Hortensja-Bukietowa-KYUSHU/2626
Ogród bez reguł 12:01, 13 paź 2021

Do góry
Dużą popularnością wśród owadów cieszy się również kwitnący teraz kokornak. Pnącze bardzo ekspansywne i wymagające przycinania 3-4 razy w sezonie, teraz jest jadłodajnią i ma okres ochronny

Ogród bez reguł 11:39, 13 paź 2021

Do góry
Uwielbiam astry. W tej chwili kwitną w całym ogrodzie i cieszą się dużą popularnością wśród owadów Wszędzie widać pszczoły, trzmiele, motyle. Lubię to

Przerabianie ogródka pod swój gust 11:38, 13 paź 2021

Do góry
Agatorek napisał(a)
Śliczne astry . Ten zwisający jest cudny, muszę go poszukać . Nie widziałam takiego jeszcze.

Psiaki są przesłodkie, takie „niewiniątka” z wyglądu

Eddie jest juz naprawde grzeczny a Madras stoi jeszcze przed okresem dojrzewania, wiec zobaczymy jak sie rozwinie narazie to grzeczny i posluszny aniolek

Bardzo ladny jest ten aster- taki jasno - niebieski.

Za drzwiami do ogrodu... 11:36, 13 paź 2021

Do góry
malgorzatakarpacz napisał(a)
Twój ogród Anno jakże cudny w jesiennych barwach.Red baron u mnie też ładny--Twój śliczny

Gdybym miała więcej miejsca, to posadziłabym więcej Red Barona, lubię mocne kolorki w ogrodzie!
Ogród bez reguł 11:35, 13 paź 2021

Do góry
Wieki temu Inka pytała o hortki Skyfall. U mnie zakwitły bardzo ładnie, ale susza im nie służyła. Obecnie wyglądają tak:

W chwilach swojej świetności wyglądały tak, jak powinny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies