Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 06:15, 03 cze 2016
Do góry
magnolia napisał(a)

Magnolio twój ogród musisz pokazywać zdecydowanie częściej

a czy to sa bodziszki??? ...nie umiem z tego zdjęcia rozpoznać
tyle co kupiłam sobie Saint ola bo zamarzyłam sobie ze będą kiedyś wyglądać podobnie
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:23, 02 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
głupie ale piękne. Idę spać, bo rano nie wstanę.
Oby dziś nie śniły mi się ślimaki ani inne plagi ogrodowe.
Zostaw na deser jeszcze jedną z Twoich ładnych fotek, co?- na jutro do schrupania by była

Poszukam w starszych
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:22, 02 cze 2016

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Kocham takie widoki z architekturą w tle.

Z łubinami tak jest, z wieloma dzikimi kwiatkami.

I te begonie w kamieniakach - Aga, skupuj wszystkie kamieniaki z okolicy - to jest super do Ciebie.

Pszczółko, tylko że ja sie staram jak najmniej doniczek, bo nie daję rady podlewać. Za dużo chodzenia wokół tego.

anabuko1 napisał(a)
No pięknie tam pięknie!!
Ale czosnków sporo masz!!
I róże tuż, tuż.
Orliki ładniutkie,Też je lubię
Kompozycje w donicach misternie dobrane,Ładniutko

Dziękuję. Tak, czosnków sporo, ale u mnie one jednak trochę biednieją z roku na rok, muszę trochę dokupywać, zeby był efekt.

Juzia napisał(a)

magnolia napisał(a)
piękne zdjęcia. I jak ja mam potem cos pokazać swojego jak tu na forum takie zdjęcia są?
łubiny są swietne, nawet kolorowowe- przyroda zawsze komponuje pieknie, że kolory pasują do siebie. Może zgódź się na kolorowe plamy z nich?

Cudny busz na rabatach -łukach i przy podjeździe.
czosnki w zawilcach z dosypka pudrowa orlików- piękne!
Jak tarasowa utyła!- gruba beka z niej się zrobiła, masywna i śliczna.

Nie wiem sama, które zdjęcie lepsze, wszystkie i to co na nich bardzo ładne.

Marta jak coś napisze, to się długo pamięta. Pięknie to ujęłaś.
Łubiny malinowe chętnie tu dorzucę, a ten fiolet trochę mi nie leży, ale dam mu żyć tymczasem.
Dziękuję.
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:19, 02 cze 2016

Do góry
głupie ale piękne. Idę spać, bo rano nie wstanę.
Oby dziś nie śniły mi się ślimaki ani inne plagi ogrodowe.
Zostaw na deser jeszcze jedną z Twoich ładnych fotek, co?- na jutro do schrupania by była
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:18, 02 cze 2016

Do góry
Cudowny ogród Magnolio, cudowny. Taki niewmuszony, lekki. Nie wychodziłabym z niego
To jest przeurocze w swej prostocie

magnolia napisał(a)
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:10, 02 cze 2016

Do góry
a Szwedka zgłupiała!
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:09, 02 cze 2016

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Tu chciałam pokazać jaką ładną magnolię Betty dorwałam za 44 zł. Te trawy, to od ciebie Marta, zabrałam z pola ostatnie niewykorzystane sztuki.

Betty duża za taka cenę. Faktycznie nie mogłas jej nie kupić.
Te carexy to ode mnie? Spore już.
U mnie większość w tym roku wymarzła, pierwszy raz odkąd je mam. Ale się posiały obficie
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:07, 02 cze 2016

Do góry
ognista wyglada baardzo bujnie. Może lepiej upychać nadwyżki, niż ścigać się z chwastami w wolnych miejscach.
Bardzo jest energetyczna , świetna ta rabata/
Miło że irysy zakwitły. Powąchaj koniecznie!
Ta kremowa piwonia jest cudna! - jaki ma środek piękny! Przypomnisz mi odmianę?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:01, 02 cze 2016

Do góry
aleksandra_g napisał(a)

niepotrzebnie! przecież jesteś jedną z nas! my tez jesteśmy w trakcie.. potem to już nudno będzie

ale u Was jakoś szybciej idzie do przodu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:00, 02 cze 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
magnolio A jak długo kwitnie ten czosnek karatawki? Piękny jest I jego liście nie zołkną w trakcie kwitnienia?

dość długo- ze 3 tygodnie chyba. liście ma ładne podczas kwitnienia, zaraz będą brzydnąć. Nawet po kwitnieniu jest piękny.

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:54, 02 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
a sam krzew już szeroki? Niesamowita jest, taka bogata
choć to ne krzew-kępa szeroka?

Nie, dość wolno przyrasta, ma ok. 3 główne pędy, ale na nich po jednym głównym pąku i przynajmniej jednym mniejszym dodatkowym. Kremowe szybciej przyrosły.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:53, 02 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

dziękuję. Lubię nasz ogród, ale mam opory przed pokazywaniem go, bo takie jest 'w trakcie' wciąż.

niepotrzebnie! przecież jesteś jedną z nas! my tez jesteśmy w trakcie.. potem to już nudno będzie
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:51, 02 cze 2016

Do góry
a sam krzew już szeroki? Niesamowita jest, taka bogata
choć to ne krzew-kępa szeroka?
Ogród niby nowoczesny ale... 22:46, 02 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
jak urosło wszystko! Hakone wieelkie
I czyściec z brunerami wypasione

gdzie czyściec? nie widzę?!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:43, 02 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

dziękuję. Lubię nasz ogród, ale mam opory przed pokazywaniem go, bo takie jest 'w trakcie' wciąż.
nawet nie wiesz Marto jakie dla innych to jest motywujace i pocieszajace ze inni tez maja ogrody "w trakcie" taka chyba tez dola ogrodnika.i to chyba dobrze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:39, 02 cze 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
Marto masz obłędnie !

Ogród niby nowoczesny ale... 22:36, 02 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

Czyściec!!! a ja sobie od 2 tyg nazwy nie moglam przypomnieć a sąsiadka już dwa razy pytala
Ogród niby nowoczesny ale... 22:34, 02 cze 2016

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:33, 02 cze 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
i bylinowy robi takie próby w górę, ale wystarczy położyć na nim coś lekkiego ( ja kładę kulki wiklinowe na kilka dni na swoim na gabionie) i podda się.
A niebylinowy.... nie wiem uczciwie pisząc. może być tak że będzie się piął sam po sobie tworząc takie kłębek na górze , ale nie wiem.
a widzialam kiedys u Ciebie na zdjeciu te kulki.dziekuje Marto.bede zamawiala Anite to cos i w tym celu dokupie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:24, 02 cze 2016

Do góry
i bylinowy robi takie próby w górę, ale wystarczy położyć na nim coś lekkiego ( ja kładę kulki wiklinowe na kilka dni na swoim na gabionie) i podda się.
A niebylinowy.... nie wiem uczciwie pisząc. może być tak że będzie się piął sam po sobie tworząc takie kłębek na górze , ale nie wiem.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies