Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 13:27, 21 cze 2016

ivo napisał(a)
Wy tu o zięciach a ja z pieluch wyjść nie mogę Jeszcze dużo przede mną

wiesz jak zleci?!...to chwila...
wczoraj miałam swojego bratanka dwuletniego na "służbie"...jeju...jak było rozkosznie....oboje z Mężem patrzeliśmy na siebie wymownie....ale tak jak pisałam wcześniej...zięcie się już kręcą...choć na wnuki jestem zdecydowanie za młoda
magnolia 13:28, 21 cze 2016

ivo napisał(a)
Wy tu o zięciach a ja z pieluch wyjść nie mogę Jeszcze dużo przede mną

w to się przechodzi płynnie i mimochodem.... jak od zmywania po obiedzie do robienia kolacji niestety
magnolia 13:29, 21 cze 2016

beta napisał(a)

wiesz jak zleci?!...to chwila...
wczoraj miałam swojego bratanka dwuletniego na "służbie"...jeju...jak było rozkosznie....oboje z Mężem patrzeliśmy na siebie wymownie....ale tak jak pisałam wcześniej...zięcie się już kręcą...choć na wnuki jestem zdecydowanie za młoda

a nie kusi Cie powtórka? Jeszcze jeden mały klonik z uśmiechem mamy i humorem taty( albo odwrotnie)?
nawigatorka 13:30, 21 cze 2016

magnolia napisał(a)

a jaka jest wymagająca- ma ukochaną kolarkę, na imprezy nią jeździ, potem czasem ktoś jej wrzuca rower do auta i odwozi. Jak któryś z chłopkaów nie umie koła odkręcić, albo ładnie złożyć z powrotem rower w całość, to moja dziewczynka mruczy pod nosem: 'do d. z takim facetem'

Juz ja lubie przynajmniej moze ziecia bedziesz miala porzadnego.
nawigatorka 13:33, 21 cze 2016

magnolia napisał(a)

w to się przechodzi płynnie i mimochodem.... jak od zmywania po obiedzie do robienia kolacji niestety

Jak pieknie powiedziane.ja mysle czesto o doroslosci moich córek choc pieluch jesxcze w szafce mam nie ma chyba nic gorszego niz rodzice roszczocy sobie prawo do decydowania za swoje dorosle dzieci.nie chce taka byc wiec staram sie na to odpowiednio juz nastawic
beta 13:34, 21 cze 2016

magnolia napisał(a)

hahahha...fajne porównanie....ale tak to chyba właśnie jest
im mniej o tym myślisz tym płynniej się przechodzi
nawigatorka 13:34, 21 cze 2016

magnolia napisał(a)

dziwnie tak z 'zięciem' co?
byle sie po mojej kuchni mie krecil
beta 13:34, 21 cze 2016

magnolia napisał(a)

a nie kusi Cie powtórka? Jeszcze jeden mały klonik z uśmiechem mamy i humorem taty( albo odwrotnie)?

hihihi...kusi
nawigatorka 13:35, 21 cze 2016

beta napisał(a)

planujesz umywalke na zewn.?...tez bym taką chciała...nie musiałabym gnać do domu za każdym razem żeby ręce umyć...lub dzieciaki...warzywka możnaby myć ...i narzędzia...tylko co z odpływem?
ni planuje.ale taka yroche inna jak to u mnie.odplyw na ziemię
beta 13:36, 21 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
byle sie po mojej kuchni mie krecil

wiesz co, to akurat dla mnie nie problem...nawet dość często się kręcą oboje jak nas nie ma w domu i gotują...i to całkiem nieźle
pewnie gorzej byłoby synową wpuścić do kuchni