no Krysia jak Cię nie ma to Cię nie ma ale wracasz w pięknym stylu wszystko pieknie rośnie! chciałabym kiedys zobaczyc Twoj ogrod na zywo
nie...nie ogarniam prostopadłościany cisowe podążające za rzeką.. nomenklatura jak u anbu oddanie nerki za cycki
tak, będzie, będzie!!! Drugi penis!!! i ty jedna
Kominek super sprawa. My w zeszłym roku postawiliśmy jeszcze kozę w sypialni, bo ja zmarźluch jestem. Mój ślubny wręcz przeciwnie, ale ma zasadę Iza chce Iza ma, więc pali w niej i cierpi w milczeniu Jola, może ten malutki jeszcze urośnie haha, i coś z niego będzie
ale spore masz te świerki juz..jak dlugo je masz pamiętasz? ja bym dosadziła to samo
Ania, pracuję nad M Rozmawiałam już też wstępnie z tatą o przesunięciu placyku, bo to jego dzieło. Zmian nie da się zrobić, bo ta belka od drabinki jakoś tam trzyma konstrukcję wieży, no i drabinka z prawej, oznacza zmianę budki, trzeba by jakoś dach inaczej przebudować. Chyba za dużo roboty. Zbyszek, ja myślę, że trzeba przesunąć i tyle
One nie będą w jednej linii, będą podążać za rzeką
aa bo widzisz ja Cię zrozumiałam że te kostki tez takie rozrzucone jak hakone i te inne, spoko
Zgodnie z życzeniem Ewy zdjęcia poglądowe z góry, ale ostrzegam, tylko dla widzów o mocnych nerwach. Strasznie tam jest, a do tego jakość marna, bo ciemno już było Zdjęcia robione z balkonu. Jest tak:
Martusia, no tak wyszło Odprowadzałam rodziców do samochodu i patrzę a tam jeżówka kwitnie Musiałam obfocić, bo to z własnego siewu wiosennego Jak nie możesz się zdecydować co ładniejsze, to w tle jeszcze limkę widać Ania pergolowa by powiedziała, że wsiowy klimat tworzę, ale mi się podoba Tylko jeżówki chyba zabiorę, bo nie będzie miejsca Co do placu zabaw, to pracuję nad M, żeby go przenieść jednak
Na szybko znalazłam http://pin.it/w6JJzc2 tylko te nie są akurat z cisa I po drugiej stronie domu też będą kiedyś takie A pomysł raczej pospolity jest
my żesmy wykopali na głebokosc dwóch szpadli w to wrzucali darń na to obornik świeży i przysypywali rodzimą ziemią. niewiem juz dobrze to czy nie dobrze, zrobione, poszlo. teraz będę wykładać świeży obornik na trawnik i przekopywac poprostu na jeden szpadel
A ja bym podpytala czy zamiast dolomitu moze byc piasek..? Jak glupie pytanie to prosze pominac
mini scianki...uhh te twoje pomysły pewnie masz jakąś inspirke