No właśnie wyszło i żadna siła nie wciągnie mnie do domu
Witaj
Wiosna wreszcie! Życie od razu nabrało barw, siedzę (choć to nieprecyzyjne określenie w moim przypadku) i się zachwycam. Zdjęć mam kilka i to tylko wieczornych
Za dużo tych zdjęć nie wiem, które cytować, pytań i pochwał mam za dużo
Poproszę o nazwę tego epimedium.
Czy strasznie się męczysz pieląc te kamyczki? Bardzo mi się takie rozwiązanie podoba, myślę o podobnym przy lawendach, ale trochę się boję wyrywania chwastów.
Zastanawiam się jak będzie wyglądała nowa jabłonka podczas kwitnienia, czy kwiatki różnych odmian będą się różniły i termin kwitnienia też. Czekam na Twoje spostrzeżenia w tej sprawie
Zachwycił mnie widok ogólny cytowany już przez dziewczyny
Wygląda identycznie jak moja Lennei Dziś widziałam magnolie Sunsation w sprzedaży w donicy 5litrowa wysokość dzrzewka 1.60 z doniczką z trzema pąkami, chciałam ją kupić jak zobaczyłam cenę to mnie zwaliło z nóg kosztowała 200zł. Cholernie żałuje że nie kupiłam tej odmiany wcześniej bo były trochę tańsze.
Olcha czarna Aurea, zgodnie z przewidywaniami zmasakrowane ma listki przez olszynowe żuki. Teraz muszę pilnować gąsienic, oprysk będzie z pewnością niezbędny
Lubię tą rabatę, nazwana przeze mnie pstrokatą Paliki znikną, bo do tego drzewka za duże, czekają na swoją kolej. Runianki wciąż czekają na nawóz
No chyba jeszcze poczekam bo dzisiaj raczej pochmurno
Bardzo potrzeba deszczu
A wczoraj cięliśmy żywopłot u sąsiadki
Duzy wyczyn ze względu na wysokość
Tak na oko z 5-6 m do 4-5 nie umiem dobrze ocenić