Nooo i ... nie wiem kiedy ją zrealizuję
A np drzewa u mnie to był impuls - brzozy ok planowałam ale już buki czy ambrowca niekoniecznie
Przecież wiesz gdzie te grujeczniki posadzisz - to jet pewne? - daj im tylko dużo dobra w dołek i podlewaj póki mało innych roślin do podlewania i ... jeszcze pada wiosenny deszczyk tak jak dziś. Roślina w doniczce rośnie gorzej niż w docelowym już miejscu
Jestem w podobnej sytuacji, mam przed oknami tarasu dużą budynek gospodarczy do zasłonięcia. Zastanawiam się nad brzozami doorenbos (3szt), proszę o informację czy posadziłaś brzozy i czy jesteś zadowolona, czy mocno śmiecą. Mam takie samo ułożenie tarasu (od zachodu).
Zielono, prawie wszystkie cebulowe się odliczyły oprócz 40 cebulek szachownicy kostkowatej, bo wyszło tylko 10.
Zazdroszczę patrzenia na brzozy. To moje ulubione drzewa.
listków jeszcze nia mają, ale myślę, że za momencik się pojawią, bazie w ciągu jednego dnia się tak rozwinęły, że aż dziś zdziwiona byłam jak zobaczyłam.
czekam na zapowiadane opady. U nas strasznie sucho dziś podlewalśmy tylko młode roślin i rh.
Aparat mam ten sam Róże lwszystkie ładnie przezimowaly. Jedna stoi pod znakiem zapytania bo na razie nie widzę pączków. Czekam na dostawę od Hyzego.
A miałam pisać dziś do Ciebie, jak tam wiosna, a tu nowe zdjęcia. Zmieniłaś aparat? ale te pręciki ciemierników czy sasanek genialne!!
Wszystkie róże przezimowały??
Magnolie i u mnie niektóre brzozy zrzuciły pąki.. za sucho jednak.
Od kilku dni podlewam ogród bo mam wodę w studni. Gorzej będzie latem.
Kasia brzozy piękne i grujeczniki też. Jak u Was kobitki z trawami? ja obcięłam jakiś czas temu jak Madzenka krzyczała aby ciąć i wszystko stoi. Przemarzło czy co?
Nie bardzo wiem gdzie przy tarasie. Przy donicy? To już druga połowa ogrodu i tam jest już koło. Po lewej mam tyko kawałek tarasu ze schodami. Tam nie siedzimy
Trawy? W sensie trawnik????
Ten fistaszek wcale duży nie jest. Ja mam poprostu mały ogród
3x2 gdzieś wyszło. Może ciut więcej.
Madżen....ale Ty wiesz, że mi kulki do wszystkiego pasują?
Będą też berberysy i będą chyba seslerie skalne. Chciałabym też wyższe trawki ale nie wiem jakie....stipa u mnie nie chce rosnąć.