dziękuję Bożenko za glos
mamy tak
1- Asia i Marta, edit: Monika
2 - Dominika, Agata, Ewa, Bożena
ja wybiorę wersje oczywiscie sugerując sie Waszymi głosami bo mam do was wieksze zaufanie niż do siebie i ta ktore po dokladnych już ustaleniach bedzie mieć mniej bukszpanu ze względów finansowych niestety..
Asi ja widzialam tą inspirkę tylko tyle nic nie napisałam, ja tez takiego efektu oczekuję
ale chodzi mi o moją lawende przy tarsie i kocimiętke przy palisadach, do wywalenia?
wejdźmy w kolejna faze planowania
tu fotka tarasu i jak idą płyty, jest 7,5 plyty 60cm
opaska domu zajmuje te pół plyty, potem obeliski i trawy zajmuje plytę.
zostaje nam 6 płyt. pisałaś że bloki po ok 70cm szer powinny mieć.
czyli gorny blok to powiedzmy 2 plyta, potem 3,4,5,6 to róże?? to jest szer ok 2,4m i ostatnia 7 plyta to rozplenice ktore przechodzą w blok.
tak ma to Asiu wygladać? to napewno trzeba zmienić liczbe kołek z rozami bo 2 rzędy wyjdą napewno.. chyba że poszerzyć bloki ale to wtedy wyjdzie od groma sadzonek :/
to juz reszte bukszpanów obwódkowych zostaw dla mnie ok?
jezu cisy tez mi zostaw, może nie 70... powoli dobiega końca debata różankowa to będę wiedziała ile potzrebuje.
ilość sadzonek bukszpanu wydaje mi się że bedzie podobna w obu wersjach. moje obawy co do 2 to tylko czy ogarne blok pod wzgledem grzybowym? obwódki żadnej,zlikwidować kocimietke i lawende przy tarasie?
Bardzo dziękuję Asi, Ewie, Kamili i Kasi za wszystkie rysunki i propozycje
dzieki Wam moja różanka może wkońcu nie bedzie mnie drażnić
a wszystkim zaglądającym dziekuję za wsparcie!