Tak jestem bardzo zaczwycona byłam we Wrocławiu tylko przejazdem.
Wybiore się z eMem jak tylko będzie można może wiosna.
Dęby czerwone też ładne to zależy jaka odmiana. Też widziałam z brązowym ulistnieniem jesienią i to długo się trzymają.
Z błotnych Grinn Pilar jestem bardzo zadowolona i w lecie piękna zieleń liście lśniące piękny pokrój a jesienia cudowne.
Poszukaj w necie są w sprzedaży nawet mniejszy jak kupisz one szybko rosną przy dobrych warunkach.
Sylwio piękny kolor liści ma ta pięknotka A gdzie się podziały kuleczki? Pamiętam , bo u Ciebie ją poznałam , zachorowałam i teraz kupiłam . Moja ma żółte listki i fioletowe kulki. U Ciebie rośnie w słońcu?
A czy Twój pomocnik (model ) ogrodowy nie lubi przypadkiem tarzać się w takiej stercie liści?
Edit: cofnęłam się do zdjęć nowej rabaty. Z ręką na sercu przyznaję, że to wygląda na wykonanie bardzo profesjonalne, na pewno nie przez „amatorów”. Brawo Wy.
Mam nadzieję, że znajdziecie kogoś do ułożenia reszty, ze względu na ciężar
Drewutnia widoczna z tarasu. Od tarasu będzie ,a zasadzie jest już połowa, trawiasta ścieżka szer 1.80 cm prowadząca do placu z basenem
i do głównej części ogrodu.
To widok od drewutni w kierunkuu tarasu. Nie mam foty z tarasu.
Edit foto zrobiłam.
Widok z tarasu na prawo w kierunku ogrodu .
Drewutnia po drodze przy trawiastej ścieżce.
rozmiar widoczny w stosunku do Emusia
przyjechały dynie dla kur
a to już moje zbiory z jedynej jabłoni, która w tym roku dotrzymała owoce mimo zbicia gradem
Dziewczyny poszły ze mną do ogrodu ostatni raz Obie już babunie i nie maja siły taki kawał iść, w pół drogi ustały...
Chłopaki w sobotę działali ostro, ale do końca jeszcze daleko