Paweł żebym to ja miał jaki kolwiek pomysł na tą rabate, chciałbym jeszcze teraz obsadzić, ale raczej nic nie wymyśle.
Gosiu posprzątać nawet łatwo, ale co dalej... zero pomysłów. No i nadal przeżywam to, ze nie kupiłem Cisów, ale wyjazd po 6 sztuk się nie kalkuluje niestety i coraz bardzie żałuje, że wyjechałem z Wojsławić bez niczego, ale jakoś ostatnio mam lęk przed jakimi kolwiek zakupami, żeby później znowu to nie stało w doniczkach się marnowało.
Mileno no właśnie to dalej jest problemem największym bo okolice topiarów powiedzmy, że mam z głowy... dalsza częśc rabaty to wielka zagadka.
Wiesz, że mnie ta baletnica najbardziej irytuje
Różowe to rozchodnik matrona, miał tutaj mało słońca i liście były zielone i bardzo się pokładał do światła.
Aniu no pewnie, że jak siostra
Żurawki to jednak żarłoki są i najlepiej dzielić co dwa lata, wtedy można je uznać za bardziej długo wieczne, bo niedzielone porosną ze 3-4 lata, a później będą już brzydkie. W sumie to widać po kępie

Będę trąbił o nawożeniu.
Fotke dzisiaj wyśle.
TERAZ WAŻNE PYTANIE
Czy ktoś wie co się stało z Danusią lub jakie ma plany... zniknęły podpisy z wątkami, zamknęła wątek z ogrodem... czy ktoś coś słyszał cokolwiek wie ??