Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

popcorn 14:45, 30 wrz 2014

Irenko, widziałam Cię i Ma na zdjęciach, buziam, ściskam! Fajne spotkanie mieliście! A jakie zakupy! piękny macie ogród, pochodziłam sobie, jak to wszystko porosło!!: )

pozdrawiam
Pszczelarnia 15:51, 30 wrz 2014

Milka napisał(a)

Ireno, co to za trawa za astrami i przed astrami? Jak wysokie są te astry? Znasz ich nazwę?

Masz chyba wszystkie odmiany rozplenic - piórkówek. Która wg Ciebie jest najlepsza i naj-, naj-?
zawitka 16:49, 30 wrz 2014

Irenko nic nie rób buksikom dobrze zlej czystą wodą pod ciśnieniem po liściach potem dużo wody pod nie i czekaj to kwaśne deszcze potrafią tak załatwić sprawę i jeszcze może ktoś się będzie śmiał ale ja nigdy nie dawałam zadnego nawozu pod nie i niczym nie pryskam jak miały mszyce to ciśnienie wody kilka razy i po wszystkim Jak czytam to ludzie leją chemię na to i na to a ja nic i obejrzyj sobie moje buksy nic ich nie bierze jak do tej pory a są całe lata Buziole i trzymam kciuki
bleebla 21:40, 30 wrz 2014

Też się cieszę, że Cie poznałam
Zapomniałam powiedzieć, że ta skrzynka z kratą jest przydatna na wiosnę. Jeśli wykopujesz tulipany. Na niej się je suszy.
Pozdrawiam
Luki 21:48, 30 wrz 2014

Irenko żurawka to Amber Lady już napisałęm u siebie... szkoda, że nie było chwili na rozmowe, ale stanowczo za szybko się skończyło, w przyszłym roku jednak mam nadzieję na wiele okazji
Mala_Mi 23:05, 30 wrz 2014

Muszę do Ciebie jeszcze zerknać, bez czytania wstecz... ale focię już podobna masz.. bardzo mi sie ona podoba
Szczotki w kroplach rosy bajeczne Jutro poczytam resztę
Super, że się udało spotkać.. krótko, ale dobre i to
I takie ujęcie

Toszka 23:11, 30 wrz 2014

Irenko, czy możesz mi powiedzieć co ile sadzić penisetum Little Bunny. Jaką mniej więcej średnicę mają?
Mala_Mi 09:23, 01 paź 2014

Obejrzałam Twoje Wojsłąwice... traw masz też dużo.. i piękne.
grazyna 10:04, 01 paź 2014

zawitka napisał(a)
... i jeszcze może ktoś się będzie śmiał ale ja nigdy nie dawałam zadnego nawozu pod nie i niczym nie pryskam ..

Ja się nie śmieję bo postępuję z nimi identycznie jak Ty Zawitko

Mam jednego starego (no 7 letniego), który rośnie w kulkę bez problemu. Od czasu ogrodowiska mam ich już ponad 70 szt, i odpukać nic z nimi nie robi się złego, ale i ja nic z nimi nie robię

Może i wolniej rosną bez nawozu, ale rosną!

Irenko ściskam
Milka 11:36, 01 paź 2014

makkasia.......Kasiu dziękuję ciut szkoda, że nie zawilec

eda.....Edytko, nadal nie posadziłam, nic nawet co kupiłam, wszystko to robię w niedziele, a ostatnie mi 2 wypadły, teraz kolejna wyjazdowa, jutro i w piątek z mamą po szpitalach i musi wszystko czekać....ale ciepło, to zdążę

Weroniko....fajnie, że deptasz Wojsławice nawet dokładnie nie obejrzałam, wiesz tam trzeba na spokojnie połazić u mnie na ogrodzie pełno liści, czasu mało, ale liczę, że przed zimą uporam się jakoś M. zdrowy, ale chyba mnie coś łapie, mus lekarza odwiedzić..no i 2 dni z mamą po lekarzach, ten oddział którego stale się boję, onkologia...

Gosiu....was tak samo chyba zimą, jakieś spotkanko na spokojne pogaduchy mile widzianedzięki za foto

bartek_luberda....Beatko, a gdzieś się ukryła, czy myśmy się witały, bo w tym szalonym powitaniu wiele mi umknęło

Jula.....ogromnie się cieszę, ze cię na żywo poznałamczysta przyjemność w obcowaniu z tobą
limki tez są wysokie, moje ponad 2m, wszystko zależy od cięciaszkoda, że nie kupiłaś hakone All Gold, piękne i tanie sadzonki ja wzięłam 2, no i były cudne Vanilki w doskonałej cenie...już byś miała wszystko pod ten świerk

aganiu....cieszę się z poznania na żywo, to lubię niech zdrowo rośnie ta Scorpion i wstydu nie przynosi....wasze strony stale mam w planie, w drodze powrotnej rozmawialiśmy z M. że za rok zrobimy sobie długi wypad majowy, z noclegami po drodze i na spokojnie oblecimy Alinkę, Kondzia, Agnieszkę, Anię i ciebie...no może i Sebcia
moje zakupy nie posadzone, nawet te sprzed 2 tygodni, dziś rano latałam, przymierzałam i może część M. posadzi, nie mam miejsca!!!!!

Danusiu......kupiłam 2 hakone All Gold, bo ostatnio posadziłam 3 i mi brakło, pewnie, ze pokus było, ale już nie mam miejsca, jeszcze tylko w lasku się wyżywam, bo tam sadzę hortensje i hosty przenoszę z innych miejsc
spotkania zawsze są fajne, tu na ostatnim tyle ludzi, ze sobie nie pogadałam

Anitko....no to mnie zaskoczyłaś, one są fajne i do twojego ogrodu pasują, ale nic....Finki pytaj, może jeszcze mafajnie, ze się poznałyśmy, bo nagadac się już nie dało w tym tłumie

i fotki
ślimaki zamieszkały w skrzynkach i tak sobie obżerają surfinie, dołem na kostce kwiaty, a tak łyse, dobrze, że rozchodniki się rozrastają