Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród do kwadratu 21:42, 21 cze 2014

Do góry
Bogda napisał(a)
A to nie szałwia?
oczywiście że szałwia, zaćmienie umysłu mnie dopadło, myślę szałwia piszę lawenda
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:36, 21 cze 2014

Do góry
Enya73 napisał(a)

No problem, ctrl c ctrl v
myślisz, że to takie proste?
Ogród do kwadratu 21:32, 21 cze 2014

Do góry
masz szałwię caradonne? jeśli tak to powiedz jak ją przycinasz po kwitnieniu (jak nisko)
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:51, 21 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
uwielbiam Wasz staw, gdybym tylko miała miejsce to bym bezczelnie skopiowała

...on jest niekopiowalny, każda kopia może byc tylko gorsza
...świadectwa piszę i już mi głowa fiksuje
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:00, 21 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

No problem, ctrl c ctrl v
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 15:58, 21 cze 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)

Anuś, no właśnie deprecha zawsze po urlopie…
Ale tym razem tak mi się podobało, że podwójna

Od dwóch dni właśnie wybieram róże - robię notatki, przeglądam fora i blogi, już mi głowa pęka!
Twoje różyczki piękne i zdrowe, muszę się nauczyć jak je pielęgnować.
Maja trafiła do mnie poniekąd przez forum, z polecenia

Mój blog :
http://www.houseofgabib.blogspot.com/

Całusy!

jestem bardzo ciekawa Sardynii co, gdzie i jak bo na fotkach wygląda bajecznie
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 14:57, 21 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
no obejrzałam Sardynie, pięknie!!! piękna roślinność i Wy cudowni i jak czytam, głupoty pt wyglądam staro to aż mnie nosi by doope skopać. TY piękna, młoda, pełna energii z czarującym uśmiechem...
Powiem Ci, że przed urlopem zawsze się nakręcam, jadę, luz bluz a potem po powrocie deprecha bo trza do życia wrócić, ogarnąć wszelkie zaległości... to chyba standard!
Trawnikiem się nie martw, tydzień i będzie jak nowy, byliny mają to do siebie, że przekwitają, dlatego warto sadzić tak by stale coś kwitło, by było na co czekać Róże to dobry pomysł bo kwitną przez większą część sezonu.
Fotki z Mają świetne, super pamiątka, jestem ciekawa jak do Ciebie trafili? aaa i proszę o adres bloga uwielbiam czytać

Anuś, no właśnie deprecha zawsze po urlopie…
Ale tym razem tak mi się podobało, że podwójna

Od dwóch dni właśnie wybieram róże - robię notatki, przeglądam fora i blogi, już mi głowa pęka!
Twoje różyczki piękne i zdrowe, muszę się nauczyć jak je pielęgnować.
Maja trafiła do mnie poniekąd przez forum, z polecenia

Mój blog :
http://www.houseofgabib.blogspot.com/

Całusy!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:34, 21 cze 2014

Do góry
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:47, 21 cze 2014

Do góry
w telewizorni pokazywali ogród Pendereckiego i pogodę najładniejszą zapowiadają w okolicach Rzeszowa
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:09, 21 cze 2014

Do góry
andziulka napisał(a)
ślicznie u Ciebie wszystko rośnie, pozdrawiam
dziękuję Aniu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:08, 21 cze 2014

Do góry
butterfly napisał(a)
Ana, pięknie masz
Będę zgapiać pod moje umbry, a co !

A zgapiaj jak Ci się podoba
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:08, 21 cze 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
już wszystko zależy od właściela/lki, czy mu/jej się chce czy nie.

Ana pokazała, że jej się chce..a co więcej, że jej wychodzi...

No i jak tu nie powiedzieć, że dzięki temu że tutaj jesteśmy, wspieramy się i napędzamy, zmieniamy nasze ogrody na lepsze. Tego nikt nam nie powie, że nieprawda. Prawda, tylko najważniejsze obudzić w sobie chęci i być pracowitym.

DZIĘKUJĘ!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:01, 21 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
takie kule widziałam wczoraj w Warszawie

Białą wypalaną w piecu, szkliwioną - kupiłam w Berlinie wiosną, czarne dwie miałam, a szklane zielone przezroczyste - w Holandii, jednak nasz przemysł - nadąża jak widać. Nie da się mieć coś niepowtarzalnego, bo jak ktoś pokaże coś ładnego, natychmiast producenci zarzucają rynek. I przestaje być niepowtarzalne, chyba że się wykona dzieło artystyczne, autorskie... wtedy trudno skopiować..
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:45, 21 cze 2014

Do góry
takie kule widziałam wczoraj w Warszawie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:24, 20 cze 2014

Do góry
Karabela napisał(a)
Oj oj widzę kogos bardzo pozytywnie zakreconego zakupy cudo. I mamy taki sam fotelik samochodowy, ja woze w nim lobuziaka 2 latka
nie wiem czy to można jeszcze pozytywnym zakręceniem nazwać czy chorobą ale naprawdę baaaardzo się ograniczałam w zakupach, tyle piękności było...miałam mało czasu i chodziłam sobie w kółko aż Pani mnie spytała czy pomóc w bylinach... żałuję jeszcze że nie kupiłam takiego pięknego przetacznika.
Mój łobuziak ma 3,5 roku i już jakiś czas eksploatuje ten fotelik, ale jeszcze chwilę pojeździ bo waży 15kg...wczoraj właśnie zdarł sobie pół polika i pod nosem ... ja za nim nie nadążam...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:18, 20 cze 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Anett... co za zabójcza cena tojeści!!! Przecież to skandal... to zwykła bylina - kosztuje kilka złotych... ale CHFS napędziła popyt...

Kulas gdzie zamieszkał?
no ba jest popyt jest podaż ale sadzonki identyczne jak u Szmitów, bardzo ładne, może z 5szt było
Kulas będzie posadzony tam gdzie Ci mówiłam, dostanie do towarzystwa małe kulinki. Mam nadzieję, ze będzie to jakoś wyglądało... bo nie wiem czy z wielkością nie przesadziłam... on ma 80cm minimum...
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:14, 20 cze 2014

Do góry
wredoty!!!!!
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:13, 20 cze 2014

Do góry
no obejrzałam Sardynie, pięknie!!! piękna roślinność i Wy cudowni i jak czytam, głupoty pt wyglądam staro to aż mnie nosi by doope skopać. TY piękna, młoda, pełna energii z czarującym uśmiechem...
Powiem Ci, że przed urlopem zawsze się nakręcam, jadę, luz bluz a potem po powrocie deprecha bo trza do życia wrócić, ogarnąć wszelkie zaległości... to chyba standard!
Trawnikiem się nie martw, tydzień i będzie jak nowy, byliny mają to do siebie, że przekwitają, dlatego warto sadzić tak by stale coś kwitło, by było na co czekać Róże to dobry pomysł bo kwitną przez większą część sezonu.
Fotki z Mają świetne, super pamiątka, jestem ciekawa jak do Ciebie trafili? aaa i proszę o adres bloga uwielbiam czytać
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:48, 20 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Gabi - ale super, że Twój ogród będzie w TV - zasługujecie na to Chyba prosto z botanika do Was jechali, bo Maja nawet tak samo ubrana
Kurcze mam trochę zaległości a tu takie wieści Super, jestem ciekawa odcinka... Sebek TY jako miszcz wychwytywania szczegółów nie dostrzegłeś, że Maja w spodniach???? fakt kiecka ta sama co na jubileuszu Oj chyba zimno było
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:48, 20 cze 2014

Do góry
dubelek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies