Też takie palisadowe-ale sporo tego jest i nie szarpniemy się w tym roku-a facet od bramy i tak już zajęty do końca sezonu-pewnie w 2017-pociągniemy w stronę rogu działki.
cześć Kasia witam się i zapisuję do podglądania.
wątek cały przejrzałam i bardzo mi się podoba to co tworzysz
u mnie też śś na froncie ale skończony pewnie będzie w przyszłym roku bo co pojadę na zakupy to kupuje rośliny na różne rabaty a potem skaczę z jednej na drugą :/
miłego dnia!
Dzidek zdrowy, odrobaczywienie dostal i za tydzień szczepienie. 1,5kg waży ten nasz tygrys
ściezkę sobie z desek ułoże i zobaczę z różnych perspektyw czy mnie draznić nie będzie.
pokażesz tą swoją rabatę z różnych stron?
teraz jest tam pas trzcinnika jak przy pierwszym oknie i werbena. ślicznie ona wygląda gdy patrzę przez okno u dziewczyn
mam 3 tuje sunkist z którymmi niewiem co zrobić, może je strzyc na stożki?
To chyba z wszystkim tak jest Ania. Może z ogrodami też tak jest, jak z domami, że pierwszy się buduje dla wroga, drugi dla przyjaciela, a trzeci dla siebie Dopiero przy 3 byśmy zrobili wszystko tak, jak trzeba
Aniu muszę pooglądać te namiary, które mi podałaś.
Ile? Nie wiem właśnie...półka jest dość spora, nie wiem w jakiej odległości od siebie powinny być sadzone...
super jest, fakt półka trochę pusta bez piętra ale z brzozami będzie idealnie. ile ich tam chcesz? może na hortensjowej tez wrzucic jedną (lub 2 niewiem ile tam miejsca) aby nawiązać? i po prawo gdzie przechowalnik tez? przed dębem.
murek jest ładny, szkoda by go bylo zasłaniać...
a z wszystkich brzozowych na forum najbarziej podoba mi się ta Syli rozplenice, kulki, rozchodnik i katiaxx śmielek solo
u Marty zielonej jest stipa, kulki, werbena..no dobra ta też mi się podoba..