Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 12:06, 24 wrz 2016

iwka napisał(a)
Bardzo ładna Kiedy gabiony napełniasz?

Dzięki Iwonka. Odpad granitowy już przyjechał-ale chłopek jeszcze dziś kręci się wokół bramy,bo grzebie przy napędzie.Także pewnie coś zacznę od poniedziałku. eM sobie jeszcze wymyślił w górnej części gabionów pasek ze szkła (ale bezbarwnego-nie tego niebieskiego).W sumie muszę mu pozwolić na realizację kilku jego konceptów, żeby za bardzo się nie buntował.Szkła jeszcze nie mamy- w Żorach niedaleko wygrzebał-to trzeba będzie pewnie jechać.
kasja83 12:06, 24 wrz 2016

anna_t napisał(a)

ale za to raz w miesiącu nawet ich 3 pewnie ucieka gdzie pieprz rośnie
u mnie 3 dziewczyny, M wniebowzięty że chociaż kot okazał się samcem

U mnie nawet wymarzony labrador będzie suką-muszę dbać o parytety
kasja83 12:07, 24 wrz 2016

anna_t napisał(a)

bombowo! za gabionem ogrodzenie jaki będzie?

Też takie palisadowe-ale sporo tego jest i nie szarpniemy się w tym roku-a facet od bramy i tak już zajęty do końca sezonu-pewnie w 2017-pociągniemy w stronę rogu działki.
nawigatorka 12:11, 24 wrz 2016

A jaki odcień niebieskiego na paznokciach?
kasja83 12:16, 24 wrz 2016

Bardzo online...proszę
12:19, 24 wrz 2016
kasja83 napisał(a)

W sensie, że w ogóle nie masz ogrodzenia??U mnie przy sarninie taka opcja nie do przejścia.
Jeżówki to Secret Affair- świetne są!

no nie mam...dziwoląg ze mnie ...ale nie mam tuje aktualnie sporo urosły ładnie gestnieją zastanawiam sie czy siatka za nimi potrzebna? ...komu i po co?...bo mnie to juz nie specjalnie ...chyba że moim przyszłym sasiadom którzy ..kiedyś (daleka przyszłość) sie pobudują.

gmina kiedys ...też nie predko.... zrobi droge ...to sie zastanowie co z frontem poczać .....ale ze to droga jest ślepa ...tylko numerów za mna jest ...z czego jeden dom stoi a 4 w dalekiej przyszłości moze bedą to mnie bramy furtki siatki i takie tam chwilowo nie interesuja

PS. generalnie świat wygradza tylko tyły tzw podwórka za domem ...fronty domów zwykle sa otwarte ...pod drzwi dochodzi sie z chodnika ...zastanawiam się skad u nas takie szaleństwo izolacji jest?

kasja83 12:23, 24 wrz 2016

eee_taam napisał(a)

no nie mam...dziwoląg ze mnie ...ale nie mam tuje aktualnie sporo urosły ładnie gestnieją zastanawiam sie czy siatka za nimi potrzebna? ...komu i po co?...bo mnie to juz nie specjalnie ...chyba że moim przyszłym sasiadom którzy ..kiedyś (daleka przyszłość) sie pobudują.

gmina kiedys ...też nie predko.... zrobi droge ...to sie zastanowie co z frontem poczać .....ale ze to droga jest ślepa ...tylko numerów za mna jest ...z czego jeden dom stoi a 4 w dalekiej przyszłości moze bedą to mnie bramy furtki siatki i takie tam chwilowo nie interesuja

PS. generalnie świat wygradza tylko tyły tzw podwórka za domem ...fronty domów zwykle sa otwarte ...pod drzwi dochodzi sie z chodnika ...zastanawiam się skad u nas takie szaleństwo izolacji jest?

Mnie bardzo podobają się nieogrodzone posesje-ale nie wyobrażam sobie tej całej dziczyzny podjadającej mój ogródek.
12:30, 24 wrz 2016
kasja83 napisał(a)

Mnie bardzo podobają się nieogrodzone posesje-ale nie wyobrażam sobie tej całej dziczyzny podjadającej mój ogródek.

u mnie zając wiosna rezydował ..tuje poobryzane mam...da sie przezyć

sarny juz tak blisko nie podchodza ale w pierwsza zime to jak zapaliłam swiatło w domu to myslałam ze mi okna powybijaja bo tak blisko podchodziły a światło je płoszyło.

lindsay80 14:18, 24 wrz 2016

brama wiadomo bardzo mi się podoba, w końcu sama mam podobną
kasja83 14:20, 24 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)
brama wiadomo bardzo mi się podoba, w końcu sama mam podobną

Lubię to