Oj tam, nauczyliśmy się jeździć lewostronnie to i wozić się mus. o urodzinach w ogóle zapomniałam, bo się wożę Najlepszego z okazji urodzin Sebka i całego Ogrodowiska. No patrz, jak ten czas leci. Najlepszego
Ach ta młodzież - braki pamięci w tym wieku
Pamiętam pisałaś , że skoro ja mogę łopatą machać to .... tyle kamieni przeniosłam .... dzieje .... Dobrze , że są zdjęcia ....
No no
Znalezione przy drodze...stary, bardzo stary budynek, nikt w nim nie mieszka i ...one.. ogromniaste, cudownie piekne i takie zdrowe... Jadac jakas malo uczeszczana droga, zauwazylam piekne roze...Przelamalam sie i podjechalam pod dom tam stojacy z zamiarem zapytania sie o nazwe roz. Odkrylam piekny ogrod, stare roze , cudowne hortensje i bardzo milego czlowieka...Starszego pana, ktory sam prowadzil ten ogrod...Dom na fotce powyzej, to dom jego dziecinstwa, teraz mieszka obok w nowym...ale ...wspomnienia pozostaly, dom rowniez... Mialam zapytac sie tylko o nazwe roz, a spedzilam z tym czlowiekiem 3 godziny, chodzilismy od rozy do rozy, od rosliny do rosliny...rozmawiajac i milczac... Wroce tam napewno, zostalam zaproszona na goraca czekolade i naleweczke z rozy Wroce...bo nie w sposob zapomniec taki ogrod i takiego czlowieka...
Som Przedstawiam wam....moje panie Mary Rose Lady Salisbury Princess Anne Maid Marion Natasha Richardson
No coz, chyba nasze forum, a w szczegolnosci najbardziej popularne watki, jest juz poniekad trendseterem ogrodniczym w Polsce (i chyba nie tylko, patrzac na obecnosc tu kolezanek z Niemiec). No i fajne to jest, ale potem trzeba uwazac co sie pisze i pokazuje
siebie ma plazy oczywiscie
To jakieś namiary musiałbyś podać. jak pisze"Sebek z Ogrodowiska" to ino Ogrodowsko się pokazuje A zieleninę wstawiaj. tej nigdy dość
Aga, donicowa kompozycja kapitalna, dichondry wiosną szukał Sebek bez powodzenia, ja też się za nią rozglądałam i nie upolowałam, a śliczna jest. Zrobiłabyś jeszcze zbliżenia na tą donicę?