Kasia_CS
13:24, 13 lip 2016

A w ogóle Marzenko! Jestem zachwycona Twoim ogrodem, chyba jeszcze nic u Ciebie nie pisalam wcześniej, ale po prostu dzielnie nadrabiam aktualny watek.. poki co jestem z ostatnimi 100 stronami zapoznana i już wiem, ze pomoglas mi z trudnymi decyzjami różanymi. Choc jeszcze lista będzie się zmieniac, bo poczekam chyba na jakies podsumowania 
No i ogladajac temat coraz bardziej dojrzewam do tego jaka forma ogrodu mnie najbardziej urzeka. Oprocz roz cudne kostki bukszpanowe, pięknie wkomponowane trawy.. moglabym wyliczać, ale nie spodob
Oczywiście teraz juz będę na biezaco, choc nadrabiania wstecz sobie nie odmowie i to nie tylko dla roslin, ale dla atmosfery tu panujacej
Pozdrawiam

No i ogladajac temat coraz bardziej dojrzewam do tego jaka forma ogrodu mnie najbardziej urzeka. Oprocz roz cudne kostki bukszpanowe, pięknie wkomponowane trawy.. moglabym wyliczać, ale nie spodob

Oczywiście teraz juz będę na biezaco, choc nadrabiania wstecz sobie nie odmowie i to nie tylko dla roslin, ale dla atmosfery tu panujacej

Pozdrawiam