Milka
14:42, 13 lip 2016
HANIU
jak daję więcej fot, to licznik bije
zdrowie ostatnio lepiej, dzięki za życzenia
ja wchodzę na forum, to nie na powiadomienia, ale na nasze ogrody, jest mi tak o wiele lepiej i tych liczników nie widać
buziaki
KINDZIA
no miesiąc lenia miałam, ale sam przeszedł, tzn organizm mnie tak włączy i wyłączy, jak chce
stożki w realu nie sa grube, mocno nie cięłam, niech ciut się zagęszczą i podrosną, ale teraz już bez strachu wezmę się za ten stożek cisowy, tylko, jak ja tam wejdę???
Kasia, rozwary nawet teraz przesadź, one lubią słońce, ale musisz po przesadzeniu regularnie podlewać, no tez koloru jestem ciekawa; jak przekwitną, zostaw, nasiona się posypia i będziesz mieć ich coraz więcej.
U mnie jeżówki mają rzadko i do tego bez nazwy, więc nie pomogę mimo chęci
...u ciebie jest nawadnianie, to chochle szybko masy nabiorą
Buziaki i do zobaczenia. Irysy ukopiemy na świeżo
a tu masz kolory rozwarów, jednak jest w mniejszości róż, biały też
rozwar to zupełnie bezproblemowa bylina
i fajny akcent kolorystyczny
jak daję więcej fot, to licznik bije

zdrowie ostatnio lepiej, dzięki za życzenia

ja wchodzę na forum, to nie na powiadomienia, ale na nasze ogrody, jest mi tak o wiele lepiej i tych liczników nie widać

KINDZIA
no miesiąc lenia miałam, ale sam przeszedł, tzn organizm mnie tak włączy i wyłączy, jak chce

stożki w realu nie sa grube, mocno nie cięłam, niech ciut się zagęszczą i podrosną, ale teraz już bez strachu wezmę się za ten stożek cisowy, tylko, jak ja tam wejdę???
Kasia, rozwary nawet teraz przesadź, one lubią słońce, ale musisz po przesadzeniu regularnie podlewać, no tez koloru jestem ciekawa; jak przekwitną, zostaw, nasiona się posypia i będziesz mieć ich coraz więcej.
U mnie jeżówki mają rzadko i do tego bez nazwy, więc nie pomogę mimo chęci

Buziaki i do zobaczenia. Irysy ukopiemy na świeżo

a tu masz kolory rozwarów, jednak jest w mniejszości róż, biały też
rozwar to zupełnie bezproblemowa bylina
i fajny akcent kolorystyczny