A nie lepiej nie wsadzać już tam czegoś co będzie konkurowało wielkością i kształtem z ŚŚ. Ja to bym raczej pomyślała o średnim piętrze kolumnowym. A może trzcinnik pod ścianę i berberysy.
Nie wiem tak gdybam tylko.
Renia mój M mi darń zdejmuje ale za to Twój jest chyba ucieleśnieniem cierpliwości za tą ilość przesadzania jaka mu zapodajesz dbaj o taki skarb
miłego weekendu
A mam jeszcze takie jedno zdjęcie ... może mało techniczne ale na jego podstawie chciałabym prosić Was o opinie czy na tej białej ścianie garażu zamiast tulipanowca nie lepiej prezentowałaby się magnolia? a jeśli tak to jaka?
No fajne strzelece są. Prawda to mój syn tez strzelec. Ale też niecierpliwe przynajmniej ja. Nie lubię jak się coś ciągnie. Na razie magnolia została sama z 2 żurawiami w rogach bo źle wyliczyłam ilość i zostały. Szukam dalej.
No właśnie przypomniałaś mi rozważania o tej rabacie magnolia polecała zwykłą jak to mówicie czysty gatunek No i dobrze poszlam na całość i wyszperałam jeszcze 7 takich Mam więc molinii jednej odmiany na całość
cześć Amelka podglądałam cie juz wcześniej gdy z Magnolia pergole na tyłach projektowałyście
teraz front widzę dopieszczasz z tymi marikenami to tak trochę jak u lindsay80 tylko u niej buksiki do towarzystwa. myślę że jak masz tam juz hakone to jak sie rozrośnie to bedzie bajka!
widzę że tez jesteś nieźle zakorowana
Karola wiadomo, że magnolia nie lubi grzebania w korzeniach. Czytałam u Marty Zielonej, żeby posadzić w odległości od magnolii i prowadzić tak, żeby się zadarniało w kierunku pnia - to dobry pomysł
A ta pasowałaby żeby wyeksponować ją na tle białej ściany?
Może ja wstawię u siebie zdjecie z tym miejscem, w którym chciałabym ją posadzić i mi doradzisz? Plisss