Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

magnolia 12:19, 10 maj 2016

jesienną? Tę co kwitnie na jasno? Najlepiej wcześniej wiosną. Teraz można ale będzie juz niezbyt ładna bo potarga się. Chyba że Cis ie uda, że tak się nie zrobi. ale przeżyje. Podlewaj kilka dni często.
malkul 12:45, 10 maj 2016

agniecha973 napisał(a)
Moje rosną, ale są malutkie. To było Niveum.

jessssu az sobie wygooglowałam. przefantastyczny jest. ten kwiat o matko jaki piękny. zapisuję sobie w notes
malkul 12:47, 10 maj 2016

Kawa napisał(a)
cudne foty Gosia
doczytałam o synku ale wiesz co
nigdy swojej komunii nie zapomni
mam nadzieję ze z okiem już lepiej

taaa daje rady, młody uczy się twardym byc
malkul 12:48, 10 maj 2016

kamasja napisał(a)
Gosiu masz niesamowity gust i wyczucie, ale chyba reszta chwalących z ogrodowiska też (skoro im się również niesamowicie podoba). ... Twoje łany tulipanowe są obłędne, u mnie komunia za rok-chyba dosadzę tulipów. Pozdrawiam.

Zastydziłam się
tulipanów dosadź bo to zawsze pięknie
12:51, 10 maj 2016
malkul napisał(a)

jessssu az sobie wygooglowałam. przefantastyczny jest. ten kwiat o matko jaki piękny. zapisuję sobie w notes

jak gdzieś będziesz kupować ..albo zamawiać ..to myśl o mnie ..tez chce miec czytam ze strefa 5 ...to da rade raczej u nas bez problemu
malkul 12:51, 10 maj 2016

magnolia napisał(a)
kilka fotek

przpiękny jet tulipan, pozwoliłam sobie zanotować, najwyżej mi nogi z dupki urwiesz
magnolia 12:54, 10 maj 2016

eee_taam napisał(a)

jak gdzieś będziesz kupować ..albo zamawiać ..to myśl o mnie ..tez chce miec czytam ze strefa 5 ...to da rade raczej u nas bez problemu

tylko cień dziewczyny. Nie bez powodu nazywa się kwiat elfów. Tylko to są drobne kwiaty, ale cudne. i same liscie sa śliczne.
malkul 12:54, 10 maj 2016

magnolia napisał(a)

przepięknie!!!!! alez masz już grubego tego pniaka. i podsadzenie jest miodzio.

twoja kamasja daleko w przód od mojej. dzis obleciałam nawet porównać. ja mam jeszcze zwarte łebki. ale w suei może dobrze bo jak dla nie to juz by sie za duzo działo jeszcze tulipany mają moc.

wczoraj ściałam większość głów narcyzom bo przekwitły.
12:55, 10 maj 2016
http://www.crocus.co.uk/plants/_/epimedium--youngianum-niveum/classid.2000012677/

znalazłam zdjecia w wiekszej masie ...ale to nie wyglada juz jakoś ..bo rzadko sa jednak kwiaty. i te liscie ..jakies zwykłe?
malkul 12:56, 10 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
A grab to ten przesadzany?
Mógł podeschnac co?

ie to jeden z tych co ramiona ma rozpięte przed warzywnikiem. ten przesadzony ma sie zupełnei dobrze , czekam teraz na konic czerwca i wezme go pod nozyce