Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:43, 18 cze 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Wreszcie wrócił net. Nadrobilam braki kilkudniowe w czytaniu. Śliczne róże. Czy Rosarium sprzedaje wysyłkowo? Ma stronkę? Nabrałam ochoty na nie.
tak
http://rosarium.com.pl/
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:41, 18 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
No to Ana odpoczynek czas zacząć! Nie pracujemy, podziwiamy ogród i czekamy na fotki

he he właśnie wróciłam z ogrodu i mogę powiedzieć że skończyłam przedpłocie, zostało mi tylko korę wysypać, no i zabrakło mi kamyków odrobinę... nie wiem czy ekobordów nie dałam za blisko...teraz tylko czekać aż się wszystko rozrośnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:15, 18 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
odbiją raczej

Dzieki za wiare w nie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:15, 18 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
odbiją raczej

Dzieki za wiare w nie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:26, 18 cze 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)

Bo najpierw taka wielka główka, a potem irokez na niej, fajnie pokazane róże cudne informacja z werbeną przyda mi się, będę siewki uszczykiwać

celowo tak pokazałam, bo on jest zaskakujący do tego jak dotykasz to wydaje się być suchy jak takie kwiatki'suszki' jestem ciekawa jak ostatecznie się rozwinie. Wczoraj się uśmiałam bo pszczoła zanurkowała w tej czuprynie tylko kawałeczek zadka było jej widać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:22, 18 cze 2014

Do góry
beta napisał(a)
cofnełam sie kilka stronek i doczytałam
przy okazji oko nacieszyłam

a powiedz mi jeszcze czy jakieś specjalne zabiegi na nim stosujesz?....pytam bo od tego sezonu jestem szczęśliwą posiadaczką trzech takich sztuk...póki co miały duzo mszycy, ale sie uporałam
nie miałam mszyc, niczgo szczególnego z nim nie robię, poza przycięciem po kwitnieniu, ale robię to tylko dlatego, że chcę nadać mu kształt kuli
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:21, 18 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Dlaczego Irenko?

Bo najpierw taka wielka główka, a potem irokez na niej, fajnie pokazane róże cudne informacja z werbeną przyda mi się, będę siewki uszczykiwać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:20, 18 cze 2014

Do góry
beta napisał(a)

Aniu na tym zdjęciu to jaśminowiec belle etoile?
pozdr
tak
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:19, 18 cze 2014

Do góry
Perukowiec który zimował w okrytej donicy

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:14, 18 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
niestety masz opuchlaki... wykop, oczyść, aktualnie mam tylko taką fotkę, ale widać, że się zebrały w sobie

Aniu na tym zdjęciu to jaśminowiec belle etoile?
pozdr
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:07, 18 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
u mnie purpurowych akcentów dużo od początku no raczej efekt będzie za dwa lata

Rosarium organizuje od ubiegłego roku dni otwarte w szkółce,byłam w ubiegłym roku niesamowity czad polecam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:34, 18 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ja też u nich kupuję i jestem bardzo zadowolona, wszystkie krzewy zdrowe, w drugim roku są już piekne. A w asutinkach z ich szkólki jestem po prostu zakochana
Othello jestem zachwycona, mial chorować i jakieś tam inne wady a na maluteńkim krzaczku 30 cm ma wielkie kwiaty w pieknym kolorze i ten zapach!!! Bardziej mi się podoba od Williama. Ale poczekamy zobaczymy, w kolejnym sezonie powinny pokazać swą urodę

Idziemy w purpurę czekam na ten dodatek do baldoróżowych.. Chyba jednak muszę poczekać z rok..
u mnie purpurowych akcentów dużo od początku no raczej efekt będzie za dwa lata
Mój mały raj na ziemi :) 09:27, 18 cze 2014

Do góry
Mała Mi
zapisane ! będzie w skrzyni pod schodami wejściowymi.
Dodam, że skrzynia , tzn. nasadzenia, są inspiracją Izy !

Ana_art
ja teeeeż pozdrawiam !

Neska !
jak miło Cię widzieć !!! stęskniłąm się

Marzenka,
przyjedź to Cię przekonam do sushi , też kiedyś nie lubiłam....

Beatko,
bo Iza, to musi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik ! i wszystko ma do siebie pasować i b.o to dba
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:26, 18 cze 2014

Do góry
W ubiegłym roku Leida powiedziała że poprzez uszczykiwanie końców werbeny powoduje się to że ta się rozkrzewia i tym samym ma więcej wiech kwiatowych, tak też zrobiłam w tamtym roku, w tym roku również, chociaż przegapiłam moment gdy łodygi były niższe, mimo to widać nowe odnogi.

należy uszczknąć czubek tuż nad listkami, wówczas w tym miejscu wytworzą się nowe łodygi. mam nadzieję że w miarę widoczne
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:25, 18 cze 2014

Do góry
stychaz napisał(a)
Gosiu, masz piękny soczysty, zielony busz - gratuluję i macham

Ana, czy zwyczajnie urwać czubek takiej werbenie?
tak, zaraz wstawię fotkę u siebie
Mój mały raj na ziemi :) 23:17, 17 cze 2014

Do góry
uśmiech zostawiam bo fajnie się na Was patrzy... sushi mniam uwielbiam
Opuchlaki 23:15, 17 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Donia ależ radość zaskoczyłaś mnie...

Ana, ja już zgłupiałam No bo z czego się tu cieszyć? Że żurawki mam zżarte?
Nawet mój m dziś już miał mnie dosyć. Akurat malował huśtawkę, a ja co chwila go wołałam, żeby przyszedł oglądać moje "znaleziska-wykopaliska"
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:06, 17 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Szekspir i Melina mają kwiaty, reszta pąki, Pilgrim ma jeden przekwitnięty kwiat i też chyba ze dwa pąki. Zamawiałam oczywiście w Rosarium, wcześniejsze też u nich kupowałam i było wszystko ok więc powróciłam

Ja też u nich kupuję i jestem bardzo zadowolona, wszystkie krzewy zdrowe, w drugim roku są już piekne. A w asutinkach z ich szkólki jestem po prostu zakochana
Othello jestem zachwycona, mial chorować i jakieś tam inne wady a na maluteńkim krzaczku 30 cm ma wielkie kwiaty w pieknym kolorze i ten zapach!!! Bardziej mi się podoba od Williama. Ale poczekamy zobaczymy, w kolejnym sezonie powinny pokazać swą urodę

Idziemy w purpurę czekam na ten dodatek do baldoróżowych.. Chyba jednak muszę poczekać z rok..
Opuchlaki 23:05, 17 cze 2014

Do góry
Donia ależ radość zaskoczyłaś mnie...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 17 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ha mam othello i już u mnie kwitnie, pachnie obłednie. William jeszcze bardziej purpurowy i równie obłędnie pachnie a masz munsted wood? Musisz miec

Gdzie zamawiałas?
hehe no to mamy takie same, zobaczymy czy im się u mnie spodoba...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies