Macham zimową porą ....i buziaki zostawiam ...
Hej Ewcia ale fajnie kolorowe wspomnienia i śnieżek już miałaś jeju u mnie jeszcze nie niby zapowidają...dawno mnie nie było teraz biegam na szybko i podziwiam macham
Dorotko dziękuję bardzo figurki kupowałam w Action i Leroyu ....narazie mam taką skromną tą wioseczkę -mam jeszcze chęć na kilka droższych elementów -karuzelę i lodowisko -ale to już w przyszłym sezonie sobie dokupię -teraz inne wydatki Twoja wioska piernikowa jest przepiękna -my z córą narazie upiekłyśmy pierniczki -mamy w planie w Niedzielę je dekorować jeszcze jedna fotka najprostszej dekoracji świata choineczki obsypane sztucznym śniegiem i domki Buziaki
Dorotko trafiłam i ja do Ciebie Twoje dekoracje i pierniczki to dla mnie mistrzostwo świata
Odnalazłam Cię i jaI ślinka mi cieknie, a tu żal takie cuda chrupać
Dorotko-wstawiłam u siebie fotkę z jagodnikim. O Matko -pierniczki mistrzostwo świata-za tydzień będę popełniać i ja.
Śliczne Dorotko twoje tegoroczne pierniczki, bardzo oryginlnie zdobione. I fajne te figurki piernikowe. Moje pierniczki dopiero w planach Podziwiam też jak zwykle wszelkie dekoracje z mchem, rojnikami i betonikami Dobrze,że udało ci się w końcu z wątkiem. Zaznaczam nowy ...bo jak by inaczej!?