Ja na 90% będę
Pewnie, że nie bolą. Kwestia techniki bez trzęsienia pupą Jak ktoś ma więcej miejsca, to można wykorzystać rafię budowlaną (siatka z ramą) - stawia ją się pod kątem np. 45 stopni i przerzuca kompost przez nią. To co "za" przeleci to przesiane, to co "przed" do ponownego przesiania. Od lat używam 2 skrzynki plastikowe - jedna z większymi, druga z mniejszymi dziurkami. W zależności od potrzeb. Nakładam małe porcje kompostu i przesiewam wprost do taczki. To co zostanie w skrzynce wpada do skrzyń do dalszego przerobienia. Zazwyczaj jako warstwa brązowa.
Myślę w takim razie, że krakowskim targiem posadzę co 80 cm i będzie ok
Na 100% będziesz? Masz już wejściówki?
Nie, ja się wybieram do W-wy w sobotę, ale jakoś ciężko idzie organizacja, nikt nic nie pisze, a wiesz, pierwszy raz to można się zgubić w tłumie Muszę się do kogoś przytulić i kurczowo trzymać
No to lecimy Hortensje o miesiąc spóźnione - jakby się uprzeć to o 1,5... Anabelle w tyle znalazły nowe miejsce
Dziękuję Reniu za pochwałę Klon nazywa się Deshojo. Jego młode liście są bardzo bardzo czerwone i z czasem przebarwiają się na zielono. Majowe foty z początku miesiąca i z końca
Ten wygląda mi na Ferner Osten
i moje miskanty NN doczytalam ze takie biale koncowki przy czerwonych kwiatostanach sa charakterystyczne dla Ferner Osten
Witam Cię Anetko Cieszę się, że podobają Ci się donice. Zainspirowałam się szarymi donicami malkul. Jednak u nas zrobione są z płyty warstwowej gr 60mm, obłożone cienkim styropianem, siatką i klejem, pomalowane. tak wygląda płyta warstwowa
wywaliłaś?
Będę, będę, a przynajmniej zamierzam
nie Reniu bo jednak do wa-wy nie pojade, M ma jakiś swój zlot..
Ale masz wypasione te rozchodniki! Moje jeszcze nigdy takie szpetne nie były ZtŻ... Zazdro mam, ale trudno
Wow ... z Elegant Lady będziesz mega zadowolona Ja mam do nich dosadzone Queenny