Aaaaaaaaaaaaa skąd masz te wszystkie rozchodniki Mr.Goodbud, Red Cauli... ii CHocolate Drop tak dobrze Ci rośnie? No i jeszcze Munstead Dark Red. Ja też chce takie cudeńka... poluje i upolować takich odmian nie moge.
Do takiego poematu muszę sie odnieść na spokojnie.....
Nie mam wytrwałości, ani zdolności, ale niczego ..po prostu czasami trzeba sobie radzić. Ja u nikogo nie jestem na bieżąco... prawie do nikogo nie zaglądam... głowy sobie z tego powodu nei urwę, pocieszam sie , zę będzie co robić zimą
A co do Mai... i cytując Violę to "Czuję się przed kamerą jak ryba w galarecie".... dodam tylko do cytatu, że ja też... a że wszytko nie kwitło, że mogło być lepiej... i tak nie są w stanie pokazać w kilka minut wszystkiego, gdzie większość programu i tak zajmuje lokowanie produktu i porady ogrodnicze. Znajomi ogród widzą, Wy na bieżąco... co się będę martwić??.... najwyżej na moje głupie gadanie spalę sie ze wstydu.. A Twoich Bylinowych może kiedy odwiedzę.. bo w życiu nic i nigdy nie wiadomo..
O żurawkach już pisałam.. miałam taki plan już dawno i nawet wypytywałam jakie najlepsze są odmiany w kolorze pomarańczowym.. twoja uwaga mnie tylko utwierdziła w przekonaniu, że pora to w końcu zrobić.. żal mi było cebulek tulipanów.. a i szafirki, krokusy w tym siedzą.. sukcesywnie będę wydłubywać.. po [posadzeniu zapomnialam podlewać i kilka jest kiepskich
Muminkowi włosy z ciemnych zrobiły się jasne ... słuszna uwaga
Zapraszam kiedy tylko masz ochotę... będziesz Muminka uczyć wąchać kwiaty a nie wydzierać.. ale myślę, że to będzie trudne... rośnie typowe ADHD
I dzisiejszy obrazem.... z rana, teraz pada, pada, pada.. i niszczy ludziom bez dachów resztę dobytków...
No ja mam 20 km czyli dość blisko Oczywiście zapraszam bo mieszkam prawie po drodze zależy też z której strony się pojedzie
Ja mam pędraki i opuchalaki.. oddam cokolwiek.
Magdo żebyś wiedziała trafiłaś w dziesiątke. Na pełne zakończenie planów potrzeba mi jeszcze dwóch lat, a za trzy będzie trzeba zrobić większe zmiany
Myśle, że jednak te 2 lata są mi jeszcze potrzebne na pełne zadowolenie, później już tylko drobne przesadzanie. Też po upływie tego czasu coś planuje, ale czas pokazę jak wszystko się ułoży
Co do kolorów to nie zaprzecze... okropnie kolrowo
Marzenko dziękuje bardzo Żurawkowy podpis coraz bardziej mnie irytuje gdy był jeden to pracy było mało, teraz jest ich kilka i pracy jest mnóstwo. Do podzielenia mam z 40 żurawek, ale z tym poczekam jeszcze ze 3 tygodnie.
Elu rabat dziękuje patrząc z jednej strony na nią jestem zadowolony.. z drugiej już troszke mnie, ale roślin brakuje.
Uhummmm.. Juz wiem teraz dzięki .. Ale ja mam nadzieję ,że 49 odmian zamiast 60 całkowicie by mnie zadowoliło .... Może mnie kopnie w przyszłym tygodniu i się wybiorę na wycieczkę ....kto wie ??...dzięki za info