Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:47, 14 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Aniu ja to ostatnio w Twoim jak mysz kościelna przebiegam zobacze i śladu nie zostawiam jednak cały czas jestem na bierząco ze wszystkimi wydarzeniami.
Nie widziałęm też sensu pisania w momencie twojego braku czasu i problemów.
No, ale napisać musze, że ogromnie Cię podziwiam za wytrwałość, a maraton z odwiedzinami Mai chrzcinami i przygotowaniem ogrodu to już na prawde wielki wyczyn.

Temat Mai już troche ucichł, ale ja wiem jedno. O odcinek i ogród nie masz sie co martwić... fakt szkoda, że nie przyjechali wtedy kiedy powinni, gdy kwitły liliowce, lilie itd, ale to głównie z powodu mojej prywaty bo chciałbym zobaczyć jak by to przedstawili. Masz tyle zakamarków w ogrodzie i tak duże rabaty, że niedociągniećia o któych pisałaś na pewno nie będą widoczne.

Muszę w końcu też wspomnieć o żurawkach, które pojawiły się z powodu mojej uwagi Nie ukrywam, że bardzo mi się to podoba i mam taki mały promil wkładu w Twój ogród.

Jeszcze co do muminka wie chłopak co dobre. Wydaje mi się, że włoski mu troszke wyjaśniały. Jak już teraz z niego taki psotnik to na niedobór biegu w przyszłym roku narzekać nie będziesz. Coś o tym wiem, a ogród mam 3 razy mniejszy, ale jak dostane chrześniaka pod opieke to oczy do okoła głowy to za mało. Mogę sobie przypisać jeden sukces nauczyłem go wąchać kwiatki, tym sposobem wszycy mają i mieli ubaw jak wkładał nos do lili,a ja mam spokój z tym, że nie zerwie nic przypadkiem.

Tak się zastanawiam, jaki termin na odwiedziny Twojego ogrodu i wproszenie się jest najlepszy... Gosia chyba mnie ubiegła z lipcowym terminem bo tego, że muszę jeszcze nie jeden raz zobaczyć Twój ogród jestem pewien i mam nadzieję, że będę mógł legalnie odwiedziny złożyć.

Strasznie się rozgadałem, ale jeszcze powiem Ci, że pokazałem Twój ogród moim Państwu bylinowym (ogromni pasjonaci) byli wręcz zachwyceni i mam koniecznie poinformować o emisji odcinka w TV, miałem tylko kilka zdjęć, prosili o więcej Myśle, że ich ogród również by Cię zachwycił.

Wspomne, że AdBlock to dodatek do przeglądarki, który blokuje wyskakiwanie i bardzo ogranicza nadmiar reklam.

Teraz już muszę uciekać i jak to Viola z brzyduli mówiła "Komu w droge, temu komplet opon"

Do takiego poematu muszę sie odnieść na spokojnie.....
Nie mam wytrwałości, ani zdolności, ale niczego ..po prostu czasami trzeba sobie radzić. Ja u nikogo nie jestem na bieżąco... prawie do nikogo nie zaglądam... głowy sobie z tego powodu nei urwę, pocieszam sie , zę będzie co robić zimą
A co do Mai... i cytując Violę to "Czuję się przed kamerą jak ryba w galarecie".... dodam tylko do cytatu, że ja też... a że wszytko nie kwitło, że mogło być lepiej... i tak nie są w stanie pokazać w kilka minut wszystkiego, gdzie większość programu i tak zajmuje lokowanie produktu i porady ogrodnicze. Znajomi ogród widzą, Wy na bieżąco... co się będę martwić??.... najwyżej na moje głupie gadanie spalę sie ze wstydu.. A Twoich Bylinowych może kiedy odwiedzę.. bo w życiu nic i nigdy nie wiadomo..

O żurawkach już pisałam.. miałam taki plan już dawno i nawet wypytywałam jakie najlepsze są odmiany w kolorze pomarańczowym.. twoja uwaga mnie tylko utwierdziła w przekonaniu, że pora to w końcu zrobić.. żal mi było cebulek tulipanów.. a i szafirki, krokusy w tym siedzą.. sukcesywnie będę wydłubywać.. po [posadzeniu zapomnialam podlewać i kilka jest kiepskich

Muminkowi włosy z ciemnych zrobiły się jasne ... słuszna uwaga

Zapraszam kiedy tylko masz ochotę... będziesz Muminka uczyć wąchać kwiaty a nie wydzierać.. ale myślę, że to będzie trudne... rośnie typowe ADHD

I dzisiejszy obrazem.... z rana, teraz pada, pada, pada.. i niszczy ludziom bez dachów resztę dobytków...

Kondziowy ogrod cz II 18:37, 14 sie 2014

Do góry
W tych centrach ogrodniczych to również koniecznie zróbcie zdjęcia No i miłego dalszego zwiedzania.
Ogród w skali mikro cz.II 18:36, 14 sie 2014

Do góry
No ja mam 20 km czyli dość blisko Oczywiście zapraszam bo mieszkam prawie po drodze zależy też z której strony się pojedzie
Ja mam pędraki i opuchalaki.. oddam cokolwiek.
Ogród cioci czyli ciociogród :) 17:34, 14 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ja na 99% też się domyślam i zapewne nie tylko to miejsce odwiedzicie przy okazji

Łukasz pisz na pw.co mam oglądać w okolicy Dzięki
Ogród cioci czyli ciociogród :) 17:29, 14 sie 2014

Do góry
Ja na 99% też się domyślam i zapewne nie tylko to miejsce odwiedzicie przy okazji
Ogród w skali mikro cz.II 16:10, 14 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ja też w przyszłym tygodniu zamierzam się wybrać

To gdybym się zdecydowała na tą wycieczkę to może się spotkamy ??

Ty Szczęsciarzu masz chyba blisko ??
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:51, 14 sie 2014

Do góry
Magdo żebyś wiedziała trafiłaś w dziesiątke. Na pełne zakończenie planów potrzeba mi jeszcze dwóch lat, a za trzy będzie trzeba zrobić większe zmiany
Myśle, że jednak te 2 lata są mi jeszcze potrzebne na pełne zadowolenie, później już tylko drobne przesadzanie. Też po upływie tego czasu coś planuje, ale czas pokazę jak wszystko się ułoży

Co do kolorów to nie zaprzecze... okropnie kolrowo
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:48, 14 sie 2014

Do góry
I obecny stan rabaty, czeka na reszte roślin i dosypanie kory... pierwszy raz miałem dośc sadząc żurawki.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:45, 14 sie 2014

Do góry

Standardowe ujęcie, chyba zbyt częso pokazywane...

Płot powoli zarasta bluszczem.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:40, 14 sie 2014

Do góry
Mam małego ogrodowego doła... dzisiaj to mnie już wszystko denerwuje

Mam też kilka wczorajszych zdjęć.
Ujęć z tej strony jeszcze chyba nie pokazywałem, ale teraz już prawie moge

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:32, 14 sie 2014

Do góry
Marzenko dziękuje bardzo Żurawkowy podpis coraz bardziej mnie irytuje gdy był jeden to pracy było mało, teraz jest ich kilka i pracy jest mnóstwo. Do podzielenia mam z 40 żurawek, ale z tym poczekam jeszcze ze 3 tygodnie.

Elu rabat dziękuje patrząc z jednej strony na nią jestem zadowolony.. z drugiej już troszke mnie, ale roślin brakuje.
Ogród w skali mikro cz.II 15:22, 14 sie 2014

Do góry
Ja też w przyszłym tygodniu zamierzam się wybrać
Ogród w skali mikro cz.II 12:29, 14 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)
No bo teraz już 60 odmian nie będzie na jeżówki szał ogromny, ale jak byłem w zeszłym tygodniu to było jeszcze baaardzo dużo no i mówie o bylinowym.

Uhummmm.. Juz wiem teraz dzięki .. Ale ja mam nadzieję ,że 49 odmian zamiast 60 całkowicie by mnie zadowoliło .... Może mnie kopnie w przyszłym tygodniu i się wybiorę na wycieczkę ....kto wie ??...dzięki za info
Ogród w skali mikro cz.II 01:18, 14 sie 2014

Do góry
No bo teraz już 60 odmian nie będzie na jeżówki szał ogromny, ale jak byłem w zeszłym tygodniu to było jeszcze baaardzo dużo no i mówie o bylinowym.
Ogród w skali mikro cz.II 22:44, 13 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Czytam, że problem z wyborem jeżówek. Trzeba było wcześniej pisać chociaż na oko wcale tak blisko byś nie miała, ale ok 60km drogi i 60 odmian jeżówek na własne oczy można by zobaczyć

Hmmm 60 km z jednej strony dużo a z drugiej mało .. Masz na myśli bylinowy ??

A czemuż to jest juz zbyt póżno ??
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:37, 13 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Przychodze z informacjami o liliowcach. W tym roku Pan Emil nie usostępnił pola z i ogrodu z liliowcami do zwiedzania z braku czasu nad czym ubolewam, ale może uda się w przyszłym roku Na maila wysłałem za to ciekawszą rzecz.. radze się śpieszyć bo chętnych mnóstwo

Łukasz dziękuję, jestem trochę poza wszelkimi radościami, bo mi kręgosłup siadł, na urlopie...to tak poza nawiasem mówiąc, ale liliowcowego pana nie opuszczę

Mój jeden z ostatnich kwiatów
Ogród w skali mikro cz.II 22:27, 13 sie 2014

Do góry
Czytam, że problem z wyborem jeżówek. Trzeba było wcześniej pisać chociaż na oko wcale tak blisko byś nie miała, ale ok 60km drogi i 60 odmian jeżówek na własne oczy można by zobaczyć
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:22, 13 sie 2014

Do góry
Przychodze z informacjami o liliowcach. W tym roku Pan Emil nie usostępnił pola z i ogrodu z liliowcami do zwiedzania z braku czasu nad czym ubolewam, ale może uda się w przyszłym roku Na maila wysłałem za to ciekawszą rzecz.. radze się śpieszyć bo chętnych mnóstwo
Piaskownia na zakręcie 22:17, 13 sie 2014

Do góry
Ewo wysłałem maila z wiadomą rzeczą
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:15, 13 sie 2014

Do góry
Aniu ja to ostatnio w Twoim jak mysz kościelna przebiegam zobacze i śladu nie zostawiam jednak cały czas jestem na bierząco ze wszystkimi wydarzeniami.
Nie widziałęm też sensu pisania w momencie twojego braku czasu i problemów.
No, ale napisać musze, że ogromnie Cię podziwiam za wytrwałość, a maraton z odwiedzinami Mai chrzcinami i przygotowaniem ogrodu to już na prawde wielki wyczyn.

Temat Mai już troche ucichł, ale ja wiem jedno. O odcinek i ogród nie masz sie co martwić... fakt szkoda, że nie przyjechali wtedy kiedy powinni, gdy kwitły liliowce, lilie itd, ale to głównie z powodu mojej prywaty bo chciałbym zobaczyć jak by to przedstawili. Masz tyle zakamarków w ogrodzie i tak duże rabaty, że niedociągniećia o któych pisałaś na pewno nie będą widoczne.

Muszę w końcu też wspomnieć o żurawkach, które pojawiły się z powodu mojej uwagi Nie ukrywam, że bardzo mi się to podoba i mam taki mały promil wkładu w Twój ogród.

Jeszcze co do muminka wie chłopak co dobre. Wydaje mi się, że włoski mu troszke wyjaśniały. Jak już teraz z niego taki psotnik to na niedobór biegu w przyszłym roku narzekać nie będziesz. Coś o tym wiem, a ogród mam 3 razy mniejszy, ale jak dostane chrześniaka pod opieke to oczy do okoła głowy to za mało. Mogę sobie przypisać jeden sukces nauczyłem go wąchać kwiatki, tym sposobem wszycy mają i mieli ubaw jak wkładał nos do lili,a ja mam spokój z tym, że nie zerwie nic przypadkiem.

Tak się zastanawiam, jaki termin na odwiedziny Twojego ogrodu i wproszenie się jest najlepszy... Gosia chyba mnie ubiegła z lipcowym terminem bo tego, że muszę jeszcze nie jeden raz zobaczyć Twój ogród jestem pewien i mam nadzieję, że będę mógł legalnie odwiedziny złożyć.

Strasznie się rozgadałem, ale jeszcze powiem Ci, że pokazałem Twój ogród moim Państwu bylinowym (ogromni pasjonaci) byli wręcz zachwyceni i mam koniecznie poinformować o emisji odcinka w TV, miałem tylko kilka zdjęć, prosili o więcej Myśle, że ich ogród również by Cię zachwycił.

Wspomne, że AdBlock to dodatek do przeglądarki, który blokuje wyskakiwanie i bardzo ogranicza nadmiar reklam.

Teraz już muszę uciekać i jak to Viola z brzyduli mówiła "Komu w droge, temu komplet opon"
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies