Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:32, 18 maj 2016

Do góry
07_Rene napisał(a)
Spieszę dopytać co ile pryskasz OW? Czy stosowałaś jako lekarstwo na jakieś choroby czy tylko zapobiegliwie?

Widzę, że sporo osób porobiło HT i OW, a mało opinii w tym temacie można znaleźć...

raz w tygodniu, zapobiegaczo cały sezon w szklarni
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 12:20, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)
ja stosuje samo OW

raz w tygodniu?
widzisz jakieś efekty?
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 12:15, 18 maj 2016

Do góry
ja stosuje samo OW
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:15, 18 maj 2016

Do góry
margaretka3 napisał(a)

W które się wybierasz?
...

w jakiekolwiek
wzeszła niedziele (pomimo) kiepskiej pogody weszliśmy na Kozią Górę w beskidach
przyjemny spacer, nasz 3,5 latka dała rade całą trasę w te i wewte na nogach bez marudzenia.
Typografia ogrodu 12:14, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)
uprzejmie donoszę
http://cebule-kwiatowe.pl/promocje/aquilegia-orlik-pelny-bialy-1-szt.html
uprzejmie dziekuje.cena sympatyczna.ale ja jakos boje sie sadzoc klaczy itp bo boje sie ze nie zwejda.choc patrzac na Twoje jarzmianki...
Zobacze czy moje orliki sie wysiaja i pozniej moze dokupie jakby cos.
Teraz kasa na altane i na krawezniki potrzebna
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:13, 18 maj 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
L
A tak na marginesie podczytuje o Twoim ogrodzie tu i ówdzie i musi być piękny

swoją droga chętnie bym go zobaczyła
a czasem nie na temat ... 12:10, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

co ile one sa posadzone? może to złudzenie ale wydaje mie sie że stanowczo za blisko

ok 35 cm - a co ile masz u siebie ? - mają tworzyć dość zwarty rząd - i wcześniejsze też mam w tej odległości
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:53, 18 maj 2016

Do góry
las bukowy fantastycczny!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:48, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

nie bo góry czekają

W które się wybierasz?

Wyprawa do zoo świetna! Żyrafę bym przytuliła
Podobny wózek moi chłopcy mają u dziadków. Uwielbiali go, gdy byli mniejsi. Wozili się w nim na przemian.
Ogród z pergolą 11:38, 18 maj 2016

Do góry
tu wątek malkul https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka
na pinteres szukaj tam najfajniejsze są pomysły
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:32, 18 maj 2016

Do góry
07_Rene napisał(a)

Dokładnie Miałam iść w pole, ale się wróciłam. Do tego tak mokro, że w rabaty na razie nie ma co wchodzić. Wilców szkoda.
Oko czochami można pocieszyć - czekam...

moze się skusze ale niei obiecuję bo naprawdę zmarzluch jetem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:31, 18 maj 2016

Do góry
LeniwaOla napisał(a)

Gocha, a ręce masz pełne nowej roboty ? Dopcham się? Będę miała w najbliższym czasie pierwsze prośby do Ciebie. Znaczy się zlecenie Ci chciałam wcisnąć. Może być na maila to i owo?

yupiii jesne

chorób współczuję nienawidzę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:30, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

mam ręce pelne roboty a i zimno

Łączę się w bólu. Zostało tylko patrzeć przez okno jak chwasty szaleją. Chociaż u nas dzisiaj pogoda się poprawia ale za to w przedszkolach u nas w mieście epidemia salmonelli i od poniedziałku upycham młodą po babciach i po sanepidach latam:/.

Dawaj czochy. Się pogapię na coś przyjemnego w końcu a nie ciągle kupa w kałówce :/.

Gocha, a ręce masz pełne nowej roboty ? Dopcham się? Będę miała w najbliższym czasie pierwsze prośby do Ciebie. Znaczy się zlecenie Ci chciałam wcisnąć. Może być na maila to i owo?
Ogród z pergolą 11:16, 18 maj 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Hej.przyznaję się że troszkę polubiłam się u Ciebie
Jak plany ogrodowe?Na jakim etapie jesteś?

Macham Aniu

tak to jest jak się tak rzadko zagląda ;p
aktualnie czekam na rośliny bo 28-go Luki mi przywiezie do Bogdzi miskanty, jeżówki i żurawki
zdecydowaliśmy z M gdzie ma byc altana i ognisko więc lewy górny róg działki (południowy-wschód) mogę rozplanowywać
jak pogoda dopisze to w weekend będę malować palety na leżaki
a najwięcej myśli i finansów zabiera teraz plac zabaw(wzorowany na malkul), który chciałabym aby powstał do dnia dziecka choć to niestety nie ode mnie tylko zależy..jutro jedziemy po zjeżdżalnie i huśtawkę dla najmłodszej a dzisiaj zamawiam bocianie gniazdo i elementy wspinaczkowe
a czasem nie na temat ... 11:09, 18 maj 2016

Do góry
katiaxx napisał(a)
dosadziłam KF na rabacie z tawliną (mamy dokończone ogrodzenie wreszcie) - tym samym można powiedzieć że rabata jest domknięta - z przodu tej rabaty mam pas bukszpanu ale chcę kreski trochę zmiękczyć więc muszę pomyśleć nad czymś innym. Kupiłam sadzonki KF duże - tak wyglądają podzielone na 3 lub 4 - było tak dużo korzeni że musiałam sobie pomagać nożem nie wiem jak one to dzielenie zniosą, ale dzięki temu z 11 sadzonek zrobiło się ponad 30 trawek.

co ile one sa posadzone? może to złudzenie ale wydaje mie sie że stanowczo za blisko
Typografia ogrodu 11:01, 18 maj 2016

Do góry
uprzejmie donoszę
http://cebule-kwiatowe.pl/promocje/aquilegia-orlik-pelny-bialy-1-szt.html
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:58, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Dokładnie Miałam iść w pole, ale się wróciłam. Do tego tak mokro, że w rabaty na razie nie ma co wchodzić. Wilców szkoda.
Oko czochami można pocieszyć - czekam...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:52, 18 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

jesteś
za tydzien dostawa u ciebie

dobra, super. dzięki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:51, 18 maj 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
to dawaj te czochy calineczko!

jesteś
za tydzien dostawa u ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:51, 18 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Wilce piekne.kupisz nowe
Lepiej pokaz te czochy to szybciej czas do poprawy pogody mnie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies